reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witajcie wieczorem
ja juz normalnie padam n a pyścior :sorry2:
nie mam juz na nic sil...
wogole to zapomnialam Wam napisac ze wczoraj z racji tego ze Panstwo G. okazali sie slowni to moj postanowil isc do moich rodzicow i "pogadac" :sorry2: no oczywiscie nie po suchemu :sorry2:
i tak spalismy w 3 na lozku (ja, Sewek i moj m) bo pokoj byl wolny bo braciszek wyleguje sie w Grecji :szok::-D
No i w nocy juz nie umialam zasnac - bolal mnie brzuch, co chwile wiercilo mi w nim jakbym normlanie miala wybuchnac a te wzdecia uuuuuuu wole nie wpsominac... :sorry2::zawstydzona/y:
no i dopiero niedawno zaczelo cos przechodzic... ale caly dzien bylam bez sil :-(

chyba mi wybaczycie :confused:

maly teraz spi no a ja bede czekala na m - hmmmmm raczej chcialam czekac ale nie wiem czy dotrwam :-D zrobie mu kolacje pojde sie kapac i chyba w wyrko :tak:

zmykam kochane :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nie chce Was zostawiac ale juz za slaba jestem :dry:

dobrej nocki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dobranoc Patrysiu.
Pozdro od Natalineczki,jutro powinna się pojawić:tak:.
Moje małe się bucneli i teraz z płaczem w łóżkach do spania leżą:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y: bo spać im się nie chce a bajki wyłączone :tak:.
O jedne ucichło:huh: i tylko Jul zawodzi:dry:.

Witam! Zuzia dała dzisiaj czadu zamiast o 12 spać to marudziła 3 godziny i wyła jak nie wiem. W końcu pojechałam do Siostry i tam zasnęła na godzinke i potem znowu ryczała:wściekła/y::wściekła/y:Ale teraz juz śpi. Jutro znowu na rehabilitacje jadę od rana

LUNKA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ, DUŻO ZDRÓWKA, MORZA MIŁOŚCI, SPEŁNIENIA MARZEŃ, RADOŚCI Z MACIEŻYŃSTWA I PRZYJEMNOŚCI Z BYCIA ŻONĄ;-)I WOGÓLE WSZYSTKIEGO O CZYM TYLKO POMYŚLISZ ŻEBY SIĘ SPEŁNIŁO:tak::tak::tak::tak:
dołączam sie do życzeń. Wszystkiego naj... LUNKA:-):-):-)

Zaglądam kochane do WAS ,ale nie mam czasu odpisywać.:zawstydzona/y:
Przepraszam Was dziewczynki.
Kuba ma kryzys w szkole :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Walczymy o każdą rzecz z Nim ,on się stawia o wszystko.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś z szatni do klasy szedł 25 minut...:zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj z rana ok.8 jak wyszłam z domu to wróciłam z powrotem na 15 ,bo byłam w Ząbkach w przedszkolu z Nilkiem ,potem o 16 znów musiałam wyjśc ,bo Kubusiowe karate.
Na dobre dotarłam do domu po 18 :baffled::baffled:.
Wczoraj 1 dzień pracy z przedszkolakami.
Miałam ich tylko 5
i uwaga za 30 minut zajęć zarobiłam 100 zł.:-D:-D:-D
Coraz bardziej podoba mi się ta praca.
Uciekam kochane ,ponadrabiać trochę w domu.:-p

Niezła kaska:tak:;-)

MALINUS
Fajnie ze malowanko jakos idzie:tak::tak::tak:

Ja wlasnie nalozylam sobie farbe na wlosy i jak ja zmyje to wychodze troche z mlodymi:-):tak:

Ja wczoraj farbowałam ale jakos nie bardzo mi to wyszło miał być brąz a jest lekko rudy:baffled::baffled::baffled:

STO LAT KOCHANA :-):-):-):-):-):-):-):-)

buziaczki od e-cioci :tak::tak::tak::-):-):-):-)

a ja byłam po wyniki badania histopatologicznego w szpitalu po tamtym zabiegu wycięcia znamienia.I wszystko jest w porządku.ulżyło mi.:-):-):-):-):-)

a Olika wczoraj wieczorem nabroiła i t strasznie.I oczywiście zrobiła sobie przy tym krzywdę.Skakała wczorakj po łóżku rozłozonym i nie wiem jak ona to zrobiła ale chyba za mocno ja wyrzuciło i prosto poleciała głową na ławę która stoi obik.masakra mówię wm.oko podbite,guz w pare sekund wyskoczył,gula wręcz,jak to zobaczyłam wpadłąm w panikę bo pierwszy raz coś takiego widziałam.od razu po mięso z zamrazalnika poleciałam i olady z zimnego,posmarowałam altacetem.ten guz zszedł ale sine okropnie,fioletowe wczoraj az było.a po nocy sine juz zeszło ale całe oko spuchnięte.okropnie to wygląda.czy ona zawsze musi cos takiego wymyśleć że później tylko krzywde sobie robi?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

My dzisiaj bylismy SUPER mieszkanko ogladac normalnie sie w nim zakochalam ale czy go wezmiemy to jeszcze nie wiem bo troche drogie jest tzn miesiecznie 900Euro czyli prawie 4 tys zl ale to jeszcze nie wszystko bo facetowi z firmy ktory nam to pokazywal musimy zaplacic 2 tys Euro tylko za to ze on nam mieszkanie pokazal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no tego kaucja za mieszkanie 1800Euro :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i jeszcze mieszkanie cale do remontu tzn wszedzie panele klasc tapetowac i malowac tez trzeba a moj m nie ma pojecia o laminacie tak wiec nastepny wydatek za firme:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nic tylko sie wkur...c mozna za co oni chca tyle kasy dobra mieszkanko serio super 150m2 goscinny dwa razy wiekszy niz teraz mam a ja mam naprawde duzy goscinny potem 2 dziecinne pokoje i duza sypialnia do tego ogromny balkon i ogrodek jedyny minus ze bez garazu no ale coz musimy sie nad tym mocno zastanowic bo koszty sa naprawde duuuuze :confused::confused::confused::confused::confused:

lunka skarbie dołłczam się do życzeń:happy:

dowikluś masz zdecydowanie za dużo słodyczy w domu musisz się nimi z kimś podzielić:rofl2::rofl2:

kochana dużo zdrówka zaglądaj tu do nas teraz częściej:tak:

biedna olisia:-:)-:)-(mój adam do dziś ma szramę nad okiem jak miał 2 lata to spadł ze stołu na kant łóżka on też był akrobata z ławy spadł ze schodów wystarczyło go na chwilę spuścić z oka zaraz gdzieś się wspinał:szok:
pokój dzieciaków sprzątnełam już po malowaniu korytarz nadal w trakcie malowania:angry:jak do końca malowania i pietruszki urlopu się nie pozabijamy to będzie jakiś cud:wściekła/y:oj jak my się wzajemnie irytujemy do tego mały chory to marudny ja przed okresem to wredna i zaczepna adam upierdliwy julka wszędzie włazi nwet w farbę i jak ja już chcę żeby było po malowaniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joasiu zobaczyłam po suwaczku że znów czeka cię egzamin z prawka:-:)-:)-(tulam mocno:tak::tak::tak:
wczoraj wywiadówkaa u adama komitet 85 zł ubezpieczenie 30zł składka klasowa 50 zł ksero 10 zl no nic tylko się pochlastać:wściekła/y:u julki jutro aż się boję:szok:tym bardziej że julka moja dzisiaj rzuciła do mnie tekstem a mówiłam pani że piotrek popsuł ci wibrator ale naprawi:szok::szok::szok:ja julka jaki wibrator wibrcję w telefonie.......a julka a pomyliło mi się ale to to samo:szok::szok::szok::szok:normalnie wstyd iść:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo co jeszcze ona powiedziała:szok::szok::szok::szok:

Powodzenia w szkole. A Julka jest niesamowita:-D:-D:-D

Ja tez wkoncu WOLNA od dziecka siedze sobie.MOj m gra.
Zdal dzisiaj wszystkie testy do nowej pracy,teraz pozostalo czekanie na działania wujka.
A ja znalazlam dorywczo - roznoszenie ulotek 3 dni w tygodniu (czw-sob) godziny jakie ja chcem,oni teraz dają(u mnie w miescie) poki nie dostane stazu to zobacze co to i jak wyglada.

Witam pozwole sie wtrociac do rozmowy. Ja nie mam z mezem problemu, nie uslysze od niego ze nic nie robie. Znalazlam na to sposob :) W jedna z wolnych sobot meza, zostawilam mu dziecko i powiedzialam ze jade do mamy. Wytrzymal z nim 3 godziny :-) Potem zaniosl go do swojej i juz nie slyszalam ze nic nie robie.

reklama
Do góry