reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Aaa i jeszcze jedno..w robocie jakieś nowe polityki bezpieczeństwa zakładają i blokują niektóre strony internetowe...Może być tak, że mi i forum zablokują...buuu:-(

Nie będzie tak żle, ja właśnie pisze z firmy gdzie od dawna polityka bezpieczeństwa jest wdrożona i forum działa bez zarzutów .:laugh2:

Witam:-)
Ostatni dzień jestem w pracy:-p dziś po 20 zaczynam majówkę:-)
moja córka ma jeszcze śliwę:baffled: długo schodzi minął już tydzień:dry:

Nie będzie tak żle, ja właśnie pisze z firmy gdzie od dawna polityka bezpieczeństwa jest wdrożona i forum działa bez zarzutów .:laugh2:
pewnie poblokowali naszą klasę i te portale plotkarskie:tak: kiedyś oglądałam jakieś info o polityce bezpieczeństwa:tak: i głównie chodziło o naszą klasę:tak:

Dzień dobry. Karol ma całą buzię w czerwonych plackach. Mam nadzieję, że to po szczepionce (chociaż trochę wcześnie wylazło :baffled:). A ja coś się słabo czuję, jakieś przeziębienie mnie chyba dopadło :-(.

Aaa i jeszcze jedno..w robocie jakieś nowe polityki bezpieczeństwa zakładają i blokują niektóre strony internetowe...Może być tak, że mi i forum zablokują...buuu:-(
No ale twój mąż jest tam zdaje się informatykiem ;-);-);-). Bądź grzeczna, to ci odblokuje :-D.

Polityka polityce nierówna. W niektórych firmach pracownicy w ogóle nie mają wyjścia do internetu, tylko intranet i pocztę. Oczywiście nie wszyscy, bo niektórzy potrzebują mieć dostęp do Internetu - np. Agutek ;-).

a co wy dzisiaj takie ranne ptaszki:-D:-D
ja tez ostatni dzień w pracy i po 15:30 zaczynam majóweczkę:-D:-DHURAAAA

oj Agutek ja nieiwrze że Ty nie bedziesz mogła wejść na forum- przeciez ty juz jestes uzalezniona od gadania z nami:-D:-D

Blueberry a ty nie dawałś nic nowego Karolkowi do jedzenia??

Wiktoria zdrówka ci życzymy:-D:-D

Kamilas no tylko "pozazdrościć" teściowej- ma kobitka pomysły:baffled::baffled::baffled:Moja teściowa takich hasełek nie mówi, bo chyba bym ja w łeb walneła.
ja dzisiaj niewyspana, żeby ten dzień szybko minął;-);-)ja wczoraj odebrałam wyniki morfologii Wiki i jest super, wszystkie parametry ma w górnej granicy:-)

Blueberry a ty nie dawałś nic nowego Karolkowi do jedzenia??
Nie :no:. Tylko dostał wczoraj nową kaszkę Bobovity i nową herbatkę, ale wysypka delikatna już wczoraj była. W niedzielę zjadł kilka małych krakersików, a poza tym żadnych nowości nie było. Wieczorem wstawię zdjęcie łaciatego dziecka, bo zrobiłam rano.

No ale twój mąż jest tam zdaje się informatykiem ;-);-);-). Bądź grzeczna, to ci odblokuje :-D.

No :-p
ale niestety polityka bezpieczenstwa zajmuje sie ktos inny :baffled:
sie zobaczy co to bedzie :-p

ja wczoraj odebrałam wyniki morfologii Wiki i jest super, wszystkie parametry ma w górnej granicy:-)

super!

blueberry to na pewno po szczepionce :tak:

dzisiaj idziemy do ortopedy na kontrolę, zobaczymy co nam powie ten nasz...którą szkołę on wyznaje hehe i czy dostanę jakiś opierdziel :-D

reklama
Do góry