reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Sandi moze jej cos tylko zaszkodzilo?

miloku hehe czyli weszlas w ten ostatni etap kiedy wszystko i wszyscy irytuja a szczegolnie wlasnie pytania o ciaze :-D bidoku, Tristan tak sie spieszyl a drugiemu u mamusi dobrze;-)
no ale pamietaj zawsze juz blizej niz dalej :-p

reklama
Witam:) jak tam wam mija niedziela? Moje dziecko w nocy postanowiło ze bedzie spac z dwoma misiami puchatkami! I to jeszcze u nas w łóżku! Do tego bajki pod poduszką,ciekawe kiedy weźmie rower hehe :) u nas dziś nudy,dobrze ze tylko do 20 a potem wolne.

Hej i ja sie witam w niedziele ,u nas choroba Jula w nocy goraczkowala ,kicha ,kaszle od wczoraj ale dzis juz nie ma goraczki ,a mnie pobolewa gardlo.Wiec nie wesolo,dzis odpuscilam sobie basen.Miłego wieczorku:-)

menupop.gif
dobry wieczór
oj, zdrowiejcie wszyscy pręciutko :tak: choć ciężko jak wszyscy chorzy dookoła
u nas wczoraj był bunt i do wózka nie dał się wsadzić i cały mega długi spacer (ok 2 godz) na nóżkach zaliczyliśmy :szok:, dzisiaj ciut lepiej ale potem spać w dzień nie chciał, w nocy tez średnio mu szło :confused:

Hej dziewczynki

sorry nie ma mnie
ale jest do dópy w zwiazku z praca
i jestem ogolnie sfrustrowana i wypompowana :-(

pooka - bidulko ..

z Mala jakby lepiej wymioty nie powrocily (tfu-tfu) choc pod wieczor jakas rozpalona byla i marudna :dry:

duzo zdrowka chorowitkom :tak:

reklama
Do góry