Marta1981
Rodzyneczka
A czego mamy nie pamiętać;-)Witajcie pamietacie mnie jeszcze;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czego mamy nie pamiętać;-)Witajcie pamietacie mnie jeszcze;-)
jakas ty dobra jami mniam mniaNo jadłam to się podzieliłam.
ja roczek mam juz za soba na szczescieNie pamietam kiedy pączka jadłam i normalnie aż sma w ustach poczulam, hihi
Moja w łózeczku, zobaczymy czy zaśnie. Ogromny płacz był jak rybka na mini mini poszła spać, bo to oznacza, że ona już też musi się zbierac. Jakoś tak zawsze gorzej jak Picia nie ma, nawet jak nie pomaga, to wiem, że mogę go choć szturnąc i cos pomamrotać, a tak to do kogo? Do kota?
Poczekam aż mała pożądnie przyśnie i wstawiam pranie już mam wszytsko naszykowane, tylko zalać i niech się kręci. I do namoczenia też już leży. Nawet wyobrażce sobie, że gladko mi poszło wybranie ciuchów na jutro na roczek. Niby nic, ale impra na sali obok weseliska, więc jakoś jednak trzeba wygladać. No tym bardziej, że męnszczyźni hihi, w gangi sie stroją.
No a to moja mala gwiazda w tym komleciku z allegro![]()
Dobra,poczekam;-),to drinkacza zdążę zrobić
,bo nerwa mam ogólnego
i specjalnie colę zakupiłam
.
![]()
Ale dla Ciebie to w wersji bez %;-).
![]()
Akurat w Lidlu były na przecenie i to świeżutkie
![]()
Marta, mam nadzieje, że to nie kluje sie nic powaznego.
A ja wyskubałam brwi , zaraz wyciągam depilator i jade nogi. Zastanawiam się, zcy henny na brwi nie rzucic, ale hyba juz mi sie nie chce. Poczekam az wróce od fryzjera. A swoja droga jestem ciekawa co tez mi zrobi na glowie. D niego jak siadasz na fotel to nie bardzo masz co do powiedzenia, sam wszystko dobiera, ale fakt-zawsze kazdy jest zadowolony, no i zapisy na miesiąc półtora do przodu.
Ja nie iem czy to na pogode czy co, ale wyrzłopałabym studnie dzisiaj.
Oj nie doczytałaś
właśnie co cie tak zdenerwowało??
i ja poprosze takiego:-):-):-)
poczka tez poprosze
nie jestes sama ja tez chleje na potegeMarta, mam nadzieje, że to nie kluje sie nic powaznego.
A ja wyskubałam brwi , zaraz wyciągam depilator i jade nogi. Zastanawiam się, zcy henny na brwi nie rzucic, ale hyba juz mi sie nie chce. Poczekam az wróce od fryzjera. A swoja droga jestem ciekawa co tez mi zrobi na glowie. D niego jak siadasz na fotel to nie bardzo masz co do powiedzenia, sam wszystko dobiera, ale fakt-zawsze kazdy jest zadowolony, no i zapisy na miesiąc półtora do przodu.
Ja nie iem czy to na pogode czy co, ale wyrzłopałabym studnie dzisiaj.