reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:
moja córcia weszła mi dzisiaj do zmywarki:szok: ja wyciągałam naczynia a malutka bawiła się koszykiem pustym i jeździła do przodu i tyłu:tak: odwróciłam się na chwilkę a córcia w weszła na drzwi od zmywaki i pchała się do środka:szok::-D

dzisiaj do pracy:baffled: ale ja zaczynam weekend od 20 dzisiaj:tak::-)

reklama
witam się dopiero po południu:tak:, bo wyrwałam sie do fryzjera:-D:-D:-D, tak sie cieszę, bo troche mi przeszkadzało to, co miałam na głowie:baffled:,
Piotrus został z tatusiem:tak: i po cichu namówiłam go, żeby dał tatusiowi trochę w kość:-p, a maluch cały zadowolony:-) i nawet nie zauwazył, kiedy wróciłam:-:)dry:, chyba rzeczywiście mamusia mu się trochę opatrzyła i chętnie ode mnie odpoczął:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a teraz dałam mu obiadek i poszedł spać:tak:

wszystkiego naj Wojtusiowi :-)

wstaw zdjecie Ewelina ;-):tak: tez mam zamiar wybrac sie w pl do fryca i skrocic wloski dosc radykalnie :tak:

a wogole to witam :-D

Roksi niezle pomysly maja te dzieciaczki :-D moja ostatnio chciala wejsc do pralki ,a raz weszla m do kominka :sorry2: ale na szczescie go nie uzywamy :blink:;-)

a my dziś idziemy wypróbować nowy wózek, czekam az mała wstanie, obiadek i fruuu na mistao.
ps: na zamkniety dodalam swoja fotkę;-), jak by ktos chicał w końcu zobaczyc jak wyglądam... :-D:-D

Buziaki dla Wojtusia

tez mam zamiar wybrac sie w pl do fryca i skrocic wloski dosc radykalnie :tak:

Ja obcięłam włosy we wrzesniu, na krótko, i od tamtej pory jak trochę odrosną to znów biegnę do fryzjera. Zawsze miałam długie włosy, potem półdługie, a teraz :szok: Chyba zacznę zapuszczać.

ps: na zamkniety dodalam swoja fotkę;-), jak by ktos chicał w końcu zobaczyc jak wyglądam... :-D:-D

Już widziałam:-) Ładna z Ciebie kobitka:tak:

Witajcie :-)

Przede wszystkim buziaczki dla Wojtusia :-)

bernadettko widziałam cię - miło cię "poznać" ;-)
Ciekawe jak bogda się bawi na wakacjach i jak znosi rozłąkę jej Hanulka:happy2:
debiutantko hop hop :-pco u was?
malaga gdzie się podziewasz :confused:rzadko do nas zaglądasz ostatnio:sorry2:
blueberry a ty gdzie uciekłaś?
kasia580 jak twoja szyja? lepiej?

Muszę się pochwalić (choć troszkę się boję by nie zapeszyć), że moje dziecko chyba wróciło do zdrowia. Dzisiaj już są ładne zbite kupki i tylko dwie - czyli norma :tak:

Ponadto odzyskała apetyt i to nawet ze zdwojoną siłą, bo właśnie wypiła mi 160ml mleka, a koło 13 był obiad. Normalnie jadła dopiero koło 16.00 i to deserek. Jak wczoraj przygotowałam jej po południu (też po 15-tej) tylko 120ml bo byłam przekonana, że nie zje dużo, to zrobiła mi awanturę jak się skończyło :szok:

Oczywiście nie narzekam tylko bardzo się cieszę i chciałabym, żeby już tak zostało - czyli żeby była zdrowa, robiła ładne kupki bezproblemowo i apetyt jej dopisywał :happy:

reklama
Do góry