Marta1981
Rodzyneczka
M przywiózł wczoraj z W-wy Żywca w puszce,więc odstresowuję się;-)
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
M przywiózł wczoraj z W-wy Żywca w puszce,więc odstresowuję się;-).
hej wiadomosc z ostatniej chwili od medeuski...
"telefon mam juz przy sobie jakby co :-) nawala mnie wszystko cholernie... nie mowiac o szwach wrrr"
wiec zaraz zadzwonilam...
oni pojechali po 3 rano do szpitala
a o 4 juz tam byli...
czyli urodzila naprawde ekspresowo
boli ja wszystko...
ale humor miala
aha ale mowila ze nie umie sie przyzwyczaic do Maxymiliana chodzi i czasem mowi ona/jej/ją
wiecej relacji potem...
czekam na m teraz...
i ide sie ubierac...
papapa
Macie przepis na chlopczykato dawajcie heheh
U mnie sie sprawdzilo w obydwoch ciazach
My wlasnie jestesmy po drugim spacerku i zaraz zrobie nam cieplej herbatki z cytrynka:-)
Jest masakrycznie zimno brrrDziewczynki byly w kurtkach i czapkach i siedzialy pod kocykami,dopiero jak wrocilismy na podworko to sobie troszke pobiegaly
Ja mialam na glowie kaptur a i tak mega zmarzlam
Teraz czekam na Brzydulke![]()
Ty nie myśl za długo bo od samego myślenia nie zajdzieszo kurde heheheh fajna tabela
Agunia mysle mysle![]()
Ty nie myśl za długo bo od samego myślenia nie zajdzieszo kurde heheheh fajna tabela
Agunia mysle mysle![]()