reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam sie po pracy :-)

Na powitanie moje dziecko urzadzilo mi niespodzianke i musialam ja kapac.
Czy to sie w koncu skonczy? :angry:
Maz dzisiaj tez walczy...to jakas masakra jest.

bernadettko wozek ladniutki, jak napisala blueberry bardzo podobny do modelu innej firmy :tak:
Musialabys jednak sprawdzic na zywo jak wyglada, jak sie prowadzi, itp.
Ja dzisiaj ogladalam u nas w sklepie Jane - okazalo sie, ze wreszcie zaczeli cos porzadnego do nas sprowadzac, ale interesujacego mnie modelu jeszcze niestety nie bylo. Ma byc w lutym to sobie sprawdze na zywca, bo na razie znam tylko z opowiesci.

Dziewczynki Jutro Wyjezdzam!!!odlatujemy W Srode Ale Ja Juz Jutro Do Warszawy!najgorsze Bedzie Wyjsc Z Domu!!!a Moja Mala Wlasnie Dzisiaj Nauczyla Sie Rakowac!pozno Bo Pozno,ale Zawsze!myslalam,ze Zacznie Juz Chodzic Bo Na Nogach Stoi Sztywno,ale Rakowanie Tez Dobre!
Nie Wiem Jak Zniose Rozlake!hanula Zostaje W Dobrych Rekach!jestem Tego Pewna,ze Krzywda Jej Sie Nie Stanie!ale Samo To Ze Bedziemy Tak Daleko..ach, Nie Chce O Tym Nawet Jeszcze Myslec!
Trzymajcie Za Nas Kciuki!i Niepiszcie Tak Duzo Bo Nie Nadaze Z Czytaniem!
Pozdrowionka Dla Maluszkow I Was!
Papa
Wracam 29go I Napisze Jak Bylo!papa

Witajcie

Bogda ja Cie podziwiam - cyba bym się nie zdecydowała zostawić Mateusza na 2 tyg. nawet w dobrych rękach ale z drugiej strony pokusa takiej wycieczki... Miałabym ciężki orzech do zgryzienia....

Buziaki dla Toli z okazji 10miesięcznicy :-)!!!

Agutek jak zdrówko mini-solenizantki? Czy dawałaś jej może jagody (bo czytałam Twoje posty ale tylko marchewkę pamiętam)?? My dzis w nocy mieliśmy "jazdę" i nie wiem z jakiego powodu, bo ani gorączki M nie miał ani specjalnie marudny nie był, tylko bidakowi w brzuszku się coś "przewalało" i przewijałam go 4 razy w ciągu godziny. Póki co dostaje ryż z jagodami a do picia wodę z sokiem z jagód (bo samej nie wypije) no i oczywiście cycka. Ale apetyt ma bo warczy na widok mojego jedzenia i muszę jeść w ukryciu ;-):-).

Zastanawiam się czy to co my jemy może spowodowac biegunkę u dziecka... Ostatnio zaszalałąm z orzeszkami ziemnymi a wcześniej ich dłuugo nie jadłam i może to jakiś objaw alergii....hmmm

Chcialam podac jej ryz z jagodami ale nie ruszyla :no:
Dzisiaj znowu sie zafajdala, ale na szczescie to nie byla woda tylko taka mazista ogromna kupa (sorry za szczegoly), wiec jest lepiej, ale nie rewelacyjnie.

bogda podziwiam i zycze udanej wycieczki :-)

Tolcia Wilekie Buziaki od Wiktorii

a nam sie zaczał ten rok okropnie, w sobotę miałam wypadek, rozwaliłam auto i leże w domu ze skręconą szyją chodze w kołnierzu ortopedyvcznym i jest mi strasznie niewygodnie no ale cóż cho0ciaż nie boli

jutro troche z wami pogadam bo dzisiaj Wika wstała chyba lewą nogą bo cały dzień marudzi

reklama
Tolcia Wilekie Buziaki od Wiktorii

a nam sie zaczał ten rok okropnie, w sobotę miałam wypadek, rozwaliłam auto i leże w domu ze skręconą szyją chodze w kołnierzu ortopedyvcznym i jest mi strasznie niewygodnie no ale cóż cho0ciaż nie boli

jutro troche z wami pogadam bo dzisiaj Wika wstała chyba lewą nogą bo cały dzień marudzi

jej!! dobrze, że jesteś cała!

Do góry