Tylko tak trudno to poukładać w głowie,dzieci odchowane,pracę mam, nawet nie wiem jak to powiedzieć starszym synom,jeden z nich myśli o ślubie,a tu mama taką niespodziankę zrobiGłowa do góry, ja mam 40 i czekam na 6, najstarszy też ma prawie 20![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko tak trudno to poukładać w głowie,dzieci odchowane,pracę mam, nawet nie wiem jak to powiedzieć starszym synom,jeden z nich myśli o ślubie,a tu mama taką niespodziankę zrobiGłowa do góry, ja mam 40 i czekam na 6, najstarszy też ma prawie 20![]()
Zapraszam do na nas na kwietniowe mamusie, łatwiej będzie przeżywać troski, problemy i radościTylko tak trudno to poukładać w głowie,dzieci odchowane,pracę mam, nawet nie wiem jak to powiedzieć starszym synom,jeden z nich myśli o ślubie,a tu mama taką niespodziankę zrobi
Ja mam 40 i jestem w 3 ciąży (mam 2 córki - 3 lata i
Ja mam 40 i jestem w 3 ciąży (mam 2 córki - 3 lata i rok)
Hej jestem mama 40+Hejka są jakies mamy kolo 40 tak plus minus?
AnetteLaura, co u Ciebie słychać? My z Mężem przeszliśmy 4 procedury, z tego uzyskaliśmy 4 zarodki, w tym 3 w wadami genetycznymi, 1 zdrowy. Ostatnio po półtorej roku leczenia mieliśmy dopiero pierwszy transfer tego zarodka zdrowego, ale niestety nie powiódł się, zarodek zaimpantował, ale zaraz nastąpiłp poronienie. Teraz rozważamy z Mężem dawstwo komórek jajowych, zasugerowała nam to nasza Doktor, powiedziała żeby rozważyć taką obcję, bo ze względu na moj wiek, to nie wie, czy kolejna stymulacja na moich komórkach ma jeszcze sens. No i tak rozmyślamy...Dziękuję, że napisałaś. Myślę, że terminacja to najlepsza decyzja w tej trudnej sytuacji, w innym wypadku byłoby to niepotrzebne, bezsensowne wielkie cierpienie chorego dziecka i rodziców. Ja zresztą nie dałabym rady psychicznie urodzić tak chorego dziecka, to by mnie złamało. Chciałabym już być po wszystkim i zakończyć tę ciężką historię. Pozdrawiam Cię serdecznie.