reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

nie lubie zupy z kapusty.......
mam po niej.....no same wiecie co hehehe :happy2::happy2::happy2:

polecam zdrowe jedzonko, duuuuzo błonnika, owoce i warzywa, no i ruch kochane przede wszystkim

aaaa i siecie ze napietny pocałunek to utrata 200 kcl :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
hej dziewczynki

ja od dzisiaj jestem na urlopie ... az do 16 lipca :-)

od aerobiku robie sobie wolne...nie chce ale tak wyszło

5 lipca jade nad mozrze do Pogorzelicy

mam nadzieje ze bedzie piekna pogoda...

kopniak motywacyjny dla wszystkich

co do diety kapuścianej...to chociaz jej nie stosowałam to nie wierze w nia ... lepiej zmienic nawyki zywienioe, rzucic słodycze, dac sobie spokij z kolacja i cwiczyc...cokolwek....

powodzenia !!!

co do diety kapuścianej...to chociaz jej nie stosowałam to nie wierze w nia ... lepiej zmienic nawyki zywienioe, rzucic słodycze, dac sobie spokij z kolacja i cwiczyc...cokolwek....

tez tak sądzę, ja po niecałych 2 tygodniach jeżdżenia na rowerze i niejedzenia kolacji i słodyczy straciłam 3 kg :happy::happy::happy::happy::happy:

tylko trochę sie boję jak długo wytrzymam, jak na razie widze postępy i jest motywacja

Witam! Oj podczytuję Was dziewczyny...... :tak: ja zaczynam dietę od poniedziałku, tylko nigdy nie wiem od którego ;-):-D

Ale chyba muszę zabrać się za siebie, bo tak z 5 kg. to mogłabym zrzucić. Będę do Was częściej zaglądała to będzie mnie motywować. Pozdrawiam.

sewa najtrudniej zacząć, ale naprawde, jak codziennie staję na wagę i widzę, małą ale róznice, to barzdo cieszy i motywuje,
i nawet mnie do słodkiego nie ciągnie :szok::szok::szok: a barzdo lubie

i nie czekaj na poniedziałak, tylko zacznij dziś, bo takie odkładnie na nic sie nie zda :-)

Wiem, wiem Pycha, że najtrudniej zacząć :-( ale potem jak widać jakieś efekty to dostaje się powera i idzie z górki. Masz rację. Zaczynam ćwiczyć i wprowadzam dietę MŻ (mniej żryj) :tak:;-)

Witam babeczki,

gratuluje wszystkim osiągnięć wagowych, żywieniowych ....

ja znowu spadłam z wagą i obecnie waga wskazuje 62,8 kg.

chciałabym dobić chociaż do 59 kg ..... no ale zobaczymy jak mi to wyjdzie.

witam dziwczyny
gratuluje na poczatek zrzuconych kilosow

i musze sie pochwalic
4 miesiace po porodzie 30 kilo mniej
zrzucilam wszystkie kilogramy ciazowei nawet kilo wiecej
ale ....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jestem na urlopie i gruilujemy piwkujemy i zbijamy baki calymi dniami i juz czuje ze znowu mi troche przybylo
az boje sie4 stanac na wage
od jutra znowu zaczynam:tak:
mam jeszcze kolejne 30 do zrzucenia
ale z tymi t mi juz tak latwo nie pujdzie:-(

pozdarawiam was dziewczyny i bede zagaladac w mire mozliwosci
buziolki

reklama
Do góry