B
Beata1988
Gość
Wiki bo mi się nie opłaca
jak nigdzie nie wychodzę i nikt mnie nie widzi to po co mam sobie dodatkowe zajęcie dawać
ale jutro albo dzisiaj to już będę musiała umyć włosy bo sama na siebie patrzeć nie mogę 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Acha no fakt poco dokładac zajeciaWiki bo mi się nie opłacajak nigdzie nie wychodzę i nikt mnie nie widzi to po co mam sobie dodatkowe zajęcie dawać
ale jutro albo dzisiaj to już będę musiała umyć włosy bo sama na siebie patrzeć nie mogę
![]()
Witam nową mamusieCo to za idiotyzm jak facet mówi, że kobieta zajmująca się dziećmi w domu nic nie robi.Ja sie nie dziwię że krew może zalać kobietę, bo jak by mój mi tak wyskoczył to bym mu chyba wszystkie włosy z głowy powyrywała
To totalnie ciężka charówka, tymbardziej przy trójce małych facetów.
Witam:-)Co to za idiotyzm jak facet mówi, że kobieta zajmująca się dziećmi w domu nic nie robi.Ja sie nie dziwię że krew może zalać kobietę, bo jak by mój mi tak wyskoczył to bym mu chyba wszystkie włosy z głowy powyrywała
To totalnie ciężka charówka, tymbardziej przy trójce małych facetów.
Pati lte 300zł to w łape dla tego stuknietego zeby bez policji, my mamy klepanko 3 elementow, migacz, listwa, silnik gasnie. masakra. opony letnie i nie a kasy na wymiane...uuu to wspolczuje - 300 zl
no ale my za wymiane świec i czegos tam jeszcze (nie znam sie) wczopraj zaplacilismy 400 zl u mechanika
a jeszcze ubezpieczenie 600 zl![]()
U mnie 0 na termometrze, a M pojechał do pracy na letnich oponach![]()
Szybko poszło... ale poród, to zawsze poród... szybciutko sie przyzwyczai ze to Maksiu a nie Zuzia...hej wiadomosc z ostatniej chwili od medeuski...
"telefon mam juz przy sobie jakby co :-) nawala mnie wszystko cholernie... nie mowiac o szwach wrrr"
wiec zaraz zadzwonilam...
oni pojechali po 3 rano do szpitala
a o 4 juz tam byli...
czyli urodzila naprawde ekspresowo
boli ja wszystko...
ale humor miala
aha ale mowila ze nie umie sie przyzwyczaic do Maxymiliana chodzi i czasem mowi ona/jej/ją
wiecej relacji potem...
czekam na m teraz...
i ide sie ubierac...
papapa
Na pewno sprawdze przepis, ale chcialabym ciag dalszy tez tej zupki budyniowej.dobra
zeskanowalam to i jest tam sernik na mleku
pychotka
![]()
mam nadzieje ze sie po mnie poczytacie![]()
KOchana, bo nadgorliwosć gorsza od faszyzmu, hihihiale się wnerwiłam, aktualizowałam sobie program do księgowania i teraz nie mogę się tam zalogować bo tzreba tą aktualizację zrobić jeszcze na serwerze a szefostwa nie mai teraz siedzę jak ten kretyn bez roboty
i po co mi to było????????????? nadgorliwość powinna być karana
![]()
Nie marudz, ja też sama, ech...to tylko ja nikogo tu nie mam po sasiedzku :--
-
-
-(
łojć, ja tez bym sie przestraszyla, masakra, bomba atomowa, czy co...słuchajcie dawno się tk nie wystraszyłam
poszłam do łazienki nastawić pranie i nagle zrobiło się ciemno normalnie czarno i nagle huk aż krzyknełam a to sypnoł mega grad a że w łzience okno dachowe to był straszny hałasnormalnie ze strachu się spociłam
![]()