reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Shady dobre
wsumie to chrzciny mi sa wsumie obojetne ale zrobie
ale moje dziecko samo pozniej wybierze co dalej ja napewno nie bede chodzic z nim do koscioła bo jak tam wchodze to dostaje ataku smiechu i tak było na komuni teraz w maju wszyscy spiewali i sie modlili a ja sie chichralaam i tak jest za kazdym razem

reklama
a najlepiej na rekolekcjach kiedys bylam w podtsawowce wtedy walesa pierwszy raz startowal w naszych wolnych wyborach :D
i ksiadz na tej swojej mownicy mowi namawiajcie rodzicow do glosowania na walese jezu jak wstalam i wyszlam to tylko wychowawczyni zamna pobiegla :D ;D ;D ;D ;D ;D
ale nic zadnej bury nie dostalam bo ona tez o polityce niechciala sluchac a i to bylo kazanie oczywiscie albo placcie wiecej na tace bo na ogrzewanie niema aaaaaaaaaaaaa na sam mysl mnie szlag trafia

ja Alanowi dalam od poczatku wybor...bedzie chcial to sie ochrzci jak dorosnie, w wierze wychowywac go nie bedziemy :) ja tez mialam taki wybor i jestem rodzicom wdzieczna :)

kurde jestem udupiona w domu bo czekam na wozek i niewiem o ktorej kurier dojedzie dobrze ze mały zasnoł to nie marudzi a ja mam chwilke dla siebie

nikita sluchaj ktoras pisala zeby ci na papierku napisal ze nieche ochszcic i to jest pomysl wes mu tak powiedz to zobaczymy jaka on ci na to odpowiedz da a jak jest taka sytuacja ze dziewczyna jest w ciazy i w trakcie jej umiera ojciec dziecka i oni nie maja slubu to co wtedy ?to jest inaczej ....ja mam w rodzinie ksiedza misjonaza i przed slubem jak z nim gadalam to on mowil wlasnie ze chszest ,komunia i slub i pogrzeb czyli wszystkie sakramety swiete SA OBOWIAZJKIEM KAZDEGO KSIEDZA ZEBY UDZIELIL.................albo powiedz mu ze napiszesz do regionalnej gazetki i opiszesz swioje doswiadczenia z ksiezmi na temat chsztow i poprosisz o wypowiedzi ludzi czy tak powinno byc???
ja jestem wierzaca i praktykujaca i tez czasem mam nerwy na ksiezy ,ale sa tez w nich tacy ze sa naprawde od serca w tej posludze tylko juz jest ich coraz mniej.......ale moze sprubuj isc jeszcze nie do proboszcza tylko do innego z ksiezy u nas my tez bylismy nieu proboszcza tylko u innego bo nasz proboszcz to tez sluzbista straszny ......
daj im w kosc gadaniem moze wkoncu sie ktorys przelamie .............

reklama
Witajcie!!!!!!!!!
widze ze temat niezle sie rozeszedl ja malych do chrztu doprowadzilam do komunii doprowadze a dalej to ich wybor
nam slubu udzielal ksiadz ktory ma sam dwojke dzieci ;D ;D ;D ;D ;D ;D
wlasnie pije kawe moze ktora sie dolaczy bo samej pic to tak smutno

Do góry