B
Beata1988
Gość
Ja nie czytałam i nie stosowałam
niestety. Ale spróbuj sposobu które dziewczyny napisały, może akurat któreś zadziała 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba nie do konca zrozumial--kupiłam piwko dla nas,mysalam ze razem wypijemy,a on najpierw gral a potem kolega od kompow napisal ze oglada w kafejce na duzym tv film i ten polecial.
No to super miałas, przynajmniej mniej stresu teraz po takiej zabawieno i brawa dla M
czekamy na fotki :-)
Drugie pranie się już robi, jeszcze jedno mnie czeka ale na szczęście już wszystko zrobiłamtylko ziemniaki obrać i luzy. @ daje się we znaki, leci jak z wodospadu
dobrze że ktoś tampony wymyślił bo tak to bym siedziała w domu
pogoda się ładna zrobiła oby tak jak najdłużej było
Wczoraj na festynie miałam ubaw z Kubka. Taką zawiechę złapał na karuzele że szok. Nie chciał odejśćod barierek tak się ich trzymał mocnoale fajnie wygladał
dzisiaj M idzie do pracy na szczęście, bo bym chyba szłu dostała
![]()
lecę do prania potem zaglądnę jak dam radę ;-)
Miłego poludnia życzę :-)
Dowikla ja jestem chętna do wyprasowania, akurat lubięale z zamian za pyzy hmm jak ja dawno ich nie jadłam
a z @ to ja mam różnie, tabletki biorę więc wiem kiedy dostanę ale pierwszy raz mam taki że leciiiiiii jak nie wiem co
![]()
Ja biore cilesty ale teraz mam ostatnie opakowanie i sobie robię przerwę na jakiś czasmoja koleżanka brała cały czas przez jakieś 3 lata cilesty i jej wykryli guza w przysadce mózgowej, prawdopodobnie przez to że barła tyle lat tabletki bez żadnej przerwy
teraz bierze jakieś silne leki a dziewczyna o rok ode mnie młodsza :-( strach normalnie
nie wiadomo czy będzie mogła mieć dzieci przez te leki bo takie silne są. Będzie musiała zdecydować, albo zdowie albo dziecko. Jak nie bierze leków to guz rośnie
ale teraz na szczęście się dobrze czuje już
![]()
Dziisiaj jak wstal byl takio fajny poki nie zaczelam zajmowac sie soba.Ryk i wyk.mama to,tamto nagle nic sam nie moze zrobic wrr...a ja mu mowie i tlumacze a on sie wscieka i ryczy ale akurat dzisiaj mnie to nie rusza.A tata gra.
Witam dziewczyny
Poczytalam was ale nie mam weny zeby odpisac na posty
jestem chora i czuje sie fatalnie z nosa mi leci gardlo mnie boli kaszel mam okropny i ucho tez zaczyna coraz czesciej bolec no i jestem jakas do niczego a humorek mam taki ze m wziol mala i stracil sie na zakupy bo juz ze mna nie dal rady wytrzymac czepiam sie go o byle co nawet gadac mi sie z nim nie chce a przeciez on niczemu winny
dzis jeszcze idzie na popoludnie do roboty wiec caly dzien bede sama z dzieckiem![]()
Wróciłam,
więcej sama nie idę na szczepienieJedna wielka awantura
Helena zsikała się w majtki na środku gabinetu
Ubrałam ja w spodenki Aniki
Anika dostała dwie szczepionki :-( Ja już jestem taka zmęczona, ze szok
![]()
A, no i Niki wazy 5630 i ma 62 cm![]()
No to moge się w końcu przywitać.
Biedny mój Piciu o 7 wrócił z pracy i o 13 wyszedł do pracy. Mają tyle roboty, ale nie ukrywam cieszę się, bo ma płacone za godzinę, więc wspieram ile mogę , niech pracuje na ten ciężki chleb.
Mała zasnęła o 12 więc liczę, że o 14 wstanie, wyszykujemy się, posprzątam ( odwrotnie ), zakupy i do mamy. Dziś u mamy Monia będzie, w końcu ją na kawuche wyciągnęłam. Widziałam sie z nią w weekend ( zapomniałam Wam powiedzieć ) ależ świetnie wygląda. Głowa do góry, pierś do przodu, przytyła o jeden rozmiar, no bomba. Tabletki zmieniła, bo tamte za silne na dłużej a te nie takie skuteczne, ale jest nienajgorzej!!!
Ja wczoraj po nocy prania 2 zrobiłam, jedno się jeszcze moczy, oprócz tego jeszcze 1 wsad ciuchów i jeden z kocem. I skąd to sie bierze ja pytam, no skąd???
Mała jeszcze śpi, no niespotykane!!! O 15 powinnyśmy najpóźniej yjść z domu, żeby jeszcze plac zabaw zaliczyć przed spotkaniem. Chyba nie wyjdzie, najwyżej plac zaliczymy w drodze powrotnej.
A ja mam posprzątane ( co prawda po łebkach ) , chata ogarnieta; jeszcze zakupy, kurcze właśnie mi się przypomniało. Coś mi się wydaje, że się nie wyrobimy, a ja siedze i nic zrobić nie moge.
Witam poniedziałkowo.
Nic nie czytałam.
Czasu brak.
A ja dziś już byłam w szkole,na zakupach,u stomatologa (dwójka mi padła),zmywarka już się wyłączyła,pranie się kręci ,teraz w domku jestem i obiadek szykuję.
Zaraz po małego ,a na 16 terapia SI Kubusia i o 17 znów go odebrać .
Potem lekcje z małym odrobić i podać późny obiad pozostałym domownikom.
Kto ma więcej???
Od jutra zaczynam oprowadzanki na konikach w przedszkolach
No kurczę doby mi mało
Miłego dnia.
Witam! Obiad zrobiony, Zuzka zasnęła. Dzisiaj znowu wstała o 6,30A już długi czas wstawała o 9:-(
Co do rodzinnego to muszę mieć dochody ze skarbówki tylko męża wiec pojechałam do US i była miła kobitka i dała mi od ręki. I teraz dochód wychodzi nie 800zł tylko 300;-)
Wczoraj bolały mnie plecy po lewej stronie, myślałam że nerki, a dzisiaj jeszcze noga-nie mogę chodzić a ból nie do opisania. Moja Mama mówi że to korzonki. Kurcze, jak mi nie przejdzie to jutro do lekarza bo łazić nie moge normalnie![]()
SYLWIOB
Tearz stosuje najskuteczniejsza metode antykoncepcji-abstynencje:-);-)
Moj M jest w Anglii od prawie 3 miesiecy,wiec nei musze sie zabezpieczac bo chyab wiatropylna nie jestem
]
Moje dzieci wyczaily wlasnie z balkonu jakiegos glodnego kota:-)Wolaja kici-kici a za chwile Klaudia krzyczy spadaj do niego
Ale maja radoche
Wpadłam napisać dobranoc
Obżarłam się wątróbką drobiowąpychotka
Tak czytam ostatnio i mi tu kogoś brakuje, hmmm...
Malina, kończ to malowanie i wracaj do nas
Anka wzywana do tablicy,
Madeuska, Patrysia, Madzulanatasza, co u was kobiety?
Do jutra![]()
ewelinkaaa7 słuchaj mam pewnien pomysł aby Twojemu małemu było milej zasypiac samemu w łózeczku.masz na pewno jakieś swoje zdjęcie w domu,weż zanies do fotografa nieh Ci zrobi rzut twojego zdjęcia na poszewke od podusi i daj małemu do spania.może się uda,przytuli sie do podusi na której jestes Ty i może to zadziała,ja bym spróbowała.co Ty na to?????:-):-):-):-)
ja chce ja chce!!!!!!!!!!!!!!!1111Chce któraś gruszek? Mamy tyle na działce że szokdzisiaj z mamą prawie 6kg do domu przytargałyśmy
nie wiem co z tym zrobimy, albo w occie albo kompot
tyle że znowu ja będę musiała odwalic najgorszą robotę
![]()
ja bym go chyba ukatrupiłaChyba nie do konca zrozumial--kupiłam piwko dla nas,mysalam ze razem wypijemy,a on najpierw gral a potem kolega od kompow napisal ze oglada w kafejce na duzym tv film i ten polecial.
a ta podusia moze byc fajne jeszcze czytalam o pizamie ktora pachnie mama.ale zauwazylam ze nie wiem czy jemu chodzi bardziej o mnie czy o duze lozko bo klaac go do duzego wcale sie nie tulil odwrocil glowe i zasnal.A moj m powiedzial ze jak to ja go nauczylam to musze i ja oduczyc,za czym idzie placz,krzyk i wrzask milosza.