reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ja znalazłam ten żel na oparzenia - Lignocaina (ma też inne zastosowania ale dla mnie był najlepszy).

reklama
roksi, super, mój miał 6 mm jak go pierwszy raz zobaczyłam :-)
a z tętna chłopak czy babeczka się kroi? :-p
u mnie już wtedy był obstawiany chłopak i bingo :tak:

Witam:-)

cieszę się z dobrych wiadomości:-) - roksi - uważaj na siebie, roztargnienie zamykaj w szufladzie;-)

ewapowiesz nam wreszcie czym się zajmujesz?:confused:bo już mam podejrzenia jak o filmie wspomniałaś;-):-D

Dziewczyny segregujecie jakoś zabawki?? ja ostatnio wynioslam całą reklamówkę grzechotek, bajeczek dla niemowląt, piramid itp. bo już sie tym nie bawi, miejsce zajmuje:tak:poza tym zniszczyłaby i dla drugiego by nic nie zostało:-D

byłam u lekarza i moja fasoleczka ma 5mm:-) serduszko bije wszystko w porządku:tak:
gratuluje niech zdrowo rosnei :))

cieszę się z dobrych wiadomości:-) - roksi - uważaj na siebie, roztargnienie zamykaj w szufladzie;-)

ewapowiesz nam wreszcie czym się zajmujesz?:confused:bo już mam podejrzenia jak o filmie wspomniałaś;-):-D

Dziewczyny segregujecie jakoś zabawki?? ja ostatnio wynioslam całą reklamówkę grzechotek, bajeczek dla niemowląt, piramid itp. bo już sie tym nie bawi, miejsce zajmuje:tak:poza tym zniszczyłaby i dla drugiego by nic nie zostało:-D

ja tez wynosze do drugiego pokoju :-D
bo drugi zaraz bedzie sie nimi bawil:tak:

Dzięki dziewczyny:tak:

roksi, super, mój miał 6 mm jak go pierwszy raz zobaczyłam :-)
a z tętna chłopak czy babeczka się kroi? :-p
u mnie już wtedy był obstawiany chłopak i bingo :tak:
Fredzik ja mam na razie założoną kartę ciązy:tak: teraz idę na badania i przy następnym usg będzie mi lekarz wypisywał wszystkie wymiary:tak:
a jaka to metoda z tętna:confused::confused::confused::confused::confused:

cieszę się z dobrych wiadomości:-) - roksi - uważaj na siebie, roztargnienie zamykaj w szufladzie
madzikm jestem jak sirota:baffled: wszystko mi z rąk leci:baffled:
a mój m mówi że zołza się zrobiłam:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry