reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jeeeeeeee no to super ze Laura sama sobie daje rade

No ale Sewek po wczorajszej wizycie malego dzidziusia zaczal jakos dziwnie reagowac.....
tzn bierze male ubranka i przytula je do sibie i mowi "dzidzi" "moja moja" :szok:
hehe fajnie to wyglada az normlanie ze wzruszenia plakac sie chce :sorry2::rofl2:

reklama
no bedzie tulil juz sama sie nie moge doczekac...
ale najbardziej to nie moge sie doczekac tego remontu i zeby troche pomieszkac w nim jeszcze w " 2 paku " :-D:-D:-D:-D
Laura slodko wyglada :-) Sewi robi tak samo i wola "loooooooooloooooottttt" :sorry2:

oj remonty sa fajne i fajnie sie sprzat po nich jak sie widzi efekt pracy:tak::tak:
Ja teraz jak robilam porzadki i zrobilam kacik dla Laury to sie cieszylam i chetnie mi szlo to sprzatnie wiec u ciebie pewnie bedzie to samo.Ty juz na polmetku :szok::szok::szok: szybko leci ten czas:szok::szok::szok:

nom 21 tydzien....
:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

hehe no ja abede miala duuuuuuuuuuuuuzo sprzatania bo duze mieszkanko :szok::szok:
ale moj m mi pomoze wiec nie bedzie tak zle :-):-):-):-)
oj ja juz chce remonty....

nie wiem oc teraz robic....
cos tzra zjesc
bo maly juz tez "jesc" wola :sorry2:

nom 21 tydzien....
:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

hehe no ja abede miala duuuuuuuuuuuuuzo sprzatania bo duze mieszkanko :szok::szok:
ale moj m mi pomoze wiec nie bedzie tak zle :-):-):-):-)
oj ja juz chce remonty....

nie wiem oc teraz robic....
cos tzra zjesc
bo maly juz tez "jesc" wola :sorry2:

no to uciekaj jesc trzeba dokarmic dwojke :)))
Remoncik napewno szybko pojdzie i sprzatnko tez tym bardziej ze bedziesz mniala pomoc w mezu:happy2:
Sewcio napewno Wam pomoze :))

Ja tez uciekam na chwilke bo musze Laura wykapac chociaz pewnie bedzie wolala ...Laura sama:-D:-D

bede potem hihihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tylko na chwilkę wpadłam, Piciu z małą łóżko ścielą, to się wyrwałam.

Ja ostatnio chodzę i na wózki patrze tylko nie wiem po co :-D ale jeden sobie upatrzyłam i powiedziałam M że taki chce następnym razem :-D oto link Bebecar
Normalnie tak mi się spodobał że szok :tak: ale M powiedział że jak chcę taki to mam na niego zbierać kasę :-D:-D:-D
No wuzio fajny, ale nie chcesz chyba lalek w nim wozić???

i my się do życzeń dołączamy całą familią:tak::tak::tak:
witam dopiero teraz:happy:
antoś miał noc taką że,,,,,,,,budził się chyba z 20 razy płakał miał mega biegunkę katar a więc zatkany nos i ciężko mu było oddychać byłam z nim u lekarki biegunka od zębów a na katar nasiwin i wodę nivea mu wziełam julka też się smarczy:-(
farbę mamy kupioną więc jutro zaczynamy malowanie:tak:
byliśmy na zakupach w biedronce antoś ma zapas pieluch i chusteczek zakupy spożywcze i trochę kasy poszło:crazy:
anabubka ja mam tyle ubrań po julce że i dla ciebie będzie:tak::tak::tak:
Widzę, że ząbki u Ciebie jak i u mnie, masakra!!!

jeeeeeeee no to super ze Laura sama sobie daje rade

No ale Sewek po wczorajszej wizycie malego dzidziusia zaczal jakos dziwnie reagowac.....
tzn bierze male ubranka i przytula je do sibie i mowi "dzidzi" "moja moja" :szok:
hehe fajnie to wyglada az normlanie ze wzruszenia plakac sie chce :sorry2::rofl2:
Fajnie, już widze taki obrazek. Ciekawe jak będzie do prawdziwej swojej dzidzi się odnosił z zachowaniem, n oby było tak słodko również.

No to tyle, a tknęło dziś na bigos, tyle, że sacer z mała taki dłuuuuugi, ze sklepy pozamykali i udało się dostać kiszoną, kawałek boczku wędzonego i żeberka ( tak do smaku), jutro będę musiała sama pójść po resztę...ech... później do mamy-chyba, bo dzwonię i się dodzwonić nie mogę!
Modlę się -o wilku mowa-zadzwoniła, jednak nie jutro.Modlę się, żeby nocka przeszla spokojnie, zaraz kłaść bąbla - aż strach się bać!

Dobranoc dziewczyny, mała do siebie, my na film jakiś. Do juterka

My bylismy na dworze:tak:Mlodzi oczywiscie bardzo niegrzeczni:no:Cholera coraz gorzej sie zachowuja i juz wogole mnie nie sluchaja:wściekła/y::no:
Teraz ogladam sobie M jak milosc a pozniej Ich poloze.Pojde na balkon na papieroska(czwartego dzisiaj )i sama tez sie poloze bo jestem zmeczona

ANKA
Super foteczka:-):tak:
Moje jak widza samolot to mowia lolot tata takim lecial i tak stale

reklama
Do góry