Marta1981
Rodzyneczka
Prossssssssssssz,mój mały konstruktor
Zobacz załącznik 164996
Zobacz załącznik 164996
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zobaczcie jak tanio udało mi sie kupic szlafrok dla Oliwki.fajniusi
SZLAFROK ROZ 110 DLA DZIEWCZYNKI (736849728) - Aukcje internetowe Allegro
A ja zapomnialam sie pochwalic ze Laura od 3 dni sama korzysta z toalety.Elegancko sie podcieraTak wiec wkladka na wc poszla do szfy
![]()
No ale Sewek po wczorajszej wizycie malego dzidziusia zaczal jakos dziwnie reagowac.....
tzn bierze male ubranka i przytula je do sibie i mowi "dzidzi" "moja moja"
hehe fajnie to wyglada az normlanie ze wzruszenia plakac sie chce![]()
A tu Laura Panie Pilocie ...
My bylismy na dworzeMlodzi oczywiscie bardzo niegrzeczni
Cholera coraz gorzej sie zachowuja i juz wogole mnie nie sluchaja
Teraz ogladam sobie M jak milosc a pozniej Ich poloze.Pojde na balkon na papieroska(czwartego dzisiaj )i sama tez sie poloze bo jestem zmeczona
Bardzo fajny szlafroczek, ja też się za czymś takim muszę rozejrzeć bo ten co ma Maja już przy krótkizobaczcie jak tanio udało mi sie kupic szlafrok dla Oliwki.fajniusi
SZLAFROK ROZ 110 DLA DZIEWCZYNKI (736849728) - Aukcje internetowe Allegro
na brąż sobie farbuje,mam przynajmniej taki zamiar a co z tego wyjdzie![]()
no to nieźleJa jak ostatnio na ciemny blond farbowałam to mi prawie czarny wyszedł![]()