reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

no właśnie co tu tak pusto? :-p

my zaliczyliśmy dzisiaj jeszcze drugi spacerek, a teraz bolą mnie nogi :-D
zakładacie dzieciom czapki jak jest taka pogoda?
bo dzisiaj spotkałam kilka dzieci bez i się zastanawiałam czy nie jestem przewrażliwiona

reklama
no właśnie co tu tak pusto? :-p

my zaliczyliśmy dzisiaj jeszcze drugi spacerek, a teraz bolą mnie nogi :-D
bo dzisiaj spotkałam kilka dzieci bez i się zastanawiałam czy nie jestem przewrażliwiona
Wiktoria była dziś na dworzu od godziny 14.30 i właśnie chyba wraca, bo słysze ją na schodach:-D

Agutek ja zakładam czapkę córci i będę zakładać, choroby uszu to nic przyjemnego. A tym bardziej, że teraz świeci słońce, a za chwilę wieje zimny wiatr.

No mi się też wydaje, że to jeszcze czas czapkowy, ale jak zobaczyłam dzieci bez to już zwątpiłam...w słońcu owszem ciepło, ale w cieniu już chłodnawo, a do tego wiaterek...

ja padłam....jestem jak flaczek, dobrze że jutro mam wolne, tzn. jade do tęsciów poleniuchować i polezeć na słoneczku..
Agutek ja też zakładam czapkę Wiktorii, przeciez czasami wieje wiatr to o zapalenie uszu nietrudno...

Ja zakładam, ale wczoraj sobie młody zdjął czapkę i już mu nie założyłam. W sumie z 10 minut był bez czapki, bo właśnie wracaliśmy do domu. Ale jakby było tak ciepło jak dzisiaj i bezwietrznie, to bym chyba nie założyła.

co za dzień...jeszcze fryzjera zaliczyłam, to się nazywa organizacja czasem;-)

wózek taki

*24* LEKKA SPACERÓWkA 4baby bravo ochraniaczfolia (342599669) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

kolor czerwony, bo niebieski mamy quinny a chciałam nie brudzący, nie jest firmowy, był tani, może wytrzyma;-)
i już muszę powtórzyć za roksi że nie ma porównania do kół pompowanych. Po kamieniach miałam wrażenie, że pcham 20 kg, no ale to wózeczek do miasta:tak:

agutek - Zosia zawsze w czapce, ma ich masę, zależnie od pogody...

ewelina - dziękuję za ciepłe słowa:happy:

i już muszę powtórzyć za roksi że nie ma porównania do kół pompowanych. Po kamieniach miałam wrażenie, że pcham 20 kg, no ale to wózeczek do miasta:tak:
To fakt, ale muszę przyznać, że wózek wózkowi nie równy. Miałam wcześniej Graco Mosaic (też wcale nie najtańsza parasolka) i Jane o wiele lepiej się prowadzi. Fakt, że na zdezelowanym chodniku trzeba zwolnić, ale poza tym jest całkiem ok.

Jane ma o tyle fajne kółka, że na w miarę równej powierzchni w ogóle nie hałasuje.
Zawsze na hasło parasolka przechodziły mnie ciarki, bo kojarzyły mi się takie, które słychać na końcu osiedla, że już nadjeżdżają :-D
W Jane na szczęście kółka są dość ciche, słychać je na naprawdę dużych nierównościach :-)

reklama
madzikm wózek wygląda całkiem przyzwoicie :-) a co z włosami zrobiłaś? :-)

tylko podcięłam bo mam nakaz zapuścić długie:szok:normlanie chłop mi mówi jak mam wyglądać:-D

nie mogę się przyzwyczaić, że w parasolce dziecko tak nisko siedzi, jakby na ziemi:-Dpewnie, że próbowanie w sklepie to co innego niż w warunkach polowych...teraz jednak stwierdzam, że dobrze się prowadzi (nie po wertepach), nie oczekiwałm od tego wózka zbyt dużo, chodziło głównie o wagę, waży coś ponad 6 kg więc jak standardowa parasolka. Ma okrycie i folię za 203 zł! (tańsze były bez folii a i tak trzeba dokupić), i rozkłada się oparcie do półleżącej, a niektóre to tak się rozkłądają, że i tak siedząca np. Coneco Joker

a czy parasolk sie jakoś "podbija" na krawężnikach czy cóś??? nauczcie mnie tym prawidłowo jeździć

Do góry