reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:-)
do nas dzisiaj przychodzi ksiądz:baffled: jakoś nie przepadam za tymi wizytami:no:

Ja tez nie lubie i nawet nie wiem kiedy u nas jest, a dodatkowo nie mam nawet tego calego "ekwipunku" koledowego :-D

Ja tez wychodze z pracy godzine wczesniej, wiec w domku jestem kilka minut po czternastej juz :happy2: I dobrze mi z tym :tak:

Ja tez nie lubie i nawet nie wiem kiedy u nas jest, a dodatkowo nie mam nawet tego calego "ekwipunku" koledowego :-D

Ja tez wychodze z pracy godzine wczesniej, wiec w domku jestem kilka minut po czternastej juz :happy2: I dobrze mi z tym :tak:
ja też nie mam:no: pożyczam od teściowej bo u niej jest zawsze później taki 4 godziny:-D aha skłamałam mam tylko krpoidło:tak:

ja tez co roku mam kupic a potem nie kupuje...:-p
w zeszlym roku nie przyjelismy ksiedza bo nie wiedzielismy, ze bedzie chodzil i sie nie przygotowalismy...ale jakos nie mam na to cisnienia wiec co roku znowu odpuszczam sobie kupno...

Witam
Nareszcie się odkopałam po czytaniu waszych postów:-D najpierw mnie nie było bo weekend i okupacja kompa przez M a potem w niedziele komp się rozchorował, podobno to wina wirusów:wściekła/y: które rozsiewa nasza-klasa,
na gg dostałam taką wiadomość: "przeslij te wiadomosc dalej - to dotyczy stronki nasza klasa : jezeli ktos o niku genesis gallardo poprosi cie o dodanie do kontaktow nie dodawaj bo to wirus i jezeli ktos z twoich kontaktow go doda to ty tez go zlapiesz dlatego wyslij ta wiadomosc do wszystkich twoich kontaktow", :szok: masakra
A podobno nawet pracodawcy przeszukują profile swoich pracowników:szok: więc lepiej nie narzekać publicznie na szefa:-D

U nas ksiądz jest w niedzielę:baffled: a my w sobotę jedziemy na 18 do rodzinki i nie wiem czy bedzie nam się chciało przez księdza wracać.
Ekwipunek dała nam babcia M bo ona kupiła sobie nowy:-) ciekawa jestem jak zareaguje Ignaś bo on generalnie ma dystans do osób w czerni:-)

Witam

na gg dostałam taką wiadomość: "przeslij te wiadomosc dalej - to dotyczy stronki nasza klasa : jezeli ktos o niku genesis gallardo poprosi cie o dodanie do kontaktow nie dodawaj bo to wirus i jezeli ktos z twoich kontaktow go doda to ty tez go zlapiesz dlatego wyslij ta wiadomosc do wszystkich twoich kontaktow", :szok: masakra

soppana przeczytaj to

Genesis Gallardo, czyli dlaczego nasza-klasa nie przyśpieszyła : Blog.Mediafun.pl

"Uwaga: tytułowy wirus jest w rzeczywistości żartem jednego z użytkowników naszej-klasy. W niniejszym wpisie pokrótce wyjaśniam jego mechanizm. Nie rozsyłajcie ostrzeżeń znajomym, bo to nie ma sensu."

Ewa ja tego nie rozsyłałam do znajomych, bo i po co? Na pewno inni to zrobili:-)
Jak ktoś by chciał rozsyłać wirusa to użytkownicy nic z tym nie zrobią. a poza tym w momencie jak się to ostrzeżenie pojawiło to administracja powinna zareagować a nie zrobiła tego...
Chodzi o to że takie portale to łatwa droga do złapania wirusów ( podobnie jest na "fotce") w ogóle

Na naszej klasie raczej nie można "złapać" wirusa, bo nic się z tej strony nie pobiera, a administratorzy tej strony raczej nie mieliby w tym żadnego interesu. Za to takie fałszywe ostrzeżenia są dość powszechne - robią zamieszanie, zapychają serwery, można powiedzieć, że same w sobie są wirusami :tak:.

reklama
Do góry