reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dobra
zeskanowalam to i jest tam sernik na mleku
pychotka :laugh2::laugh2::laugh2:
img0150860510.jpg

mam nadzieje ze sie po mnie poczytacie :-p:-p:-p:-p

dobranoc uciekajacym
no i ja tez uciekam

ide sie drzemnac... :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To może i tak zrobimy!Może się umówimy gdzie jkonkretnie kiedyś.:-D
Nic ja zmykam już-Spaaać!
Dobranoc wszystkim-spokojnej nocy życzę!!!! Buziole:-)

o w morde !!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
al;escie naprodukowaly sorki ze nie nadrobie ale nie dam rady :no::no::no::no::no:
moze w piatek wypowiedzenie dostane to bede wiecej czasu z wami spedzac ;-);-);-);-)
poki co zima u nas na calego, sniegu nawalilo, i caly czas sypie, nie wiem jak teraz :no::no::no::no::no:
masakra :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Zuzia śpi, więc jestem na chwilke. Musze jutro jechac kupić jej buty bo i u nas zapowiadaja snieg na jutro a od poniedziałku ma byc ciepło:-p
Mój M też dzwonił że po pracy jedzie wymienić opony, a rano do pracy zamiast pół godziny jechał 1,5 godz., takie było zakorkowane miasto:tak::tak::tak::tak:
Jeszcze na opony kasę trezba wydać. My musimy nowe kupic bo z zeszłego roku sie nie nadają:no::no:

Ale ja tak nie umiem zostawić jej bez jedzenia:-:)-:)-:)-(

Zuzia tez ostatnio jeść nie chce. dzisiaj zjadła danonka, zupę i kaszke na kolacje i tak od paru dni.

Sprawdzcie sobie czy u Was sie zgadza
http://jolmys.webpark.pl/

Zgadza sie:tak::tak::tak:

Czesc dziewczyny Mam na imie Dorota Mam prawie roczna coreczke Oliwke:tak:Od pazdziernika siedze z nia w domu Na wychowawczy zdecydowalam sie ze wzgledu na zdrowie Oliwki Non stop mi choruje Wiec musze z nia posiedziec w domu aby sie dziewczyna troche uspokoila z tymi chorobami :tak:
Moze przymiecie mnie do swojego grona?
Pozdrawiam serdecznie

Witam:-):-)

Dobra ja juz sie witam

wiec synek od Asi jest poprostu cuuuuuudny ,jaki malenki a te brazowe wloski normalnie sie juz zauroczylam:laugh2::laugh2::laugh2:
Asia cala obolala nawet siedziec biedna nie mogla - powiedziala ze juz wiecej dzieci nie chce :laugh2: mysle ze to tylko na jakis czas :tak: potem zapomni jak bolalo :tak:
Adam ogolnie to sie przestraszyl jak wszystko zobaczyl - bo byl przy porodzie :-)
Nie siedzialam u niej zbyt dlugo bo ona byla taka zmeczona, spiaca ze pogadalam z nia porobilam fotki no i przyjade do niej jeszcze jak juz do domu przyjedzie...
przywiozlam jej chusteczki nawilzajace dla malego dla niej owoce, wode i herbatkniki a o lyzeczkach o ktore mnie prosila zapomnialam ... zostaly w aucie i nie wzielam :sorry:
No ale ogolnie to jest szczesliwa!!! a to najwazniejsze
aha maly nie chce pic z cycka... jak bylam to polozna kazala isc jej do sali sprobowac go znow przystawic...
mowi ze ma klopoty...
ale wiem ze da sobie rade i za niedlugo maly bedzie tak ssal ze jeszcze zobaczy :tak:

a teraz fotki...
mysle ze sie nie pogniewa ale mowilam jej ze Wam pokaze...
aha i macie od niej pozdrowienia :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

maxio0490249543.jpg

maxio0500453389.jpg

maxio0530610941.jpg

musialam troche przerabiac te fotki bo byly za ciemne.... :tak:
ale chce je wywoalac i dac jej w antyramie w prezencie :tak::tak::tak::tak:
bo chciala zdjecia wiec bedzie miaal (jeszcze o tym nie wie)

Śliczniusi jest:-):-)
ej cos mi blad jakis wyskakuje :eek:

No u mnie od wczoraj wyskakuje bład:-(

Ja juz zmykam babeczki
Dobranoc:-)
Dobranoc;-)

Ja tez zmykam

widze ze nasze grono powiekszylo sie o jedno malenstwo :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

kurcze jak sie ciesze :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
maleństwo przesłodkie, śliczne !!!!!!!!!!!

Gratuluje rodzicom !!!!!!!!
przede wszystkim Asi, kawał dobrej roboty :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry