reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mandatu żadnego ;-)ale by zabrali i z buta wtedy:-p:tak:.

:szok::szok::szok:Z buta z Zuzia na reku i tobołami :zawstydzona/y: Ale wizja. Mam wniosek na prawko w domu ale szkoda 70zł:wściekła/y::no:

Dowikla własnie nie wiem czemu J&J juz nie ma??? Ja uzywam tylko Bambino od urodzenia bo tylko ten jej słuzy-mielismy tez Ziajke i Hipp, ale najbardziej mi bambino odpowiada

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ZDAŁAM :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
radośc wielka zapanowała
wielkie gratulacje!!!! jupiiiii ale extra!!!
A Wy jakim sie zimą kremem smarujecie ?
ja sie nie smaruje jakims specjalnym kremem caly rok uzywam jednego:sorry:
właąnie to mi sie wydaje "trochę" dziwne, ale poczekamy zobaczymy, nic z tym nie zrobie niestety:crazy::crazy::crazy::crazy:
bardzo dziwne:szok::szok:
No to super:tak::tak::tak:

Ja moich jeszcze niczym nie smaruje:no:Jak Dominik byl maly to uzywalam zawsze kremu J&J na kazda pogode ktory chronil przed wiatrem i byl odpowiedni do temp -15 stopni ale teraz tego kremu juz nie ma:confused2::szok::szok::szok:
Nie wiem czym w tym roku bede Ich smarowala bo dziewczynkom rzadko ktory krem sluzy:no:Musze sie wybrac do apteki i kupic cos mocno natluszczajacego typowego dla alergikow

U mnie juz wszyscy spia:-):tak:Dominik usnal juz dosyc dawno a dziewczynki przed chwila po kaszuni:-)Teraz czekam na Miami:tak::tak:
Jutro moge troszke pospac bo ze wzgeldu na Dzien Nauczyciela Dominik idzie do szkoly na 10 i jest tam tylko do 12

Ja Laurze tez jeszcze nie smaruije buzinki ale jak wieje bardzo to mam z Penatena krem i w zime tez nim smaruje:tak:

Ja skonczylam prasowanko
Laura juz wykapana i zaraz klade ja spac:tak:

Hej kochane!

A co do tego komentarza do zdjecia to jakis palant to napisał a dlatego to widział bo Beata nie ma zablokowanie galeri

Komentarz okropny:wściekła/y::crazy: ale za to Was trochę wykukałam u Marty na nk i nie zdziwcie się jak zaproszenie od Zuzanny dostaniecie:cool2:

I znowu nastrój do d..py,miałam stłuczkę z mojej winy:-(.6pkt i 400zł:zawstydzona/y:.

Dobrze że nikomu nic się nie stało, ale takie zdarzenie psuje humor!

Moje dziecko wyssało sok z 1/3cytryny i żadnej miny kwaśnej nie zrobił!!! Masakara!:szok: Jak sama się na to patrzyłam to mi się kwaśno robiło w ustach na sam widok!:-D Naturalna witamina C- w sam raz na taką psią pogodę!;-)

Ja zauważyłam że małe dzieci wogóle lubią takie kwasieliny:eek:dopiero starszym gust się zmienia:laugh2:
ZDAŁAM :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
radośc wielka zapanowała

Gratulacje!!!

a i w dodatku od rana pada u nas śnieg :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
jak jutro wstane i bede musiala odsniezac auto to sie zkicham normalnie :crazy::crazy::crazy::crazy:

wrrrrr jak ja nie cierpię zimy!!!:crazy::crazy::crazy:

Jutro moge troszke pospac bo ze wzgeldu na Dzien Nauczyciela Dominik idzie do szkoly na 10 i jest tam tylko do 12

U mnie Ania w ogóle jutro do szkoły nie idzie, dziś mieli akademię. Więc może Krzysia też do przedszkola nie puszczę i sobie pośpię:-p:-D

pozdrawiam!!!:-):-):-)

reklama
Witam
Wpadam tylko na chwilkę bo zaraz idę spać:tak::tak::tak:

Uwierz , nic specjalnego.Nie ma o czym pisać.:no:
Tu masz więcej.
Pisałam kiedyś o tym.:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...ach-z-dziecmi-3423/index8943.html#post3725651

Dzięki za odnośnik, zaraz poczytam:tak::tak:

Moje dziecko wyssało sok z 1/3cytryny i żadnej miny kwaśnej nie zrobił!!! Masakara!:szok: Jak sama się na to patrzyłam to mi się kwaśno robiło w ustach na sam widok!:-D Naturalna witamina C- w sam raz na taką psią pogodę!;-)

Oj to faktycznie aż ciarki biorą jak się czyta, jak on to wypił:szok::szok:

Z zakupów nici ,jestem wkurzona na maksa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oliwka nnie spała dziś nic w dzień,była taka rozbawina i nie chciałą spac więc ją nie połozyłam.więc mielismy jechac na zakupy na miasto do galerii.

Korki nieziemskie,autobusy się spóxniają,czekaliśmy ponad godzine na przystanku i autobusu nadal nie było.zmarznięci na maksa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oliwka zaczeła ryczec że jej zimno i tak po drodze kupiłam jje rękawiczki,mimo to zmarznięta,nagle spiąca się rzrobiła no koszmar.więc powiedziałm ze dłużej nie będe czekac na autobus i wróciliśmy do domu.trudno.:-:)-:)-:)-:)-(

a tak się napaliłam ze sobioe dziś butki kupie.

mam tylko nadzieję ze Oliwka mi sie nieprzeziębi że troche przemarzła.

Przyszliśmy do domu od razu zrobiłam ciepłą herbatke z sokiem malinowym i nasmarowałam ją Pulmex baby aby ją rozgrzało.Mam nadzieje ze będzie wszystko ok.

Zimno jest okropnie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To jednym słowem wyprawa się nie udała, może jutro będzie lepiej:tak::tak::tak:

radośc wielka zapanowała

Ogromne gratulacje:tak::tak::tak:

a i zapomniałam Wam powiedzieć z warga już coraz lepiej teraz to jest niebo a ziemia z tym co było pare dni temu :tak::tak::tak::tak: opuchlizna zeszła całkowicie ,mam tylko małą rankę jeszcze strupki tez poodlatywały.
praktycznie książkowo ta opryszczkę przechodziłam,lekarka powiedział ze będzie trwała 7-10dni a dziś a mamy 6dzień i prawie już nie ma.także najgorsze mam już za sobą.ale się cieszę :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Super że opryszczka już schodzi:tak::tak::tak:

A Wy jakim sie zimą kremem smarujecie ?

Ja cały rok smaruję się jednym - nivea soft:tak::tak:

raczej nie masz sie czego bać, ja pod samą śnieżką wiec tak jakby góry, to u nas normalne że juz snieg ;-);-);-);-)

To odetchnęłam, bo już myślałam że jeszcze w innym regionie Polski sypnęło:tak::tak::tak:

Do góry