reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja sie tez dołączam do zyczen.

U nas pogoda tez do niczego.
Dobrze ze chociaz nie pada -- jeszcze.
A ja wlasnie sie zastanawiam nad zaszczepieniem małego przecwiko grypie.
Szczepicie swoje dzieciaki?
Ja moich nie szczepilam przeciwko grypie i napewno nigdy nie zaszczepie:no::no::no:

No i wkoncu dotarlam do laptopa;-)Bylam u fryzjera i na zakupach.Potem po mlodego i do domku.Dziewczynki spia,wiec mam chwilke zeby posiedziec:tak::tak::tak:
Na obiad robie dzisiaj hamburgery:-):tak:Wlasnie zezarlam cala paczke rodzynek w czekoladzie i popilam tigerem i zaraz lepiej sie czuje;-):-D:-D:-D:-D

reklama
Luna dzięki za namiary, paczka się powiększa co chwilę :-D:-D:-D
Patrysiu no to już masz koniec z bankami itd... teraz tylko na swoje :tak: gratuluję :-)
Ja nie szczepię się ani nikogo :no: wole nie ryzykować. Moja siostra się zaszczepiła z mężem i oboje 2 tyg w łóżku leżeli :no: oj nie, ja sobie nie mogę na to pozwolić :no: co mam być to będzie :tak:
A ja dzisiaj do lasu na przejażdżkę jadę z małym. Niech pooddycha świeżym powietrzem :tak: a nie z kronopolu :no:
Moje lekarka ostatnio stwierdziła że Kuba jakiś blady :szok: to się kobieta skapła hehe :-D i wysłała mnie z nim na morfologię :no: oj będzie się działo w przychodni. On tak się kręci i wierci jakby owsiki w dupie miał :no: nie da rady go utrzymać w miejscu. Będę musiała tv wziąć ze sobą i reklamy albo piosenki mu puścić żeby zawiechę złapał i siedział spokojnie hehe :-D:-D

Widzę że zdania są podzielone. Ja sama nie wiem co robić bo boję się że Maja w przedszkolu zacznie łapać różne przeziębienia, niby wiem że to jest nieuniknione tylko jak do tej pory nigdy nie chorowała i mam nadzieję że tak będzie dalej.
A teraz uciekam zająć się trochę domem a potem idę po małą tak więc do usłyszenia wieczorkiem:-):-):-)

anaconda a powiedz mi jak Maja radzi sobie w przedszkolu?jest bez problemu?jak pierwsze dni przetrwała?

DUŻO ZDRÓWKA

Dla OLIWKI
Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok!

dziekuję,Oliwka bardzo się ucieszyła na widok Kubusia Puchatka :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Oliwcia juz spi 1,5godz,już zupkę jej ugotowałam a tak to jest jedzenie z wczorajszej imprezki :tak::tak::tak::tak:

2 prania już wyprane.jeszcze tylko łazienka została mi do sprzątnięcia ale to za chwilkę :-p:-p:-p:-p:-p:-p

dowikla pokazuj nam tu szybko fryzurke :tak::tak::tak::tak::tak::tak:pewnie zrobiłas się n bustwo :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A zaszłam dzisiaj do textila i kupiłam małemu body na długi rękaw chyba ze 6 sztuk i jedną bluzkę na długi :tak: i zapłaciłam za wszystko 55 zł :-D przynajmniej mam z głowy :tak: poszła bym do Kowala ale zamknięty bo się im dach spalił a i tak tam za tyle ciuchów bym dała prawie, ach ponad 100 zł :szok:

Ja ostatnio chodzę i na wózki patrze tylko nie wiem po co :-D ale jeden sobie upatrzyłam i powiedziałam M że taki chce następnym razem :-D oto link Bebecar
Normalnie tak mi się spodobał że szok :tak: ale M powiedział że jak chcę taki to mam na niego zbierać kasę :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AGNES
:-D:-D:-D:-D:-DNa jakie bostwo:szok::-D:-D:-D:-DKochana ja bylam tylko podciac i wycieniowac a jakos w tym tygodniu jeszcze bedzie farba na jakis blond:-);-)

A ja moim nie mam zamiaru kupowac zadnych ciuchow bo maja zdecydowanie za duzo:szok::-D
Szukam tylko jakichs fajnych pum lub ewentualnie nike na Wiktorie rozmiar 19 bo te 18 sa juz takie na styk

Ja ostatnio chodzę i na wózki patrze tylko nie wiem po co :-D ale jeden sobie upatrzyłam i powiedziałam M że taki chce następnym razem :-D oto link Bebecar
Normalnie tak mi się spodobał że szok :tak: ale M powiedział że jak chcę taki to mam na niego zbierać kasę :-D:-D:-D
No to Kochana bierzcie sie do roboty,bo jak za dlugo bedzie czekali to juz nie dostaniecie nigdzie takiego modelu:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak tak jasne hehe :-D:-D:-D to mnie rozbawiłaś :-D:-D na drugie to trzeba mnie stać :tak: i mieć własne cztery kąty :tak: dopiero wtedy będę się zastanawiać :tak:

reklama
Do góry