reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Marta no całe szczęscie, że jednak się ktoś znalazł z pomocna ręką, chociaż do domu ni daleko to jeszcze nie tak strasznie, no ale, wiadomo.

Sylcia no to najlepszego i dużo zdrówka przede szystkim na 5 miesiączków!

Medea, mój pracuje teraz do 14 więc wiem jak to jest , przy nich ani nic sie nie da zrobić ani pzry kompie posiedziec, ani filmu obejrzeć, no ja nie wiem jak to sie dzieje!:-D

A&E-no ja nie iem, może to zagranie psychologiczne, zlitują sie i więcej kasy czy prezentów dostanie:no:. Dla mne to przegiecie pały, z dziecka robić nieszczesliwe!

Anabuba jak wyszły włoski? No i gratulacje za noe słówko. Nasza powtarza już wszystko, dosłonie, za pierwszym razem bardzo ładnie i yraźnie, ajak juz jest z siebie zadowolona, to sobie upraszcza i zmiękcza, ale i tak ładnie mówi.

A&E no tak wcześnie to jeszcze absolutnie nikt mi życzeń nie składał. Bardzo dziękuję kochana. Milusio.

A ja trzymam się swojego planu, wczoraj jak tylko Piciu przyjechał poszłam do koleżanki na pazurki ( za szycie spodni mi obiecała żele-jest kosmetyczką ), salon co prawda ma z 20 m ode mnie, ale jakoś zajęła mi ta wyprawa ponad 3 h:-D. Do 14 cały czas w kuchni siedziałam przy tym bigosie, reszte Piciu zrobił, no i krcze nie tak jak ja wiec nie taki pyszny, ale starał sie chłopak, no i tel ne wzięłam więc nie miał jak podpytać.

Dziś dogotować ten bigos, i do braciszka. Moja chrześniaczka wczoraj roczek skonczyla i gnam z prezentem. Roczek wyprawiaja w piątek na sali, ale po co maja takie wielkie cos do domu później w taxówce tachać:-D. No przecież musze jechać, no muszę. :-D

Dobra, i tak śpicie lasencje, więc biorę się za posłanie łózka, ubranie i nie wiem co tam jeszcze;-)

heute ist ein ganz besonderer Tag: Ihr Geburtstag! Wir w?nschen alles Gute und senden Ihnen unsere herzlichsten Gl?ckw?nsche.

Ab sofort k?nnen Sie bei PLANET49 jeden Tag gratis Ihr Gl?ck um 1 Million Euro versuchen.

Loggen Sie sich dazu einfach mit Ihrer e-Mail Adresse luna665@op.pl auf

planet 49 : 6 aus 49 plus Megazahl täglich und kostenlos um 1 Million €

ein und spielen Sie t?glich kostenlos mit.

Lassen Sie sich feiern!

Ihr PLANET49-Team

Przetłumaczcie mi to pi razy drzwi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
helo helo.
duza w szkole,p pojechal,mala jeszcze spi;)
wczoraj pozaznaczalam sobie cytaty ale wywalilo mnie z bb i juz niczego nie pamietam wiec wybaczcie:sorry2:

Luna kochana Wszystkiego NAJ NAJ NAJ z okazji urodzin

wszytskiego naj naj naj Kochana!!!!!!!!!!1
wlacz gg:-)

Medea, mój pracuje teraz do 14 więc wiem jak to jest , przy nich ani nic sie nie da zrobić ani pzry kompie posiedziec, ani filmu obejrzeć, no ja nie wiem jak to sie dzieje!:-D

Anabuba jak wyszły włoski? No i gratulacje za noe słówko. Nasza powtarza już wszystko, dosłonie, za pierwszym razem bardzo ładnie i yraźnie, ajak juz jest z siebie zadowolona, to sobie upraszcza i zmiękcza, ale i tak ładnie mówi.

A ja trzymam się swojego planu, wczoraj jak tylko Piciu przyjechał poszłam do koleżanki na pazurki ( za szycie spodni mi obiecała żele-jest kosmetyczką ), salon co prawda ma z 20 m ode mnie, ale jakoś zajęła mi ta wyprawa ponad 3 h:-D. Do 14 cały czas w kuchni siedziałam przy tym bigosie, reszte Piciu zrobił, no i krcze nie tak jak ja wiec nie taki pyszny, ale starał sie chłopak, no i tel ne wzięłam więc nie miał jak podpytać.

moja jak jest w domu to zadna robota mi sie nie klei:tak:wole jak go rano nie ma,zrobie co mam zrobic,znajde czas na kompa:-)

wloski ok.zadnych pasemek nie widze.kolor fajny-ciemny z tkim zlotym polyskiem:-)

dzis mam labe.caly gar zupy wczoraj zrobilam.dzieciki ze szkoly odbiera terapeutka.zrobie porzadek w ogrodku.

teraz probuje wklei zdjecie wielblada:-D:-D:-D:-D
tak obladowana wracalam wczoraj do domu majac jeszcze2dzieci obok.czesto tak wygladam...

Załączniki

• wielblad.JPG
    wielblad.JPG
    118,7 KB · Wyświetleń: 41
wpadłam na chwilkę-
dzisiaj zM obudzilisy sie o 4,30 i juz nie moglismy zasnac- zjedlismy zniadanko wypilismy herbatke pogadalismy i o 6 spowrote sie polozylismy:-D
ale 6.30 trzeba bylo wstac wyszykowac patryka do szkoły:-D:-D:-D

a teraz chyba ide sie do M położyc nynac:-D:-D
heute ist ein ganz besonderer Tag: Ihr Geburtstag! Wir w?nschen alles Gute und senden Ihnen unsere herzlichsten Gl?ckw?nsche.

Ab sofort k?nnen Sie bei PLANET49 jeden Tag gratis Ihr Gl?ck um 1 Million Euro versuchen.

Lassen Sie sich feiern!

Ihr PLANET49-Team

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

ja nic nie wiem:-D
jakby to bylo po angielsku to ok:-D:-D:-D

Lassen Sie sich feiern!

Ihr PLANET49-Team

Kochana to sa zyczenia urodzinowe;-):-)

Dołaczamy sie do zyczen
Sto lat Kochana:tak::tak::tak::tak:

No i mlody juz w szkole a ja ogladam Brzydule bo wczoraj mnie nie było:-)
Dziewczynki mi rycza i marudza bo wstaly juz o 7;30.Cale szczescie ze babcia u mnie spala trzecia noc i moglam spokojnie isc z mlodym do szkoly
Pogoda ok,slonce swieci i jest cieplo:-):tak:
Obiad na dzisiaj mam juz gotowy-siora jak mi wczoraj siedziala z mlodymi jak szlam na zebranie to mi ugotowala caly garnek zupy wiec bede miala na dwa dni:-):tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
LUNKA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ, DUŻO ZDRÓWKA, MORZA MIŁOŚCI, SPEŁNIENIA MARZEŃ, RADOŚCI Z MACIEŻYŃSTWA I PRZYJEMNOŚCI Z BYCIA ŻONĄ;-)I WOGÓLE WSZYSTKIEGO O CZYM TYLKO POMYŚLISZ ŻEBY SIĘ SPEŁNIŁO:tak::tak::tak::tak:

Dołączam się do życzeń :tak:

Dzieńdoberek :tak:

M pojechał do Krakowa, więc do czwartku wieczorem będę nadrabiać to wszystko co zaniedbałam wczoraj :dry:
Moje dziewczyny pospały dzisiaj do 8 :szok:

Anabuba, nieźle zładowana :szok::-D Ale ta twoja malizna wyrosła :tak:

Szykujemy się do parku, do później :tak:

reklama
witam kochane:happy2:
wpadłam się tylko przywitać mamy malowanie i syf jest taki w domu że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a do tego antoni ma katar i kaszle wczoraj miał temp więc trzymam go dzisiaj w domu:-:)-(dzieciaki już mają pokój pomalowany i pól korytarza jeszcze kuchnia i nasz pokój do soboty się musimy wyrobić bo w sobotę grzybki las.....:tak::tak::tak::tak:
madziula co to za dołki i doliny???
agunia to samo??????kochane słońce lato radość życia a na wszystko inne zlewajcie:tak::tak:
ja jak podliczyłam ile kasy mi brakuje to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:stwierdziłam że po co to liczyć i tak się dzieki temu nie rozmnożą:no::no:no i od razu mi lepiej:-D:-D:-D:-D
buziolki mam nadzieję że chociaż wieczorkiem uda mi się wpaść na bb:tak::tak:

Do góry