reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ale mi net dzisiaj muli :baffled: moja Niuńka tez juz lezy w lozeczku :tak: a ja czekam na wspolna :-p i you can dance (czy jak to tam sie pisze ;-)) bylysmy popoludniu na drugim spacerku :tak: i tez Niunka ladnie szla :tak: nawet wozka ze soba nie wzielam ;-)( tylko w takim razie poco ja na allegro zamowilam te szelki :baffled::sorry2:?)

reklama
wierzycie w coś takiego, że jak się później dziecko położy to dłużej pośpi?:sorry2:
dziś Zosia się obudziła o 5.45 mleko i spanko do 7.30. Jest to dla mnie nowa sytuacja i tęsknię do spania do 7/8bez pobudki:zawstydzona/y:Wszytsko przez te kolacje - nie jak człowiek, kaszkę odstawiła, cos podziubie i budzi się z głodu.
Dziś nie chciała chleba ani szynki, mleko be. Zjadla Bakusia, jogurt i gorzka herbata. Ciekawe o której zgłodnieje:baffled:

madzikim ja tez tak kiedys myslalam :tak:,ze jak poloze mala pozniej spac to dluzej pospi ,ale u niej to wrecz pzeciwnie :sorry2: im pozniej pojdzie luli tym wczesniej wstanie :baffled:

wierzycie w coś takiego, że jak się później dziecko położy to dłużej zaśnie?:sorry2:
dziś Zosia się obudziła o 5.45 mleko i spanko do 7.30. Jest to dla mnie nowa sytuacja i tęsknię do spania do 7/8bez pobudki:zawstydzona/y:

nie:-pu nas jest inna zaleznosc - jak budzi sie w nocy, to dluzej spi, a jak przesypia noc bez budzenia sie to pobudka o 6.30:tak:
ale ogolnie nie narzekam, zawsze bez problemow idzie spac - po kapieli czytamy ksiazeczke, klade ja, daje smoka i przytulanke i wychodze z pokoju:tak:zasypia sama maksymalnie po 5 minutach:-)
i chyba to jest dla mnie wazniejsze niz wczesne wstawanie, bo troche sie z usypianiem meczylismy jak byla mniejsza

nie:-pu nas jest inna zaleznosc - jak budzi sie w nocy, to dluzej spi, a jak przesypia noc bez budzenia sie to pobudka o 6.30:tak:
ale ogolnie nie narzekam, zawsze bez problemow idzie spac - po kapieli czytamy ksiazeczke, klade ja, daje smoka i przytulanke i wychodze z pokoju:tak:zasypia sama maksymalnie po 5 minutach:-)
i chyba to jest dla mnie wazniejsze niz wczesne wstawanie, bo troche sie z usypianiem meczylismy jak byla mniejsza

to ja jestem rozpieszczona bo od zawsze zasypia sama i śpi całe noce:-)dlatego mi tak nie pasują te wczesnoranne mleczka:zawstydzona/y:

witam:-)
moja córcia poszła spać po 21 a wstała o 6:szok::szok::szok::szok: potwierdzam powyższą teorię kładzenia dziecka spać:tak:
Moja psiapsiółka urodziła chłopczyka Olivierka:-)

dzień dobry :-)
;-) kupiłyśmy czapkę bo poprzednia została na Wawelu:baffled::-D

Roksi trzeba było wczesniej mówić to byśmy szukali i odsyłali ;-)

Borys wczoraj nauczył się mówić ko-ko i cały dzień było wertowanie ksiązek i szukanie kurek , przy czym jak znalazł darł sie : mama !!!! : koko , tata!!!! : koko baba!!!!: koko. :laugh2:

Dzień dobry
U nas też teoria z późnym usypianiem i późnym wstawaniem nie sprawdza się. Jedynie jak ją weźmiemy do siebie to śpimy wszyscy dalej. :tak:

reklama
Dzień dobry
U nas też teoria z późnym usypianiem i późnym wstawaniem nie sprawdza się. Jedynie jak ją weźmiemy do siebie to śpimy wszyscy dalej. :tak:
elahar fajnie że Madzia śpi dalej z dalej:tak: u nas nie ma takiej opcji bo Natalka zaraz nas męczy:baffled:

Do góry