super popieram w 100% brawoMi sie komp zepsół wiec jestem z doskoku.
Zapisalam sie do Oriflame,tzn zapisana zostane w srode(przyszła srode).do tego czasu musze 1 zamowienie zebrac
Poza tym jutro ide na szkolenie z ubezpieczeniami i dowiem sie wiecej co jest 5.Bo rozmowa byla taka sobie.
Milosz ma sie dobrze,a m.gra czasem w domu cos zrobi,ale ja mam juz to w nosie,teraz to ja chodze na spotkania,szukam pracy a on dzwoni i pyta czemu tak dlugo i gdzie ja i o ktorej bede..a niech dzwoni,jak woli cale zycie grac to prosze bardzo...do ludzi tez trzeba wyjsc i ja to robie.

madziula ja pierdziu a z kim ty byłaś w tej radzie???dobrze że się wsio wyjaśniłoHej,ja z doskoku,
dziś rano poszłam do koleżanki Radę Rodziców zeszłoroczną rozliczyć ,no ubaw po pachy,jak sie okazało ,a teraz na hura trzeba było faktury i rachunki uzupełniać,brakowało nam 4 tysięcy,ale doszłyśmy do wszystkiego ,trzy i pół godziny nam to zajęło
dlatego ja tam pierdzielę udzielanie sie społecznie i branie za free na siebie tak dużej odpowiedziałnośći ,ale jak mówią wszystkiego trzeba spróbować
a nad morzem w miarę ciepło rtano było 8 stopni ,a teraz swieci słonko

my po obiadku zaraz do pracy czekam tylko na pietruszkę..nie chce mi sie dzisiaj iśc do pracy wcale a wcale

tosiek spał drugi raz tylko 20 minut więc jest zmęczony już ale do 20 musi dotrwać

no kochana ale ty rozrzutna jesteśWitam,więcej mnie po Brzyduli będzie;-).
Mi też nie wszystkie się podobają ale między kumpelami upchnę;-)
.
O to jest nas już 3 do tego tańca;-).
Popieram,jak nie słowem to siłą;-).
Kupiłam:sobie 2 pary jeansów,bluzę z kapturem na suwak,sweterek,staremu 2 bluzy - 1 polarowa a druga na"barwie"z kapturem,Olkowi spodnie dresowe do skrócenia i sweterek do jeansów i Julowi bluzeczkę z długim rękawem z Noddym i skarpetki i zapłaciłam 9,50.Dziś ostatnia środa m-ca i po 1zł było
.

Ostatnio edytowane przez moderatora: