reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Beatko, to pranie z 2 miesiecy, ja prasuje tylko to co trzeba, a zawsze piore i rozwieszam tak, zeby sie nie gniotło. No ale juz sie nazbieralo, głównie Piotra koszulki i bluzy, ble...

Dzięki Ci za pamięc O Moni, bedzie prze szczęśliwa!

Poprasowałam już 3/4 kosza i szukam wymówek co by tu porobić byle tego nie robić.

Co z tym Gerberem, nie moge nigdzie znależć tej rejestracji...

Oliwka zjadła już całą miche zupy i już lezy w łóżeczku :tak::tak::tak::tak::tak:

dzis próbowałm nauczyć Oliwkę ciąć nożyczkami takimi zaokrąglonymi końcami ale kiepsko jej to wychodzi :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

dowika Ty chyba mówiłaś ze Twoje dziewczynki umieją Tak?????? szybko się nauczyły??????:sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moja dostanie michę po 14, sama dla siebie nie gotowałam, więc pewnie trza bedzie zadowolić się kanapką, albo jabłkiem...

Ide skoczyc, no chyba, że ktoś mnie tu strasznie potrzebuje, to z bólem serca odłoże prasowanie na za kolejny miesiąc:-D:-D:-D

reklama
Do góry