reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Obyś tylko rozwiązanie znalazła :tak::-D ja lecę spać bo już mnie cos zaczyna łapać senność :tak: Miłej i spokojnej nocki życzę dobranoc :-D

Wpadłam tylko na chwilkę poczytać co u was i zaraz spać zmykam bo jutro znowu trzeba rano wstać

Chyba nie do konca zrozumial--kupiłam piwko dla nas,mysalam ze razem wypijemy,a on najpierw gral a potem kolega od kompow napisal ze oglada w kafejce na duzym tv film i ten polecial.

A gdzie obowiązki? To ty też któregoś dnia wyskocz tak bez uprzedzenia do koleżanki i zostaw go samego z małym, niech się trochę naprodukuje

No to super miałas, przynajmniej mniej stresu teraz po takiej zabawie :-D no i brawa dla M :tak: czekamy na fotki :-)

Drugie pranie się już robi, jeszcze jedno mnie czeka ale na szczęście już wszystko zrobiłam :tak: tylko ziemniaki obrać i luzy. @ daje się we znaki, leci jak z wodospadu :no::wściekła/y: dobrze że ktoś tampony wymyślił bo tak to bym siedziała w domu :tak: pogoda się ładna zrobiła oby tak jak najdłużej było :tak:
Wczoraj na festynie miałam ubaw z Kubka. Taką zawiechę złapał na karuzele że szok. Nie chciał odejśćod barierek tak się ich trzymał mocno :tak: ale fajnie wygladał :-D dzisiaj M idzie do pracy na szczęście, bo bym chyba szłu dostała :no:
lecę do prania potem zaglądnę jak dam radę ;-)
Miłego poludnia życzę :-)

fotek nie mam.nikt pomyslal zeby zrobic:sorry::sorry::-p
ze mnie tez dzis jak z wodospadu....:crazy:

Dowikla ja jestem chętna do wyprasowania, akurat lubię :tak: ale z zamian za pyzy hmm jak ja dawno ich nie jadłam :-p a z @ to ja mam różnie, tabletki biorę więc wiem kiedy dostanę ale pierwszy raz mam taki że leciiiiiii jak nie wiem co :no:

to ja Ci swoje prasowanie moge podrzucic.z pyzami mnie roboty:-)

Ja biore cilesty ale teraz mam ostatnie opakowanie i sobie robię przerwę na jakiś czas :tak: moja koleżanka brała cały czas przez jakieś 3 lata cilesty i jej wykryli guza w przysadce mózgowej, prawdopodobnie przez to że barła tyle lat tabletki bez żadnej przerwy :no: teraz bierze jakieś silne leki a dziewczyna o rok ode mnie młodsza :-( strach normalnie :no: nie wiadomo czy będzie mogła mieć dzieci przez te leki bo takie silne są. Będzie musiała zdecydować, albo zdowie albo dziecko. Jak nie bierze leków to guz rośnie :no: ale teraz na szczęście się dobrze czuje już :tak:

ja bralam Logest i harmonet przez 3 lata(to samo tylko inne firmy) bez przerwy.potem calkiem odstawial,m.pozniej chyba mycrogynon ale to na leczenie,potem zastrzyki,ktorych nie polecam-tez jako leczenie.

Dziisiaj jak wstal byl takio fajny poki nie zaczelam zajmowac sie soba.Ryk i wyk.mama to,tamto nagle nic sam nie moze zrobic wrr...a ja mu mowie i tlumacze a on sie wscieka i ryczy ale akurat dzisiaj mnie to nie rusza.A tata gra.

moj tez kiedys kiedys jak Paulina byla mala to gral i byl gluchy i slepy na wszytsko.ktoregos razu po kolejnej prosbie na ktora nie zareagowal poprostu podeszlam i wyciganelam mu wtyczke z gniazdka bez slowa:-D:-D:-D
zadzialalao od razu.jakby trzeba bylo to korki bym wylaczyla:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

kochana wez sie ubierz i bez slowa zostaw z dzieckiem.tylko zeby maly nie spal!na pewno poplacze ale posadz go tatusiowi na kolanach i wyjdz na 2godz gdzies na spacer czy polazic po sklepach.cokolwiek.

Witam dziewczyny
Poczytalam was ale nie mam weny zeby odpisac na posty:no::no::no:
jestem chora i czuje sie fatalnie z nosa mi leci gardlo mnie boli kaszel mam okropny i ucho tez zaczyna coraz czesciej bolec no i jestem jakas do niczego a humorek mam taki ze m wziol mala i stracil sie na zakupy bo juz ze mna nie dal rady wytrzymac czepiam sie go o byle co nawet gadac mi sie z nim nie chce a przeciez on niczemu winny :szok::szok::szok:
dzis jeszcze idzie na popoludnie do roboty wiec caly dzien bede sama z dzieckiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oj biduklku.widze ze bb-owy wirus Cie dopadl.zdrowka

mi katar prawei minal-trpche z zatok jeszcze schodzi.wczoraj mialam niezla chrype dzis juz mniejsza(i to wcale nie z przepicia).ale jak mi chrypa przechodzi to kaszle wlazi.....:crazy:

Wróciłam,
więcej sama nie idę na szczepienie :wściekła/y: Jedna wielka awantura :szok: Helena zsikała się w majtki na środku gabinetu :wściekła/y: Ubrałam ja w spodenki Aniki :sorry: Anika dostała dwie szczepionki :-( Ja już jestem taka zmęczona, ze szok :no:

uuuuuu,szkoda ze nie mieszkam blizej.taka ladna pogoda a wy nie mozecie sie do mnie wybrac no.nieladnie:no::no::no::no::no:
a moze jutro?

A, no i Niki wazy 5630 i ma 62 cm :tak:

kawal kobity!

No to moge się w końcu przywitać.
Biedny mój Piciu o 7 wrócił z pracy i o 13 wyszedł do pracy. Mają tyle roboty, ale nie ukrywam cieszę się, bo ma płacone za godzinę, więc wspieram ile mogę , niech pracuje na ten ciężki chleb.
Mała zasnęła o 12 więc liczę, że o 14 wstanie, wyszykujemy się, posprzątam ( odwrotnie ), zakupy i do mamy. Dziś u mamy Monia będzie, w końcu ją na kawuche wyciągnęłam. Widziałam sie z nią w weekend ( zapomniałam Wam powiedzieć ) ależ świetnie wygląda. Głowa do góry, pierś do przodu, przytyła o jeden rozmiar, no bomba. Tabletki zmieniła, bo tamte za silne na dłużej a te nie takie skuteczne, ale jest nienajgorzej!!!

moj w przyszlym tyg na novc podobno-tak pracuja tydzien na dzien tydzien na noc

no i jak Monia?dobrze?zasilki zalawtoine na pewno?
a Ty juz dostalas decyzje z mopsu?
znajomy Twojego p byl z wyjasnieniem?

Ja wczoraj po nocy prania 2 zrobiłam, jedno się jeszcze moczy, oprócz tego jeszcze 1 wsad ciuchów i jeden z kocem. I skąd to sie bierze ja pytam, no skąd???:-D:-D:-D

Mała jeszcze śpi, no niespotykane!!! O 15 powinnyśmy najpóźniej yjść z domu, żeby jeszcze plac zabaw zaliczyć przed spotkaniem. Chyba nie wyjdzie, najwyżej plac zaliczymy w drodze powrotnej.
A ja mam posprzątane ( co prawda po łebkach ) , chata ogarnieta; jeszcze zakupy, kurcze właśnie mi się przypomniało. Coś mi się wydaje, że się nie wyrobimy, a ja siedze i nic zrobić nie moge.

moja jak za dlugo spi to poprostu wlaczam glosniej radio i sie sama budzi:-p:-p:rofl2:

Witam poniedziałkowo.
Nic nie czytałam.
Czasu brak.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja dziś już byłam w szkole,na zakupach,u stomatologa (dwójka mi padła),zmywarka już się wyłączyła,pranie się kręci ,teraz w domku jestem i obiadek szykuję.
Zaraz po małego ,a na 16 terapia SI Kubusia i o 17 znów go odebrać .
Potem lekcje z małym odrobić i podać późny obiad pozostałym domownikom.:-D:-D
Kto ma więcej???:-D:-D:-D
Od jutra zaczynam oprowadzanki na konikach w przedszkolach :-D:-D:-D
No kurczę doby mi mało :szok::szok::szok::szok:
Miłego dnia.

jak zwykle zabiegana.
dobrzez ze masz zmywarke
a jak Kuba w szkole?

Witam! Obiad zrobiony, Zuzka zasnęła. Dzisiaj znowu wstała o 6,30:szok::wściekła/y: A już długi czas wstawała o 9:-(
Co do rodzinnego to muszę mieć dochody ze skarbówki tylko męża wiec pojechałam do US i była miła kobitka i dała mi od ręki. I teraz dochód wychodzi nie 800zł tylko 300;-)
Wczoraj bolały mnie plecy po lewej stronie, myślałam że nerki, a dzisiaj jeszcze noga-nie mogę chodzić a ból nie do opisania. Moja Mama mówi że to korzonki. Kurcze, jak mi nie przejdzie to jutro do lekarza bo łazić nie moge normalnie:no::no::no:

jednak mialam racje z tym dochodem:-)
grunt ze sie udalo:-)
chorowalam kiedys na kozonki,faktycnzie nie mozan sie ruszac itd.na noc czyms rozgrzewajacym najlepiej a jak nie przejdzie to do lekarza lepiej.no i tez moze to byc nerka

SYLWIOB
Tearz stosuje najskuteczniejsza metode antykoncepcji-abstynencje:-);-)
Moj M jest w Anglii od prawie 3 miesiecy,wiec nei musze sie zabezpieczac bo chyab wiatropylna nie jestem:-D:-D:-D
]

najlpesza metoda:tak::tak::tak::tak::rofl2:

Moje dzieci wyczaily wlasnie z balkonu jakiegos glodnego kota:-)Wolaja kici-kici a za chwile Klaudia krzyczy spadaj do niego:-D:-D:-D
Ale maja radoche

wez im spraw wlasnego kota

Wpadłam napisać dobranoc :tak:

Obżarłam się wątróbką drobiową :tak: pychotka :tak:

Tak czytam ostatnio i mi tu kogoś brakuje, hmmm...

Malina, kończ to malowanie i wracaj do nas
Anka wzywana do tablicy,
Madeuska, Patrysia, Madzulanatasza, co u was kobiety?

Do jutra :tak:

popieram!!!!!!!!!!!!!!!1
no kochane podpadacie!

ewelinkaaa7 słuchaj mam pewnien pomysł aby Twojemu małemu było milej zasypiac samemu w łózeczku.masz na pewno jakieś swoje zdjęcie w domu,weż zanies do fotografa nieh Ci zrobi rzut twojego zdjęcia na poszewke od podusi i daj małemu do spania.może się uda,przytuli sie do podusi na której jestes Ty i może to zadziała,ja bym spróbowała.co Ty na to?????:-):-):-):-)

pomysl dobry:tak:

Chce któraś gruszek? Mamy tyle na działce że szok :szok: dzisiaj z mamą prawie 6kg do domu przytargałyśmy :tak: nie wiem co z tym zrobimy, albo w occie albo kompot :tak: tyle że znowu ja będę musiała odwalic najgorszą robotę :no:
ja chce ja chce!!!!!!!!!!!!!!!1111

czyzbym zostala sama na placu boju?
jak zwykle:sorry:

pusto wiec odpadam
dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wpadłam tak na chwile bo ząb mnie nawala - przebudziłam sie i ju zasnąc nie umie
teraz to juz mniej-
od 19 do 21 zdychałam jak cholera- miałam ochote przez okno wyskoczyć-kurrrrrrrrrrrrde a teraz znów zaczyna boleć spowrotem:zawstydzona/y::-:)crazy::crazy::crazy:
Chyba nie do konca zrozumial--kupiłam piwko dla nas,mysalam ze razem wypijemy,a on najpierw gral a potem kolega od kompow napisal ze oglada w kafejce na duzym tv film i ten polecial.
ja bym go chyba ukatrupiła:wściekła/y::wściekła/y:

a ta podusia moze byc fajne jeszcze czytalam o pizamie ktora pachnie mama.ale zauwazylam ze nie wiem czy jemu chodzi bardziej o mnie czy o duze lozko bo klaac go do duzego wcale sie nie tulil odwrocil glowe i zasnal.A moj m powiedzial ze jak to ja go nauczylam to musze i ja oduczyc,za czym idzie placz,krzyk i wrzask milosza.

wiadomo będzie krzyk i płacz ale pokrzyczy a potem usnie,nie obejdzie sie bez tego więc zacznij działać bo z każdym dbniam będzie ciężej jak to odwlekasz:tak::tak::tak::tak:

medeuska marsz do dentysty!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak:

Oliwka w nocy znowu świrowała ale prawa górna trójka jej sie wreszcie przebiła:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a dziś idziemy na bilans dwulatka,oj podejrzewam że będzie ciężko bo nie położę jej spać bo mamy na 14.00 więc bedzie śpiąca a do tego dojdzie że ona nie cierpi lekarzy więc znowu będzie jeden wielki cyrk :no::no::no::no::no::no::no::no:trzeba będzie to przezyc jakoś:sorry:

reklama
Do góry