sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hejo babki u nas pogoda dzis tez nie fajna Pochmurno, ale z jednej strony wychodzii slonko a wiec moze sie polepszy
) Dzis plan to umyc cala kuchnii i spaghegtti carbonarra zrobic
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

yhy, chyba tak, jak miał kolkę to M go do tego przyzwyczaił, nosił go na rękach, jak siedział przy komputerze to mu spał w rożku na rękach, i tak chyba mu zostało![]()

no to niezły numer Ci wywinałwitam laseczki
u mnie za oknem leje okrutnie do tego wieje i jest aż 7 stopni:-(
widzę że większość miała tak wsaniałą noc mój anttoni też od 4 nie śpi tzn nie spał bo 10 minut temu zasnął
słuchajcie mój adam wczoraj odwalił numer jakich mało:--
-(wyszedł normalnie do szkoły po drodze miał wejść po kolegę i ok skończyły się lekcje zadzwonił czy może zostać u kolegi powiedziałam mu że nie bo zimno mokro i jest juz 16 niech wraca...no i wrócił opowiadał mi co w szkole z czego była kartkówka co na matmie i w tym momencie zadzwoniła wychowawczyni że adam wcale nie był w szkole był na wagarach cały dzień w realu w empiku
słuchajcie myślałam ze wyjdę z siebie
jestem do tej pory wściekła on ma mega kare i ogólnie nauka nauka nauka mam dość jego wyskoków zryczałam się wczoraj w nocy jak głupia gówniarz jeden jeszcze wzioł ode mnie kase żeby zapłacic za mleko za cały miesiąc i składke klasową .......taaaaa zostały te pieniądze w kfc
ja mam multum roboty nie wiem od czego się zabrać ranie prasowanie obiad pożądki w kuchennych szafkach..............a za oknem pogoda taka ze nic tylko usiąść i płakać![]()

Jeszcze troszkę i będzie po wszystkim.a ja leze w loku i wygramolic sie ne moge-nicmi sie nie chce- jak zwykle ostatnio zreszta
wczoraj sie wkurzyolam w aptece- bo okazało sie że wcale nie była najtansza ta wkórej statnio kupowałam, tylkomieli tabletki ze starej dstawy- i takim t sposobem tabletki ktorekostowały tam 122 ostatnio kupiłam za 170i w kazdej aotece tyle kosztowały mniej wiecej-5-10zł roznicy jeszcze było
wiec nie am co porownywac w aptekach cen bo na jedno wychodzi wszedzie
kiedy ja juz pojde rodzicwszystko mnie boli już
![]()

Juz niedługoOdpoczywaj puki możesz, chociaż z takim brzuchem to ciężko wypocząć
No, nieźleHelena tez ostatni psoci, no ale ona ma niecałe 3 lata
Ostatnio nasypała proszku do pralki, tak z górką do trzech przegródek
U mnie zimno i wieje, jade na zakupy do marketu z dziewczynamiTrzymajcie za mnie kciuki, mam nadzieje ze ich nie pogubię
![]()

właśnie od beta-karotenu.

Juz niedługoOdpoczywaj puki możesz, chociaż z takim brzuchem to ciężko wypocząć
No, nieźleHelena tez ostatni psoci, no ale ona ma niecałe 3 lata
Ostatnio nasypała proszku do pralki, tak z górką do trzech przegródek
U mnie zimno i wieje, jade na zakupy do marketu z dziewczynamiTrzymajcie za mnie kciuki, mam nadzieje ze ich nie pogubię
![]()

no ubawiłaś mnie tym na maxa

nie pogubiłaś ich????

tego mi trzeba było takiego smiechu

to witaj w klubie tych z dołem jesiennym:-(kochana już masz bliżej jak dalej, aby patrzeć
właśnie mi usnął mały, a ja mam pranie, sprzątanie, gotowanie i na końcu do lekarza. a mój M ma dziś wolne, odwrócił się i poszedł spać. Mam dziś jakiegoś doła. Może to ta pogoda, jest zimno, mokro i okropnie.
no może tylko, że te ząbki idą już 4 tygodnie.:-(
o matko śniegUnas pada snieg

skąd ja to znam antoni tez spł całe noce ale to było tak dawno ze już nie pamiętamciężko, ciężko, a co najdziwniejsze, to jak skończył 3 miesiące przesypiał całe noce do 7, bez budzenia, aż do teraz.

moje dzieci maja już buty zimowe tylko toniś nie ma ale on musi się najpierwnauczyć chodzić
więc brakuje jeszcze tylko adamowi i julce czapek na zimę szlików i takich tam pierdułek