Lajla83
Fanka BB :)
Sandi jak mają srebrną wkładkę to lipa bo ci się powycierają od stup
no chyba że jakaś impreza i nic innego nie pasuje do kreacji to też bym na 2 stawiała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Sandi jak mają srebrną wkładkę to lipa bo ci się powycierają od stup
no chyba że jakaś impreza i nic innego nie pasuje do kreacji to też bym na 2 stawiała
no, u nas takie straszenie tez nie działa![]()
kiedyś jedna zyczliwa pani chciała mi pomóc (bo słyszała jak szarpie sie z Piotrkiem) i zawołała go, że zabierze go do siebie - myslała że się wystraszy i pójdzie grzecznie ze mną, a ten przyjął łobuzerski usmiech i dał rączkę tej pani, pani się szybciutko wycofała
![]()
Co do różnicy wieku każda ma swoje plusy i minusy.
Ja chciałam max. 3 lata, ale nie wyszło.
Masz jeszcze czas do grudnia 2010, wszystko jeszcze może się zdarzyć
Agutek to chyba jest jeszcze do zrobieniaMasz jeszcze czas do grudnia 2010, wszystko jeszcze może się zdarzyć
![]()
:-)

na szczescie "przezyl" 

, mój po kąpieli siadł dopiero po pewnym czasie, chyba jak woda wszędzie dotarła
i to tak na amen, nie do uratowania
, teraz szybciutko zbieramy się na dwórek
;-)