reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mi sie komp zepsół wiec jestem z doskoku.
Zapisalam sie do Oriflame,tzn zapisana zostane w srode(przyszła srode).do tego czasu musze 1 zamowienie zebrac :)
Poza tym jutro ide na szkolenie z ubezpieczeniami i dowiem sie wiecej co jest 5.Bo rozmowa byla taka sobie.
Milosz ma sie dobrze,a m.gra czasem w domu cos zrobi,ale ja mam juz to w nosie,teraz to ja chodze na spotkania,szukam pracy a on dzwoni i pyta czemu tak dlugo i gdzie ja i o ktorej bede..a niech dzwoni,jak woli cale zycie grac to prosze bardzo...do ludzi tez trzeba wyjsc i ja to robie.
super popieram w 100% brawo:tak::tak:
Hej,ja z doskoku,
dziś rano poszłam do koleżanki Radę Rodziców zeszłoroczną rozliczyć ,no ubaw po pachy,jak sie okazało ,a teraz na hura trzeba było faktury i rachunki uzupełniać,brakowało nam 4 tysięcy:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:,ale doszłyśmy do wszystkiego ,trzy i pół godziny nam to zajęło:sorry:
dlatego ja tam pierdzielę udzielanie sie społecznie i branie za free na siebie tak dużej odpowiedziałnośći ,ale jak mówią wszystkiego trzeba spróbować:tak:
a nad morzem w miarę ciepło rtano było 8 stopni ,a teraz swieci słonko
madziula ja pierdziu a z kim ty byłaś w tej radzie???dobrze że się wsio wyjaśniło:tak:
my po obiadku zaraz do pracy czekam tylko na pietruszkę..nie chce mi sie dzisiaj iśc do pracy wcale a wcale:no:ale byle do 21.15:tak:
tosiek spał drugi raz tylko 20 minut więc jest zmęczony już ale do 20 musi dotrwać:tak:ale to już pietruszki zmartwienie:cool2::cool2::cool2::cool2::rofl2::rofl2::rofl2::cool2::cool2:

Witam,więcej mnie po Brzyduli będzie;-):tak:.

Mi też nie wszystkie się podobają ale między kumpelami upchnę:-p;-):tak::-D:-D.

O to jest nas już 3 do tego tańca;-):tak:.

Popieram,jak nie słowem to siłą;-):tak::sorry:.
Kupiłam:sobie 2 pary jeansów,bluzę z kapturem na suwak,sweterek,staremu 2 bluzy - 1 polarowa a druga na"barwie"z kapturem,Olkowi spodnie dresowe do skrócenia i sweterek do jeansów i Julowi bluzeczkę z długim rękawem z Noddym i skarpetki i zapłaciłam 9,50:szok::tak:.Dziś ostatnia środa m-ca i po 1zł było:-p:tak:.
no kochana ale ty rozrzutna jesteś:-D:-D:-D:-D a tak serio to super zakupy za taką kwotę:szok::szok::szok::szok:sama bym na takie zakupy poszła:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Martano to ful kasy wydałas na te zakupy :-D:-D:-D:-D:-D:-D super

a Oliwka bawi się teraz kasztanami,więc mam troszke luzu :-p:-p:-p:-p:-p:-p

a Oliwka bawi się teraz kasztanami,więc mam troszke luzu :-p:-p:-p:-p:-p:-p
u mnie dzieciaki bawią sie po kryjomu kasztanami bo jak antek dorwie to zaraz je gryzie:cool2:

zbieram się do pracy bo zaraz pietuszka będzie i się jak codzień jak ma na 9 miniemy tylko na schodach:-(dlatego lubię jak ma na 7 do 15.15 bo chociaż kawe zdążymy razem wypić i chwilę pogadać a tak to tylko nam wieczór zostaje:-(

Witam! Wpadam na chwilke bo Zuzia jeszcze spi. Poprasowałam najpierw i wytrzymałam bez Bb ...
Tez bylam dzisiaj na zakupach chciałam kupic Zuzi adidaski i bi9ały sweterk ale skończyło się narajstopkach i skarpetkach. Sweterki tylko różowe były a buty 2 pary w jej rozmiarze i za niskie na przegubiu. Jak mam kupować butki to chora jestem bo ma strasznie wysokie nogi na przegubiu:sorry:

To w takim razie zapraszam jutro na racuchy z jabłkami;-):tak:.Mleka teście przywieźli i szkoda,żeby na zsiadłe poszło:sorry: - chyba,że takie schłodzone zsiadłe z ziemniaczkami i skwareczkami:dry:.

Że Tobie się chce...Podziwiam;-)

Hejka dziewczyny, chciałam tylko powiedzieć, że nie bylybycie pierwsze, gdybym sie tak nie rozpisała:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja wam sie pochwale. Wczoraj przeszukałam szafy i zanalazłam te skórzane i lateksowe spodnie, mieszcze sie w obie pary, szok!
Ale coś innego dumą mnie napawa, te lateksowe tak mi średnio pasiły, za szeroki nogawki, a konkretnie do butów nie pasowały, więc je poprułam i przerobilam. A oto efekt:

Zdjęcie bardzo kiepskie, bo i światło do kitu i robione telefonem, ale bym nie wytzrymała gdybym nie pokazala wam. Spedziam nad nimi chyba ze 3 h, ale mysle ze sie oplacalo. Do tego te zeszłoroczne kozaczki za kolana ( ostatnie ich wyjście juz chyba ) i kur.a nie mam co na górę założyć, no naprawdę!

Spodnie zaj.... A ta pizzeria na jakiej ulicy?

U nas wczoraj wieczorem snieg z deszczem padal, brrrrrrr

:szok::szok::szok:Mam nadzieje że u nas długo jeszcze nie będzie takiej pogody:no::no:

Kochane jestem cała w skowronkach.:-):-):-):-):-)
Teściwa wczoraj miała wreszcie dobre wyniki w szpitału.
Dziś przed obchodem ordynator powiedział,że ją będą operować.
Darek teraz zadzwonił,że teściwa już po operacji :szok::szok::szok::szok:.
Wszystko dobrze poszło.Wybudziła się bez problemu.
Darek już z Nią rozmawiał.:szok::-D:-D:-D:-D
YUPPIIIII

Super że wszystko poszło ok!!;-)

hej ja juz po ekg :sorry::sorry::sorry::sorry:
nic mi nie wykazalo chyba, w piatek pogadam z lekarka o wyniku, ale tak jak patrze na wykres to nic nie widze :eek::eek::eek::eek::eek:
tylko wyszlam z badania zaraz serce mi zaczelo galopowac, najgorsze to jest to ze to sie dzieje nagle a nie na zawolanie, wiec watpie zeby mi to ekg wykrylo, chyba ze by mi je robili perzez 5 godz, no moze 2 godz minimum

Ja tez miałam takie problemy. Ciagle mi gadali lekarze że to nerwobóle. Dopiero zrobiłam echo serca i wykazało że mam niedomykalność zastawki płucnej czy jakoś tak -to było z 6 lat temu i miałm powtórzyc wyniki za jakiś czas... Kardiolog mówił że ma to co 5 człowiek

Zapomniałam sie zapytać czy moge dorobic na wychowawczym? Np na umowe zlecenie albo o dzieło? Chcialabym przed świętami chociaż na pare godzin w jakimś markecie

Zapomniałam sie zapytać czy moge dorobic na wychowawczym? Np na umowe zlecenie albo o dzieło? Chcialabym przed świętami chociaż na pare godzin w jakimś markecie
nie mozesz nigdzie dorabiac bo automatycznie zabierają Ci wychowawczy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

wkurzyłam się bo Oliwka dostała już lekki katar,juz jej cieknie z nosa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już się zaczyna.mam nadzieję ze się nie rozłozy :no::no::no::no:

Kochane ja tylko na sekundę.
Pitbull pogryzł Nila mojego psa.
Mam niezła jadkę.
Jutro idę na policje .Dziś już zgłosiłam telefonicznie.
Fotki wkleję potem.
Nil ma 2 dziury w szyi ,ponad 10 cm szyi pokąsane i podbiegnięte krwią i rozwalone oko.
Na szczęście jak go wet opatrzył to się okazało,ze tylko powieka poszarpana.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzwoniła do koleżanki,która jest prawnikiem.Jutro za pomocą komendy kieruję sprawę do sadu.
Nawet nie chcę myslec co by było,gdyby na miejscu mojego psa było dziecko?
:szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Mam niezła jadkę.
Fotki wkleję potem.
Nil ma 2 dziury w szyi ,ponad 10 cm szyi pokąsane i podbiegnięte krwią i rozwalone oko.
Dzwoniła do koleżanki,która jest prawnikiem.Jutro za pomocą komendy kieruję sprawę do sadu.
:szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
masakra,takie psy bez kagańca puszzcają,w głowie sie nie mieści.Dobrze as robisz,właściciel powinien dostać karę albo nie powinen posiadać takiego psa którym nie potrafi się zając skoro stwarza zagrożenie.
szkoda mi Nila,mam nadzieję ze z tego wyjdzie i będzie ok.

Mi sie komp zepsół wiec jestem z doskoku.
Zapisalam sie do Oriflame,tzn zapisana zostane w srode(przyszła srode).do tego czasu musze 1 zamowienie zebrac :)
Poza tym jutro ide na szkolenie z ubezpieczeniami i dowiem sie wiecej co jest 5.Bo rozmowa byla taka sobie.
Milosz ma sie dobrze,a m.gra czasem w domu cos zrobi,ale ja mam juz to w nosie,teraz to ja chodze na spotkania,szukam pracy a on dzwoni i pyta czemu tak dlugo i gdzie ja i o ktorej bede..a niech dzwoni,jak woli cale zycie grac to prosze bardzo...do ludzi tez trzeba wyjsc i ja to robie.

Gratulacje kobietko, w koncu cos sie zmienia :D

Witam! Wpadam na chwilke bo Zuzia jeszcze spi. Poprasowałam najpierw i wytrzymałam bez Bb ...
Tez bylam dzisiaj na zakupach chciałam kupic Zuzi adidaski i bi9ały sweterk ale skończyło się narajstopkach i skarpetkach. Sweterki tylko różowe były a buty 2 pary w jej rozmiarze i za niskie na przegubiu. Jak mam kupować butki to chora jestem bo ma strasznie wysokie nogi na przegubiu:sorry:

Że Tobie się chce...Podziwiam;-)

Spodnie zaj.... A ta pizzeria na jakiej ulicy?

:szok::szok::szok:Mam nadzieje że u nas długo jeszcze nie będzie takiej pogody:no::no:

Super że wszystko poszło ok!!;-)

Ja tez miałam takie problemy. Ciagle mi gadali lekarze że to nerwobóle. Dopiero zrobiłam echo serca i wykazało że mam niedomykalność zastawki płucnej czy jakoś tak -to było z 6 lat temu i miałm powtórzyc wyniki za jakiś czas... Kardiolog mówił że ma to co 5 człowiek

No ja tez mam nadzieje ze to przejsciowe, moglby juz snieg padac

Mam niezła jadkę.
Fotki wkleję potem.

Ja zrobilabym to samo, wyraznie jest napisane ze pies mam miec kaganiec. Nastepnym razem wlasciciel sie zastanowi.

reklama
no kochana ale ty rozrzutna jesteś:-D:-D:-D:-D a tak serio to super zakupy za taką kwotę:szok::szok::szok::szok:sama bym na takie zakupy poszła:tak:

Martano to ful kasy wydałas na te zakupy :-D:-D:-D:-D:-D:-D super
Taaaaa,mój portfel baaaardzo się uszczuplił;-):tak:.
As,współczuję przeżyć z Nilem:-(.Mój to by takiego psa z wiatrówki potraktował:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,bo to bestia a nie zwierzę:no::crazy:.Ja swoich chłopaków jak najdalej od psów,bo psu i chłopu się nie wierzy :no::sorry: i sami jak zobaczą psa to uciekają do mnie.A Julu pod przedszkolem wlazł w psie g.ówno :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:.

Do góry