reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witka!

blueberry - wysłałam smsa do kol. z prośbą o namiary na panią dr, jak tylko odpisze dam znać

roksi - Zosia nie płacze tylko się drze, wyje - tak samo od kilku mcy:-D

agutek - z mówieniem to różnie u dzieci, moze faktycznie brak zębów opóźnia sprawę ale niekoniecznie bo są dzieci uzebione i mało rozmowne. Za 1 ,5 roku będziemy marzyły o chwili ciszy:-D

Zosia oprócz wymienionych tu słów mówi: koko, booty (buty), ptati (ptaki). Na punkcie kur ma fioła. Non stop wisimy na bramce u sąsiadki:sorry2:od chrzestnej dostała poduszkę z wyhaftowanymi dwiema kurami:-Di ją przytula non stop

ewelina - niestety nie ma u nas tej marki bucików:no:teraz dochodzę do wniosku, że sandałki to może jednak całe skórzane skoro nóżka się tka poci w lecie???co myślicie?

reklama
proszę bardzo

Maria Drewniak
Kraków Witkowice Nowe
ul.Nowa Górka 28
0-12 415 29 17

W takim razie poszukam całych skórzanych, do wyboru mam BARTEK, ANTYLOPA, ELEFANTEN, DAWID, cieakwe czy kupię jakieś poniżej stówki:sorry2:

ja też w pracy, ale tylko dziś i jutro i zaczynam weekend :)
a wiecie że moja mówi tylko mama i ebebebe i nic więcej....później zacznie ale pewnie bedzie nawijać jak katarynka....

moja tez bardzo malo mowi :sorry2: mama ,tatuuu i ewentualnie nieraz baba :tak: i nic wiecej ,ale za to bardzo duzo rozumie :tak: ostatnio swoj pobrudzony dresik poszla i wlozzla do pralki :tak::szok::-D kochane te nasze dzieciaczkki :tak:

a wogole to witam :-) lekko skacowana po wczorajszym grilu :sorry2: a za godzinke tez jedziemy do znajomych na grila :tak: i zakupy ;-) poadrawiam ;-)

blueberry - nie wiem czy to jej dom czy gabinet, chyba to drugie, to niedaleko szpitala okulistycznego

agutek - już o wakacjach marzysz;-)

do jutra babeczki, mam dziś na popołudniu do pracy, teraz obiad i spacer

Dzień dobry :tak:
Moja grzecznie śpi po spacerze a raczej bieganiu po placu zabaw. Od pierwszego razu jak ją zabrałam przechodzi przez poręcze i wsiada na karuzele żeby ją kręcić. Mi sie robi niedobrze a jej sie podoba. :baffled: No i wchodzenie po schodach i bieganie za gołębiami nigdy się nie nudzi. Tyle dobrego że ładnie zasypia po tych zabawach.

A czy wasze dzieciaczki też tak domagają się żeby iść na dwór? Bo moja bierze kurtkę, buty i albo idzie do mnie i marudzi żeby ją ubierać albo od razu idzie pod drzwi. Domownikiem to moje dziecko na pewno nie będzie bo nawet jak wracamy ze spaceru to bunt i marsz z powrotem do drzwi.

ewelina - niestety nie ma u nas tej marki bucików:no:teraz dochodzę do wniosku, że sandałki to może jednak całe skórzane skoro nóżka się tka poci w lecie???co myślicie?

Ja na lato kupuję na pewno skórzane i każde inne też bo już jedne kupiłam nie skórzane i bardzo żałuję. Dziecku pocą sie stopy, rajstopki ma mokre.

reklama
Dzien dobry:-)
my juz po szczepieniu, tym razem nie obylo sie bez placzu:-(

Olivka tez niewiele mowi - glownie tata, lala i halo (jak przyklada do ucha ktorys z telefonow albo pilotow:-D), sporadycznie mama:-p
a jak widzi, ze w mokrofali podgrzewa sie dla niej jedzonko to robi "mmmmm" (moze "am"?):-)
aha, no i chyba cos a'la kotek mowi, bo jak widzi kotka na obrazku to mowi czasami "tote":-D
a poza tym odglosy zwierzatek na porzadku dziennym:tak:

Do góry