reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Podstawowym założeniem tej diety jest eliminacja węglowodanów. Można jeść tłuszcz i białko. Wg badań wynika, że tyjemy od nadmiaru węglowodanów, a nie tłuszczu. Krótszą drogę do naszej tkanki tłuszczowej mają węglowodany. Aby tłuszcz zamienił się w naszą tuszę musi przejść dłuższą drogę. :)
Dwa dni za mną. Zobaczymy, jakie będą efekty. U mnie dieta niskokaloryczna nie skutkujr, więc szukam alternatywy. ;D

reklama
Cześć Dziewczyny,

od dziś postanowiłam się wkońcu zmobilizować i mam zamiar ćwiczyc przez cały okres wielkiego postu ;) mam nadzieję że mi to sie uda i wreszcie zgubie te zbędne centymetry i kilogramy. :p

Pozdrawiam

helo w marcu!

Chociaz nie jestem bardzo wierzaca to jednak post który sie dzisiaj zaczyna to dobry moment zeby i dla ciała cos zrobić dobrego. Przede wszystkim nie bede jadła słodyczy i nic po 18. Ostatnio troche sie rozbestwiłam pod tym względem. Chciałabym na warzywka , owoce sie przerzucić. No i jak przyjdzie pokusa to pod reka mam wode mineralna ewentualnie jakis soczek, najlepiej warzywny.

DZIEWCZYNKI, DO DZIEŁA!!! Damy rade!!!!

No Dziewczynki już pierwszy dzień za nami! Mam nadzieję że trzymacie się :laugh:
Ja wczoraj zjadłam na śniadanie płatki z mlekiem,potem jabłko,na obiad sałatkę z tuńczykiem,pomidorem,ogórkiem,kukurydą i cebulą,a na deser jogurt truskawkowy...aha no i wypiłam jeszcze rano kawę z mlekiem! Wieczorem byłam troszkę głodna...ale wipiłam 2 szklanki wody min.i jakoś głód przeszedł :laugh:
Mam nadzieję że wytrwam do świąt!

MADZIKK29 jak możesz to dopisz mnie do waszej listy ja tez od wczoraj zaczełam ćwiczyc i ograniczam jedzenie mam nadzieję że przez najbliższe dni uda mi sie zgubic zbedne kilogramy :p

hejo!

Ja wczoraj równiez jak wy nie przsadziłam z jedzeniem. Wszystko w normie, zero słodkiego i zero po 18. Dzisiaj moze na solarium pojde pogrzac sie troszke i kolorek złapać. Ach...śłonce u mnie swieci ;) Buzki

hejka,
Ja też się trzymam :)
2 dzień 6W dieta i dodatkowo raz w tygodniu basen
Nie wychodzi mi tylko nie jedzenie po 18 :(
Dopiero wracam wtedy z pracy i muszę coś przetrącić
Niestety zbliżają mi się trudne dni, a wtedy mam większy apetyt głownie na słodycze...
Jak sobie z tym radzicie?
Może powinnam siedzieć po godzinach w pracy , bo wtedy łatwiej...do lodówki daleko, poza tym głupio tak się objadać :))
Tylko dzieci mi tochę szkoda no i babci, która z nimi siedzi

PaPa

Hej!
Dzisiaj 5 dzień diety i zauważam mniejszy brzuch. :laugh:
Szukając wiadomości na temat Atkinsa, znalazłam stwierdzenie, że tłuszcz spala się, jak benzyna - szybko i intensywnie, a węglowodany, jak mokre drzewo - wolno i długotrwale.
Może jednak uda mi się schudnąć na tej dziwnej na pierwszy rzut oka diecie... ;D

Witam i ja! ;)
Piękne dzisiaj słoneczku u mnie świeci i aż chce się żyć... ;D :laugh: ;D
Zaraz zjem lekkie śniadanko,tzn.biały chudy serek z odrobiną miodu i do tego kawka z mlekiem...zero pieczywa!
A na obiad jakąś lekką zupkę ugotuję....taką z mrożonki i tylko na rosołku z kostki....

Na życzenie Koteczka dopisuję do listy odchudzających się od 1 marca ;D

1.Hogata
2.Wronka
3.Moo
4.Liriel
5.Martyna
6.Madzikk
7. Agnexx
8.Kotek

O jest nas już 8...w kupie raźniej zrzucimy kilogramy!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witajcie!

ja dzisiaj zjazdłam:
1. Kawa z mlekiem
2. 3 kromki Waza Musli.

Zaraz hrebatke sobie wypije (pu-erh) i moze cos konkretniejszego na ruszcik wrzuce.

Acha...wczoraj poszłam do sklepu przymiezac spodnie. I szlag mnie trafił. Tyle schudłam i co? Dalej spodnie na mój grupy tyłejk nie wchodza. Mam ten problem zem szeroka w tyłku, nawet jak mi schudł to mam 99 cm. I co ja mam zrobic? Chyba musze tyłek odchudzić...ale ile to jeszcze bedzie trwać? Zepsuł mi sie humor i wogóle ostatnio nastroj moj jest kiepski :(
A rano sie wazyłam...59 kg ....przy 178 cm. Czy ktoś to rozumie? Gdzie mam szukac spodni na te moje d....

Miłego dnia i trzymajcie się!

Do góry