reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dobranoc Aga :-)

Nie mam juz siły komentować, ale się dziś dziewczyny nie "popisałyście" no no no - jakby powiedziała Wiktoria:-D

reklama
Dzień dobry :-)

no właśnie...wczoraj spotkałam parę dziewczyn, które miały na sobie bluzki na ramiączkach :szok: Rozumiem, że się ciepło zrobiło, ale bez przesady :no:

Ja kupiłam małej na cieplejsze dni tę chustkę i czapkę z daszkiem...tylko cholerka ona od razu je ściąga, a normalna czapa, która ją opatula dookoła wszędzie gdzie tylko możliwe jakoś jej nie przeszkadza :dry:
Na razie zakładam taką normalną na uszy i apaszkę na szyję, bo też dopiero co chora była.

roksi jak dzisiaj samopoczucie?
ewo zazdroszczę ci tego domku, w każdej chwili Wiktorię na dwór możesz posłać, świetna sprawa :tak:
madzikm no właśnie tak lekko z rozpędu musisz podbić wózek :-)

Ja dziś na spacer już nie będę zabierać casuala...wczoraj wiedziałam, że mała zaśnie to go specjalnie wziełam, bo wygodniejszy, ale potem co się nadźwigałam 21 kg na drugie piętro :sorry2:

Witam:-)
no nareszcie wolne:-D cały weekend:tak: a w przyszłym tygoniu jestem tylko dwa dni w pracy:-)

Agutku nadal to samo:-( glowa mnie boli nad oczami:baffled: pójdę popołudniu do lekarza:tak:

Dzień dobry :-),

Ja się coś słabo dzisiaj czuję. Nie wiem czy to przez wiosnę, czy jakieś przeziębienie się zaczyna.

Dzisiaj idziemy na pierwszą rehabilitację. Mam plan, żeby wyjść wcześniej z pracy i spotkać się z teściową na miejscu. Chcę zobaczyć co oni tam będą robić z moim dzieckiem. W razie czego jak będą go bardzo męczyć, to go wypiszę.

Chcę poprosić szefa o urlop w środę, wtedy miałabym aż 5 dni wolnych :-).

Tigger, to fajnie macie z tymi znieczuleniami :tak:. Ja musiałam zapłacić 300 zł, ale wiem że w Warszawie kosztuje 2 razy tyle :szok:.
Ciekawe czemu skarpetki przeszkadzają Olivce w jedzeniu :-D.

Roksi, to nie fajnie, że cię bolą zatoki :-(. Nigdy nie miałam zapalenia zatok, ale słyszałam, że to czasem trudno doleczyć.

Roksi, to nie fajnie, że cię bolą zatoki :-(. Nigdy nie miałam zapalenia zatok, ale słyszałam, że to czasem trudno doleczyć.
blueberry prawie 3 tygodnie temu miałam katar który w sumie trwał 2 dni:tak: bardzo intensywny:baffled: więc zakrapiałam nos jakims sprayem:tak: i chyba za bardzo zwalczyłam katar i załatwiłam zatoki:crazy: katar zazwyczaj trwa tydzień a nie 2 dni:-(

my na spacerek idziemy w okolicach 13 zobaczymy jak mloda wstanie:tak:

Roksi współczuje ci bólu, bo wiem co to takiego, ostatnio miałam zawalone zatoki, jak jeszcze karmiłam i nie mogłam wziąć nic przeciwbólowego, takze zmykaj do lekarza, bo po co masz się męczyć:tak:,

a tak w ogóle, to witam się:-D

mały juz poszedł spać, jak wstanie, to obiadek i idziemy do lekarza na kontrolę;-), potem pospacerować, a wieczorem jedziemy do babci na weekend:-):-):-),

nie chciałam pisać, żeby nie zapeszyć, ale Piotruś codziennie śpi prawie całą noc:szok:, mamy tylko jedną pobudkę na łyk herbatki ok5-tej:tak:, potem jeszcze sen do 8-ej:rofl2:, wreszcie wiem, co to sen:laugh2:

reklama
Dzień dobry :tak:
My już po porannym długim spacerku bo pogoda jest super. Córcia tak sie wybiegała, że teraz ładnie śpi a ja też muszę odpocząć bo niestety nie posiedziałam za długo. Moje dziecko nie trzyma się mamy tylko pędzi do przodu. :baffled:

Ewelina ładnie ci już Piotruś śpi. Moja zazwyczaj też przesypia nocki ale czasami trzeba wstać do niej 2 razy.

Do góry