reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Heh... młode małżeństwo ;-). Przecież właśnie o to chodzi, żeby iść bez męża :-D:-D:-D.

Ale z tego co pamiętam, to pracujecie w jednej firmie? To jakieś macie działowe te imprezy?

Mlode? Nie :no::-D W sieprniu 5 lat nam stuknie :-p
Nie bawimy sie dobrze bez siebie...ja na takiej imprezce myslami jestem ciagle przy mezu i czekam kiedy tylko bede mogla sie do niego wyrwac i on tak samo - idzie z grzecznosci na 2-3h i szybciutko do nas wraca :tak: Nie wiem....jakos nie jestem na etapie wyrywania sie z domu od meza :-D Moze jak mi kiedys zalezie za skore? :-p:-D
A nasz firma to wielka korporacja z wieloma zakladami, w ktorych jest wiele dzialow :-p Zlozona bardzo. Kazdy ma innych dyrektorow, kierownikow, itd.

reklama
a my jesteśmy małżeństwem 4 lata a razem 6 lat:tak: i tak samo jak Wy nie lubie imprez bez męża:no:

moja córcia poszła spać po 19:tak: spała jak zabita:tak: i tu nagle obudziła się o 21 i nie spała do 23:30:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie wiem co ją napadło:no: spała do 8:tak:

Dzien dobry :-)
modle sie dzisiaj o lepszy dzien, bo przywitalismy go z mezem w wc :eek:
Znacie jakies sposoby oprocz diety i smecty coby byly skuteczne, bo juz mamy dosc :-D

U nas sliczna pogoda, sloneczna, ale chyba znowu nie wyjde na dwor :-(

My jestesmy teraz dokladnie 4,5 roku po slubie a razem 6 lat :-)
U nas w pracy na imprezkach wszyscy sie swietnie bawia, bo 80% z nich to single, wiec im to odpowiada ;-) Zauwazylam jednak, ze ci co maja rodziny z reguly sa na nich nieobecni :-D

widzę Agutku że Wy też szybko zdecydowaliście się na ślub:tak: nam jakoś nie odpowiadało długie czekanie i po 2 latach byliśmy małżeństwem:tak:

reklama
Tak, bylismy pewni, ze chcemy byc razem :tak:
Meczylo nas takie spotykanie sie jak nastolatkowie na randkach :-D A oboje mielismy juz prace wiec spokojnie moglismy zaczac zycie na wlasna reke ;-)

Do góry