S
szalona mama
Gość
w rajtuzach i piżamiemadzik - to w czym ta jej coreczka chodzi?
, chyba że rodzinę ma hojną to może ma jeszcze inne ubiory :-)madzik, w czym ona chodzi? Mój brudzi na potęgę i ma więcej ubrań niż ja
:-(ewelina, ja niezmiennie polecam moje chicco CHICCO SPACERÓWKA MULTIWAY COMPLETE + BARIERKA (595847938) - Aukcje internetowe Allegro
Spanie w dzień u Zosi się wydłużyło:-) nawet do 2 h, sama bierze kołdrę, idzie do łóżeczka i każe mi wyjść z pokoju
Nosicie jeszcze dzieci na rękach? ja sobie uświadomiłam, że właśnie dużo noszęnie żeby się domagała tylko tak sama z siebie biorę
![]()
madzik, u nas tak zasypianie teraz (tzn. od paru dni) wieczorem wygląda i mam duuuużą nadzieję, ze wrócimy do normalności i Sz. będzie sam zasypiał jak za dawnych czasów.
ja mało noszę bo mi mój szanowny kręgosłup nie pozwala

?

nie żeby się domagała tylko tak sama z siebie biorę

a ja wracam z niczym
Dzisiaj bylismy caly dzien na dzialce,Jula sie wybawila na dworku,a wieczorem padla.Julka ogolnie juz zdrowa ,tylko ma lekki katar .Ale przechodzi bunt dwulatka na calego.Juz mi czasami cierpliwosci brak
Ogolnie mowiac wszystko jest jej ,wszystko chce robic sama,wszystko chce,a jak nie to jest okropny placz ,krzyk.Ciekawe czy tak bedzie jeszcze dlugo,a moze to juz jej tak zostanie brrrr.
, może juz kupiła, tylko cos marudziła na temat koloru, bo za jasny
, nie musisz szlajać się po piaskownicach,żeby dziecko pobawiło sie na dworze