A
Agutek
Gość
To wtedy będziesz tak zalatana jak nasza kasia, która od momentu otworzenia własnego biznesu ciągle narzeka na brak czasu 
A jaki biznes chciałabyś rozkręcić?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę o sprzedawaniu jakichś pierdół dla dzieci. Chyba na początek przez internet, bo na sklep nie mam kasy.To wtedy będziesz tak zalatana jak nasza kasia, która od momentu otworzenia własnego biznesu ciągle narzeka na brak czasu
Napiszę ci na priv ;-)A masz jakies wejscie zeby jakies produkty taniej zalatwic, zeby oplacalo sie?
Taka tematyka tez by mi najbardziej pasila, w ogole super by bylo miec sklep z wozkami, ciuszkam dla dzieci, moj klimatAle co z tego jak wejsc nie mam i skad bym to zalatwila wszystko?
Mi tez możesz napisać? ;-)Jesli to nie wielka tajemnica.Napiszę ci na priv ;-)
Ja z tym g... walczę od jakiegoś czasu i muszę kupić raid na to - podobno jest specjalny i bezpieczny. U mnie były w pestkach dynimiałam w tym tygodniu katastrofe w kuchni., chyba sobie "kupiłam" w biedronce mole spożywcze i cała kuchnia do sprzątania. Gniazdo już wywaliłam (było w kaszy jęczmiennej) myślałam że zwymiotuje:-(
mam nadzieje że to ***** nie wróci![]()