reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry

Widzę, że większość dzieciaczków wstaje o 6. Moja przeważnie też, chociaż dzisiaj obudziła się z płaczem o 5 i tym razem bym problem z uśpieniem :baffled: Także ziewam dzisiaj cały czas.
W dodatku to moje picie kawy też mi nie wyszło na dobre. Mam chyba braki magnezu bo ostatnio wypadają mi bardziej włosy. :no:

Sandi moja też już zaliczyła pierwsze skaleczenie w paluszek jakiś czas temu. Oczywiście plaster długo na palcu nie pobył. :baffled:

reklama
Dzień dobry :-). M w pracy, a ja mam wolne :-p. Ale sobie zrobiłam śniadanko... Chyba już nie będę dzisiaj nic jadła... do obiadu ;-)

Nie wiem czy to jakiś wirus, czy co? Bo moje dziecko też źle spało i wstało o 5:30. Może pełnia jest? Wczoraj po południu godzinę siedział w łóżeczku i nie zasnął. Wieczorem też nie miał ochoty iść spać. Teraz mi się go udało uśpić, ale też się buntował... Mleka rano nie chciał, o 8:00 zjadł za to ładnie kaszkę.

hej :-)

coraz mniej remontu do skonczenia przed nami uff...ale wszystko mnie boli :-p

moja tez dzis obudzila sie o 5 i wzielam ja do nas i do 7 jeszcze pospalismy, o 8 odwiezlilismy do babci i odbierzemy dopiero wieczorkiem...a ja sie dzis zrelaksuje po poludniu u mani- i pedicurzystki :-)

W dodatku to moje picie kawy też mi nie wyszło na dobre. Mam chyba braki magnezu bo ostatnio wypadają mi bardziej włosy.
elahar mnie też od miesiąca wypadają:crazy: to pewnie na wiosnę tak powiedziała mi fryzjerka:tak: lykam witaminki wzmacniające ale na efekt trzeba czekać ok 2 miesięcy:baffled: kawę też pije ale z dużą ilością leka i wcinam dużo nabiału więc magnezu mi nie brakuje:no:
jak sboie przypomne jak mi włosy po ciąży wypadały pod koniec maja:szok::szok::szok:
tragedia:angry::angry::angry:

Witam!

amy pospałyśmy do 8.15 od 19.30:-pale nie było popołudniowej drzemki przez gości. KAszka ładnie zjedzona, córunia grzeczna jak nigdy. Po południu sprzedaję babci na godzinkę i skoczę na miasto:-)

Witajcie!
Ja dziś na dyzurze z Boryskiem w domku, Babci dalismy urlop - pare dni...Najgorzej ze jutro mam dwa egzaminy a z Boryskeim sie przecież nic nie naucze :-D Poza tym zawsze sobie obiecuje ze jak jestem z Nim to czas w 100 % dla Niego! Gdzie te czasy że dzieci spały 3 godziny w dzień....

wlasnie wrócilyśmy ze spacerku:tak: po drodze kupiłam dwie surfinie na balkon w doniczkach do powieszenia:tak: i myślałam że mi ręka odpadnie:baffled: w jdnej surfinie, drugą pchałam wózek:baffled:
moja lata w samych rajstopach:tak: zobaczymy do wieczora ile par się uzbiera do prania:baffled:

Wymęczyłam córcie na spacerku i ładnie śpi. :tak::tak:

elahar mnie też od miesiąca wypadają:crazy: to pewnie na wiosnę tak powiedziała mi fryzjerka:tak: lykam witaminki wzmacniające ale na efekt trzeba czekać ok 2 miesięcy:baffled: kawę też pije ale z dużą ilością leka i wcinam dużo nabiału więc magnezu mi nie brakuje:no:
jak sboie przypomne jak mi włosy po ciąży wypadały pod koniec maja:szok::szok::szok:
tragedia:angry::angry::angry:

No właśnie ja też dużo mleka dolewam do kawy i nawet cynk biorę więc pewnie masz rację, że to na wiosnę bardziej wypadają.

własnie moja córcia tak zawzięcie oglądała bajkę że zlała się na fotelu:angry: po czym oznajmiła siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:angry:

reklama
Roksi :-D:-D:-D

Nie wiedziałam, że w nabiale jest magnez. Zawsze myślałam, że w czekoladzie :-D.

Nasze spacery są średnio przyjemne ostatnio, bo Karol nie chce siedzieć w wózku, a jak go wyjmę i próbuję prowadzić za rączkę, to kręcimy się w kółko, a po chwili on siada i chce raczkować. Ja chcę, żeby już chodził !!!

Do góry