reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

To wtedy będziesz tak zalatana jak nasza kasia, która od momentu otworzenia własnego biznesu ciągle narzeka na brak czasu :eek:
A jaki biznes chciałabyś rozkręcić?

reklama
To wtedy będziesz tak zalatana jak nasza kasia, która od momentu otworzenia własnego biznesu ciągle narzeka na brak czasu :eek:
A jaki biznes chciałabyś rozkręcić?
Myślę o sprzedawaniu jakichś pierdół dla dzieci. Chyba na początek przez internet, bo na sklep nie mam kasy.

Poza tym to zajmuje mniej czasu i mogłabym pracować dalej w firmie.

A masz jakies wejscie zeby jakies produkty taniej zalatwic, zeby oplacalo sie?

Taka tematyka tez by mi najbardziej pasila, w ogole super by bylo miec sklep z wozkami, ciuszkam dla dzieci, moj klimat :tak: Ale co z tego jak wejsc nie mam i skad bym to zalatwila wszystko?

Witam juz niemal weekendowo.

Całuski dla Wojtusia!!!

Agutek to dobrze, że Tola już jest zdrowa i Wy też :).
Blueberry jak masz zapał i możliwości to czemu nie spróbować. Doświadczenie i znajomość potrzeb modych Mam i ich dzieci masz :-). Ja póki co to muszę opchnąć na allegro nosidełko a jeszcze nigdy niczego nie sprzedawałam...:zawstydzona/y::dry:

W sobotę wybieramy się na ślub koleżanki a potem na "odbiór" nowo wybudowanego domu innej koleżanki ... ech fajnie miec swój dom. Młody pojeżdzi sobie w nowym foteliku dalej niż od nas do Babci :-D. Swoją droga to zupełnie "inna jakość" - teraz to może sobie oglądać widoki za oknem a nie tylko oparcie fotela :tak:

witam po przerwie, wpadłam tylko na chwilke zaraz ide sie brac za prasowanie bo mi sie zaległości narobiło :baffled:
miałam w tym tygodniu katastrofe w kuchni., chyba sobie "kupiłam" w biedronce mole spożywcze i cała kuchnia do sprzątania. Gniazdo już wywaliłam (było w kaszy jęczmiennej) myślałam że zwymiotuje:baffled::-(
mam nadzieje że to ***** nie wróci:wściekła/y:
Buziaczki dla Wojtusia

miałam w tym tygodniu katastrofe w kuchni., chyba sobie "kupiłam" w biedronce mole spożywcze i cała kuchnia do sprzątania. Gniazdo już wywaliłam (było w kaszy jęczmiennej) myślałam że zwymiotuje:baffled::-(
mam nadzieje że to ***** nie wróci:wściekła/y:
Ja z tym g... walczę od jakiegoś czasu i muszę kupić raid na to - podobno jest specjalny i bezpieczny. U mnie były w pestkach dyni :wściekła/y:

reklama
Te filtry Anna to podróbka Brity i podobno bardzo ciężko filtry dostać a to one są najważniejsze (aby je na czas wymieniać).

Filtry anna można dostać w każdym dobrym sklepie (carrefour,real,leclerc) po pierwsze mają pozytywne opinie różnych instytucji a po drugie są dużo tańsze od wkladów brity

Do góry