Dziewczynki wpadam się przywitać.
Kolejny dzień świra u mnie.

Rano wstawiłam zmywarkę,pranie i z małym do szkoły,potem pogadanka z psychologiem prawie półtorej godziny

,wróciłam do domu z psem ,zostawiłam psa ,w biegu kanapka i czym prędzej na stajnie,bo dziś przedszkole rozpoczynałyśmy.
Przewiozłam ponad 30 dzieci i z powrotem na stajnię.W drodze powrotnej do szkoły,żeby pogadać z facetem ,który prowadzi taniec,czy Kuby nie weźmie do grupy.Okazało się,że po wysłuchaniu mnie zaryzykował (yupppiiii)

;-) . Po drodze ze szkoły zakupy i właśnie weszłam do domu.:-):-)
Teraz obiadek robię ,jeszcze ze zmywarki wyjąc,pranie powiesić i zaraz na 17.30 po małego muszę iść,bo karate jeszcze ma .
Jak wrócimy to obiadek,potem lekcje z Kubusiem i muszę zasiąść do programu z dogoterapii,bo potrzeba napisać coś takiego by UE zapłaciła za zajęcia w świetlicy.
To tyle ode mnie.
Poczytałam po łebkach,ale nie mam czasu na odpisanie.
pozdrawiam:-)
A Ty znowu zalatana całymi dniami

zwolnij i odetchnij trochę!!

Witam się z Wami Laseczki,
melduję że weekend w Pile był fantastyczny,wesoło.,na rauszu i intensywnie,ani razy
się z m nie pokłociłam,byliśmy dla siebie mili jak nowozeńcy

za to w domu pokłociliśmy sie z marszu ,bo wjeżdżając do domu zadzwonił znajomy czy nie podrzuci go do rewala,bo był napruty ,na co mój m ,wyrzucając mi bagaże i zakupy z auta ze oczywiście nie ma sprawy

ogólnie jest git ,mam zajęc tyle,że nie mam czasu na kompa za dużo,jeżdżę gdzieś i załatwiam rózne papierki do rodzinnego,
byłam dziś w SPA umówić sie na masaże,antycelulitowy i wyszczuplający ,znowu sie odchudzam

mama mi pozyczyła kaskę a jej oddawać mam na raty wiec nie odczuje tak,postanowiłam zaszaleć ,bo wiecznie mi na siebie kasy szkoda ,a mój m zażyczył sobie rakiet do tenisa ,bo grał będzie,ja z nim przy okazji ,myśli o zestawie do paintballu ,bo zagrał w pile wrócił z wielkimi sińcami ,a podniecał sie tym okropnie ,taki zestaw jest raczej drogi,ale powiedział ,ze będzie odkładał....wiec jessli on realizuje swoje plany to dlaczego ja nie ?
I masz rację, Tobie też od życia się coś należy

ach jak ja Ci zazdroszczę tego spa

też bym chciała się tak zrelaksować
Nie miej mi za złe że tak ci piszę to w końcu twoja sprawa.
Nie mam za złe,nie ma problemu wkoncu to forum i kazdy pisze co sadzi i uwaza.
Sama nie wiem.....i nie wiem czemu mnie tak traktuje...nic złego mu nie zrobilam....
Ja bym go już dawno w dupę kopnęła, powiedziała parę słów tak żeby mu w pięty poszło

no zabiła bym takiego faceta
No to mała dała mały popis. U mnie na szczęście Kubek jak na razie nie zwraca na to uwagi, a że zaczepny mały jest to plus. Przynajmniej się nie boi

a ja mam 21 lat ;-)
Witam popołudniowo
Widzę Agnes, ze nie tylko moje dziecko odstawia sceny w przychodni

Ale twoja przynajmniej nie nasikała na środku gabinetu
Helena mega marudna dzisiaj

Mimo iz przed południem byłyśmy w parku i się wyszalała

a Anika za to spi jak aniolek.
As, twoj paln dnia jest porazajacy

Madziula, dobre postanowienie

Ja tez ostatnio stwierdziła, że pora zając się sobą

Nie odchudzam się jeszcze bo karmie, ale zato poszalałam na zakupach
Tyle spamiętałam
Po co Wy się odchudzacie ja nie wiem

jak ja dawno na zakupach nie byłam, dla siebie oczywiście

normalnie minus dla mnie, muszę z mamą na lumpy się wybrać bo tu jesień zaraz zima a ja nie mam co włożyć
Nie wiem o czym tkwi problem w wychowaniu czy w nim samym poprostu gdy sie pytam czemu tak sie zachowuje to on ze ja zrzędze.
Porozmawiaj z nim ale szczerze dlaczego tak się zachowuje itd... może się otworzy, a jak nie to do d... z takim facetem co pożytku z niego nie ma. Przepraszam że tak pisze ale mnie to mega wkurza

Ja mogę na telefonie w orange sobie obejrzeć, no ale niestety to kosztuje :-( ja rano powtórki oglądam bo zazwyczaj o tej godzinie mnie nie ma w domu
Zdrówka życzę, kuruj się Kobito

mnie na szczęście jeszcze nic nie dopadło
Witam i ja
jestem mega niewyspana bo pierwszy raz od dawna ogladalam wczoraj kryminalne zagadki miami i szlam spac jakos przed 1

No ale wstala juz o 6;30:-)Najlepsze jest to ze ja nigdy nie nastawiam sobie budzika i jeszcze nie zdarzyło mi sie zaspac
;-)
U nas tez piekne sloneczko od rana swieci,wiec znowu bedzie fajny dzionek:-)
No i niestety mamy pierwszy dzien jesieni
Ja też tak mam, zawsze wstaje przed budzikiem

ja już dawno nie oglądałam miami

u mnie też słonko ale coś chłodni jest jak na razie
hej laeczki
pamiętacie mnie?????
nie nadrobie wszystkiego to narazie napiszę co u mnie
grzybobranie było super extra jak wyszliśmy z domu o 4.40 to wróciliśmy o 19.50 słuhajcie zabawa świetna w autokarze śmiech w lesie grzybki do 14 potem znów impra po drodze obiad no było super cały dień bez dzieci z ludzmi no świetnie było
malowanie prawie prawie skończone bo tylko pół kuchni zostało
ja dostałam wczoraj @ i czuję fatalnie:-(i do tego kaszle kicham no pełen zestaw
ale ja za wami tęskniłam
Witamy witamy i pamiętamy

kończ malowanie i zaglądaj częściej
Witam się i ja:-):-):-)
Ja też dziś niewyspana bo nie wiadomo czemu obudziłam się o godz.7 i teraz cały dzień będę śnięta chodziła

U nas też piękne słonko ale ponoć od jutra ochłodzenie - oby się pomylili

Która chętna na kawkę?
Ja chętna chociaż po kawie śpię ale taką z miłą chęcia wypiję :-)
Czesc dziewczyny!
Nie nadrobie tego co pisalyscie bo mnie troche nie bylo...
duzo sie dzialo ostatnio
no ale kupilismy wkoncu te autko - laguna kombi

fajnie fajnie - wczoraj juz zaliczylam pierwsza jazde - uwaga! za kierownica

- hehe ( dodam ze nie posiadam prawka) hihih ale auto ma automatyczna skrzynie wiec zadna filozofia...
tylko mojemu troche ciezko bedzie bo jak sie przyzwyczai to ciezko bedzie mu wrocic do normalnego auta...
No ale korzystam jeszcze poki maly spi ;-)
Wstalam wczesniej bo juz spac nie moglam
Wiec pozdrawiam Was kochane
No witamy Patrysiu!
Gratuluje auta, niech się dobrze sprawuje i drogi poszerza.
A ja jeszcze o tej Brzydule, skoro zostało tylko kilka odcinków, to ja jestem bardzo ale to bardzo zawiedziona. Wychodzi na to, że strasznie okroili serial, skróta zrobili i już. Juz zauważyłam, że sporo nie ma, ale myśłałam, że nannajlepszej końcówce nie będą oszczędzać, a tu proszę. No przykro trochę.
Gratuluję zakupu autka

ja na razie to się zastanawiam chociaż nad kawalerką do wynajęcia, a samochód kiedy indziej

to ja nie wiedziałam ze Brzydula się kończy

no toż to skandal co ja będę oglądać :-

-

-(
No i nadrobiłam od wczoraj

Witam w pierwszy dzień jesieni

nocka spokojna, jak się położyłam o 21.30 tak spałam do rana

ale i tak spać mi się chce

już mam wszystko zrobione, jeszcze tylko pranie powiesić i laba

Kubek z M śpią to niech śpią przynajmniej nikt mi tyłka nie zawraca

ząb dalej boli ale już na szczęście mniej ale za to buzi nie mogę zamknąć do końca bo zaraz wszystko boli

oj wyrwę wszystkie zęby i sztuczną szczękę sobie włożę i będzie po problemie

lecę kończyć to pranie i sobie poleżę trochę

miłego południa życzę