reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

agutek - to aktywny dzień miałyście:-)Tola burzy ci wszystkie babki?:-D

elahar - tez tak mam czasem w pracy, że jeszcze w domu coś trzeba przejrzeć - nie cierppię tego:baffled:jak dostanę kiedyś klase to jeszcze więcej przygotowań:baffled:

Zosia zjadła 4 kromki chleba z mięsem na kolację. Na kaszkę nawet nie spojrzy przy włączonej komórce:-p
mam jej nie wciskać kaszki???

reklama
Zosia zjadła 4 kromki chleba z mięsem na kolację. Na kaszkę nawet nie spojrzy przy włączonej komórce:-p
mam jej nie wciskać kaszki???[/quote]
mój tez nie chce kaszki nie wciskam mu ale raz na jakis czas zrobię i wtedy zje :)

Witam po pracy:happy:
moja mała sie odparzyła:szok: i to bardzo:-( ale nic dziwnego jak wypiła 3 kubki herbatki pomarańczowej:szok: chyba za dużo bo 330ml razy 3:szok:

agatulka, Sandi - witajcie na forum:-)

u nas dzisiaj bylo swieto, wiec dopiero zakonczylismy dlugi weekend:-)nastepne 26 maja;-)wczoraj mielismy imprezke urodzinowa meza i bylo super, naprawde sie zrelaksowalam:tak::-)oprocz tego, ze budzilam sie w nocy, bo nocowal u nas kuzyn meza z narzeczona i panowie siedzieli do 7 rano i wspominali stare dobre czasy :-pi nie robili tego cicho...:-D:-D
a dzisiaj dzien spedzilismy w parku cala rodzina, na szczescie pogoda nam dopisuje, dzisiaj bylo 21 stopni, na jutro zapowiadaja wiecej:-)

kamilas - na pewno ci sie serce krajalo, jak uslyszalas takie piekne "mama":-(Olivka niestety najczesciej mowi mama jak chce na mnie cos wymusic;-):-D

dzień dobry :-)

madzikm spróbuj nie zmuszać...u nas jak dałam zupełnie spokój to nagle zaczęła i pić mleko i jeść kaszki :-D

roksi no nieźle 3x330ml :szok: u nas też więcej picia teraz idzie, około 1,5 tego kubka :tak: mała bardzo lubi z niego pić :-)

Ewelina ja często biorę picie na spacer, szczególnie jak właśnie idziemy pobiegać gdzieś dalej, wtedy też zabieram przekąski (np. chlebek, płatki kukurydziane, paluszki).

A gdzie nam się Fredzik podział? i malaga? soppana, bernadettka...

Jestem teraz na etapie podejmowania decyzji...czy iść na studia podyp.....zjadz jeden raz w miesiącu przez 4 dni od rana do wieczora, jechałabym z domu o 6 a wracała o 20. Boję się, że całe dnie bez Zosi, że będziemy spychać na siebie obowiażki z m i się kłócić. W pozostałe 3 dni praca (tylko po 2,5 h dziennie). Co robić?????

Madzikm ja teraz właśnie studiuje zaocznie i powiem Ci że bardzo sobie chwale, no oprócz tego że rzeczywiście trzeba przeanalizowac za i przeciw. U mnie mąż sie strasznie cieszy ze ma w te weekendy Boryska "tylko" dla siebie. A ja czasem opuszczam nudne wykłady i pędzę do Nich...:-D

reklama
Witam:-)
moja mała nie wstaje na mleko o 6:no: wstałyśmy przed 8 i wlałam mleko to bidonu w sumie mała wypiła dość dużo:tak: wieczorem wcina kaszkę i w sumie to by był tyle z mleka modyfikowanego:baffled:
a jeszcze miesiąc temu marudziłam bo wypijała prawie 4 butelko mleka:sorry2:

no właśnie gdzie się podziały dziewczyny:baffled: soppana coś tam ostatnio pisała na zamkniętym:tak: a malaga uciekła bo już niedługo jej suwaczek pokaże że czas na staranie o drugie:rofl2::-p a w sumie może nad tym pracuje i nie ma czasu dla nas:-p

Do góry