sunday_
Fanka BB :)
Ja juz zmykam babeczki
Dobranoc:-)
Papatki!!! Ja też zaraz spadam, łózko pościelone-zaprasza mnie do snu, a jeszcze M nie ma, herbatke zrobie i idę do wyrka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz zmykam babeczki
dobra
zeskanowalam to i jest tam sernik na mleku
pychotka
![]()
mam nadzieje ze sie po mnie poczytacie![]()
no przy takiej pogodzie to tak, ale w lecie może, gdzieś pośrodku drogi:-)Niby blisko bo Lublin patrząc na Polske, ale daleko żeby się umówić na spacerek z dzieciakami!!!:-(
Jeszcze na opony kasę trezba wydać. My musimy nowe kupic bo z zeszłego roku sie nie nadająMój M też dzwonił że po pracy jedzie wymienić opony, a rano do pracy zamiast pół godziny jechał 1,5 godz., takie było zakorkowane miasto![]()
Ale ja tak nie umiem zostawić jej bez jedzenia:--
-
-(
Sprawdzcie sobie czy u Was sie zgadza
http://jolmys.webpark.pl/
Czesc dziewczyny Mam na imie Dorota Mam prawie roczna coreczke OliwkeOd pazdziernika siedze z nia w domu Na wychowawczy zdecydowalam sie ze wzgledu na zdrowie Oliwki Non stop mi choruje Wiec musze z nia posiedziec w domu aby sie dziewczyna troche uspokoila z tymi chorobami
Moze przymiecie mnie do swojego grona?
Pozdrawiam serdecznie
Dobra ja juz sie witam
wiec synek od Asi jest poprostu cuuuuuudny ,jaki malenki a te brazowe wloski normalnie sie juz zauroczylam
Asia cala obolala nawet siedziec biedna nie mogla - powiedziala ze juz wiecej dzieci nie chcemysle ze to tylko na jakis czas
potem zapomni jak bolalo
Adam ogolnie to sie przestraszyl jak wszystko zobaczyl - bo byl przy porodzie :-)
Nie siedzialam u niej zbyt dlugo bo ona byla taka zmeczona, spiaca ze pogadalam z nia porobilam fotki no i przyjade do niej jeszcze jak juz do domu przyjedzie...
przywiozlam jej chusteczki nawilzajace dla malego dla niej owoce, wode i herbatkniki a o lyzeczkach o ktore mnie prosila zapomnialam ... zostaly w aucie i nie wzielam
No ale ogolnie to jest szczesliwa!!! a to najwazniejsze
aha maly nie chce pic z cycka... jak bylam to polozna kazala isc jej do sali sprobowac go znow przystawic...
mowi ze ma klopoty...
ale wiem ze da sobie rade i za niedlugo maly bedzie tak ssal ze jeszcze zobaczy
a teraz fotki...
mysle ze sie nie pogniewa ale mowilam jej ze Wam pokaze...
aha i macie od niej pozdrowienia
![]()
![]()
![]()
musialam troche przerabiac te fotki bo byly za ciemne....
ale chce je wywoalac i dac jej w antyramie w prezencie
bo chciala zdjecia wiec bedzie miaal (jeszcze o tym nie wie)
ej cos mi blad jakis wyskakuje![]()
Dobranoc;-)Ja juz zmykam babeczki