reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Miloku, może to rozstęp mięśnia brzucha ci tak dokucza. Ja tydzień po porodzie prawie wylądowałam na czyszczeniu macicy w szpitalu, mówię wam, z bólu po ścianach łaziłam.
mam nadzije ze nie i zaraz mi sie to skonczy ,
a czy musialas cos specjalnego na to brac ,albo robic:confused:

Dobry wieczór

milokuja 7 tyg. po cc nie mogłam drgnąć, oderwać nóg od ziemi
kurcze ja cesarki nie mialam ,a dalej boli i ciagnie :dry::dry: podskoczyc to nie da rady , podbiec to juz nie wspomne
ale staram sie ruszac mimo bolu:sorry2::sorry2:

chciałam popisać trochę z październikówkami ale tam poronienie za poronieniem:szok::baffled: normalnie nie czytam ich bo aż panikuje:baffled: nie mogę doczekać się wizyty:baffled:

w niedzielę mamy występ w politechniku teraz muszę skonstruować trąbę i uszy słonia:-D ciekawa jestem jak występ pójdzie :-D
nie czytaj , po co sie stresowac
ja za to nie zlapalam kontaktu ze styczniowkami , jakos mi nie pasuje styczniowe forum :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(

Roksi to ten Ukrainiec? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ale ciacho , az sie zaslinilam :-D:-D:-D

a ja mam zawalony nos i gardło wrrrrrrrr :angry:
czuję się fatalnie :dry:
zdroweczka agutku

Tristan jest teraz na etapie dinosaurow
dostal encyklopedie dla dzieci disneya i caly czas chce zeby mu czytac
a on zna juz wszystkie dinosaury
tyranosaur, iguanodon, pterodaktyl,archelon,stegosaurustriceratops i jeszcze masa ,ale ja ich nie pamietam :zawstydzona/y:
i jeszcze wie ze zyly w mezozoi ( tak on mowi :-D)
niektorych nawet wymowic ciezko a on sobie radzi
tera zodstal druga czesc o rybach
jak sie go zapytam , ktora ryba jest bardzo niebezpieczna i zyje w glebokich wodach to odrazu wie ,ze hatchet fish,a trujaca to lionfish

reklama
Ewa niby my erotomanki;-) a zobacz jak dziewczyny zaczęły się rozczulać:-D:-D:-D:-D
Agutek zdrówka:tak: nie rozkładaj się w taką ładną pogodę:baffled: chociaż ma być weekend zimny:wściekła/y:
miloku spokojnie jeszcze jest wcześnie po porodzie:tak: a nosiłaś pas podtrzymujący mięśnie brzucha:confused::confused: bo ja pamiętam że po nim mnie bolał brzuch okrutnie:baffled:

a my bylismy na dworzu, bo tak ładnie:tak::-)
i oczywiście w piaskownicy dzieciaki lały sie o łopatki, bo ten miał taką, a chciał taką i odwrotnie:szok::-D
wracalismy na syrenie, bo jak zwykle Piotrkowi mało:baffled:

a pogoda super, chociaz zapowiadali deszcz:szok::-D:-D, oni sie kurczę znaja na pogodzie:-D:-D

dzień dobry
Oj widzę niezłe okazy pojawiły się na forum :-)

A na poważnie zdrówka dla Agutka.
Ja dzisiaj śpię żywcem w pracy. Ale kark mnie już boli od siedzenia przy komputerze :no: Po południu poleżę z Madzią na dywanie.:tak:

A my dzisiaj z Julka mialysmy rajd po sklepach ,nic nie kupilysmy:-:)tak:
Bogda ja nie znam takiego cudownego srodka,ale moze inne dziewczyny ,mi by tez sie przydal taki srodek:tak:;-)
Ewelina no to dalam ciala ,slabo doczytalam ,ja bylam caly czas ale weny mi brakowalo do pisania.
Agutek zdrowka:-)
Julka po obiedzie ,ale spac nie chce :szok::-:)tak:

A ja sie na temat brzuchów nie wypowiadam bo jak sie najem to wyglądam jakbym była w czwartym miesiącu ciąży :zawstydzona/y:. Dzisiaj sobie troche brzuszków na naszej siłowni świetlicowej porobiłam ale u mnie z regularnością problem:baffled::-(

reklama
hej :-)
YCD oglądałam kawałek ale widziałam jak się dziewczynie podłoga skończyła :szok: i górnika też widziałam i się uśmiałam

co do brzuszków to nie dla mnie, po pierwszy przy dyskopatii się nie da dłużej (kilka razy i nie mogę chodzić) a po drugie u mnie to co u JMM - regularność nie istnieje :sorry2:

a my w domu i impreza raczej urodzinowa w ndz się nie odbędzie :-( bo mały chory:no:

Agutek, zdrówka ci życzę

Ewela a tobie cierpliwości i pamiętaj tylko spokój może nas uratować, jak mój się buntuje to jednym zdaniem tłumaczę, że jest taki tak i że może płakać ale to niczego nie zmieni. I odchodzę, wrzeszczy chwilę, rozgląda się i przychodzi odmieniony :-D

Do góry