reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiki bo mi się nie opłaca :sorry: jak nigdzie nie wychodzę i nikt mnie nie widzi to po co mam sobie dodatkowe zajęcie dawać :-D ale jutro albo dzisiaj to już będę musiała umyć włosy bo sama na siebie patrzeć nie mogę :-D

reklama
Co to za idiotyzm jak facet mówi, że kobieta zajmująca się dziećmi w domu nic nie robi.:shocked2: Ja sie nie dziwię że krew może zalać kobietę, bo jak by mój mi tak wyskoczył to bym mu chyba wszystkie włosy z głowy powyrywała:wściekła/y: To totalnie ciężka charówka, tymbardziej przy trójce małych facetów.

Wiki bo mi się nie opłaca :sorry: jak nigdzie nie wychodzę i nikt mnie nie widzi to po co mam sobie dodatkowe zajęcie dawać :-D ale jutro albo dzisiaj to już będę musiała umyć włosy bo sama na siebie patrzeć nie mogę :-D
Acha no fakt poco dokładac zajecia:-D:-D:-D:-D
A gdzie nam Malinka uciekła pewnie do pracy poszła

Co to za idiotyzm jak facet mówi, że kobieta zajmująca się dziećmi w domu nic nie robi.:shocked2: Ja sie nie dziwię że krew może zalać kobietę, bo jak by mój mi tak wyskoczył to bym mu chyba wszystkie włosy z głowy powyrywała:wściekła/y: To totalnie ciężka charówka, tymbardziej przy trójce małych facetów.
Witam nową mamusie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam:-)
Napisz cos wiecej o swojej rodzince:tak:

uuu to wspolczuje - 300 zl :szok::szok:
no ale my za wymiane świec i czegos tam jeszcze (nie znam sie) wczopraj zaplacilismy 400 zl u mechanika :confused2::confused2::confused2::confused2:
a jeszcze ubezpieczenie 600 zl :szok::szok::szok::szok:
Pati lte 300zł to w łape dla tego stuknietego zeby bez policji, my mamy klepanko 3 elementow, migacz, listwa, silnik gasnie. masakra. opony letnie i nie a kasy na wymiane...

U mnie 0 na termometrze, a M pojechał do pracy na letnich oponach :eek:

Mój pojechał dzis napogrzeb na letnich, boje sie, bo to daleko a drogi, ech...

My zostałyśmy w domku, bo z mała nie bardzo miał kto zostać, a ja chora i nie mam czarnego cieplego plaszcza...

hej wiadomosc z ostatniej chwili od medeuski...
"telefon mam juz przy sobie jakby co :-) nawala mnie wszystko cholernie... nie mowiac o szwach wrrr"

wiec zaraz zadzwonilam...
oni pojechali po 3 rano do szpitala
a o 4 juz tam byli...
czyli urodzila naprawde ekspresowo :tak:
boli ja wszystko...
ale humor miala :laugh2:
aha ale mowila ze nie umie sie przyzwyczaic do Maxymiliana chodzi i czasem mowi ona/jej/ją :laugh2:

wiecej relacji potem...
czekam na m teraz...
i ide sie ubierac... :-D

papapa
Szybko poszło... ale poród, to zawsze poród... szybciutko sie przyzwyczai ze to Maksiu a nie Zuzia...

dobra
zeskanowalam to i jest tam sernik na mleku
pychotka :laugh2::laugh2::laugh2:
img0150860510.jpg

mam nadzieje ze sie po mnie poczytacie :-p:-p:-p:-p
Na pewno sprawdze przepis, ale chcialabym ciag dalszy tez tej zupki budyniowej.

ale się wnerwiłam, aktualizowałam sobie program do księgowania i teraz nie mogę się tam zalogować bo tzreba tą aktualizację zrobić jeszcze na serwerze a szefostwa nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i teraz siedzę jak ten kretyn bez roboty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i po co mi to było????????????? nadgorliwość powinna być karana:-D:-D:-D
KOchana, bo nadgorliwosć gorsza od faszyzmu, hihihi

to tylko ja nikogo tu nie mam po sasiedzku :-:)-:)-:)-:)-(
Nie marudz, ja też sama, ech...

słuchajcie dawno się tk nie wystraszyłam
poszłam do łazienki nastawić pranie i nagle zrobiło się ciemno normalnie czarno i nagle huk aż krzyknełam a to sypnoł mega grad a że w łzience okno dachowe to był straszny hałas:szok::szok::szok::szok::szok:normalnie ze strachu się spociłam:szok::cool2::cool2::cool2:
łojć, ja tez bym sie przestraszyla, masakra, bomba atomowa, czy co...

A ja prasuje... sterta ogromna

Luna to Ci się prania nazbierało :tak: A z paczką dla Moni to ona nadal się pakuje :tak: postaram się ją wysłać w tym tygodniu a jak nie to w poniedziałek :tak: jeszcze może w niedzielę będę jechać do zielonej góry to coś się jeszcze dokupi :-D

reklama
Do góry