reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:tak:
u nas znów sypie ostro a miałam iść na zakupy:baffled: może przejdzie:baffled:
moja córka codziennie przychodzi do nas do pokoju:baffled: klepie mnie po ramieniu i mówi "mama stań", "mama pić chce" zakłada mi kapcie:baffled: nie mama wyjście muszę wstać nawet 5mminut nie poleżę:no:

moja znowu przyszła do nas spać, a rano obudziła mnie wołaniem z dużego pokoju, była na kanapie - nie wiem czy ona przeszła tam spać? :szok:

roksi u nas jest tez ciągnięcie z łóżka, mąż dziś na 7 do pracy szedł, a ta mnie w kołko ciągnęła, więc wzięłam poduszki i kołdrę i poszłam spać do dużego pokoju :-D

reklama
Witam, ja dziś niewyspana, Ignaś nie chce jeść, nie wypił wczoraj mleka,wiec w nocy ciągle próbowałam mu dać,kolo 3 pił actimela,bo tylko to chciał! Musze mu jakoś to mleko dać,moze zrobie kakao.
Agnes bylam wczoraj w pracy,ale bylo nas dwie wiec moglaś nie wiedzieć:)
Dziekuje wszystkim za życzenia urodzinowe:) uroczysta kolacja wczoraj składała sie z paluszków rybnych,groszku z marchewką i piwa!

Do góry