reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

chyba jednego jajnika bo drugiego sie pozbylam 5lat temu:-p:-p:-p:-p:-p:-D
2 raz tak mam ze jajnik mnie tak boli przy okresie.ostatnio tez ale ciu lzej.a ten mnie boalal teraz 2 dni przedno i dzis.
2mieisacetemu bylam na usg i wsio bylo ok,ale w moimprzypadku wszytsko mozliwe....
biore teraz leki detralex na porawe zyli ukrwienia i moze to od tego?jakis bardziej wrazliwy ten jajnik.nawet jak siku robie i na koniec miesnie pecerza sie zmniejszajaa to mnie gorzej boli.teraz jak siedzez jest ok.czuje go ale da sie wytrzymac

no i wtracilam cala czekolade z bakaliami:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to jednego-wybacz:zawstydzona/y:
Wiesz ,ale to chyba nie jest normalne ze az tak boli nawet po lekach:no::no::no:

Wazne ze czekoladka smakowala:-p:-D:-D:-D
Ja ostanio jem milke marcepanowa i tez potrafie wpierniczyc cala na poczekaniu;-):-D

reklama
no wlasnie ,ale ja sie babskimi sparwami tyle lat bujam i juz takie cuda mialam ze juz malo mnie dziwi.a mozesz w google wpisac - detralex skutki uboczne i mi tu wkleic?bo oczywiscie mi sie nie otiwera:sorry:

ale nie chcetekstu uloki bo to mam

no wlasnie ,ale ja sie babskimi sparwami tyle lat bujam i juz takie cuda mialam ze juz malo mnie dziwi.a mozesz w google wpisac - detralex skutki uboczne i mi tu wkleic?bo oczywiscie mi sie nie otiwera:sorry:

ale nie chcetekstu uloki bo to mam
Oki:-)Poczekaj chwilke

Ogladalam wlasnie MEDEUSKI fotki na nk:tak:I Jej synus jest zajebisty,no cudowny na maksa:tak::tak::tak:I wyglada na duzego na zdjeciach
A MEDEA jak slicznie wyglada-rewelka:-)

Dowikla widzialas Twoj ostai post byl 7 777 ;D
jwestes dluzej mieisac ode mnie na bb a masz 2 razy wiecej postow ty nalogowcu;))))))))))))))))))

Oki:-)Poczekaj chwilke

Ogladalam wlasnie MEDEUSKI fotki na nk:tak:I Jej synus jest zajebisty,no cudowny na maksa:tak::tak::tak:I wyglada na duzego na zdjeciach
A MEDEA jak slicznie wyglada-rewelka:-)

cudowny na maksa bo to Maksio;)
ide i ja oblukac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dowikla widzialas Twoj ostai post byl 7 777 ;D
jwestes dluzej mieisac ode mnie na bb a masz 2 razy wiecej postow ty nalogowcu;))))))))))))))))))
:-D:-D:-D:-DNo taki zju ze mnie cholerny nalogowiec;-):-D:-D:-D
Niezle dalam czadu co???;-):-):-D:-D:-D

Stwierdzono rzadkie przypadki niegroznych zaburzen ze strony ukladu pokarmowego i lagodnych zaburzen neurowegetatywnych nie powodujacych koniecznosci odstawienia leku.W przypadku wystapienia jakichkolwiek dzialan niepozadanych lub watpliwosci nalezy niezwlocznie powiadomic lekarza

ANABUBKA
To dla Ciebie

Stwierdzono rzadkie przypadki niegroznych zaburzen ze strony ukladu pokarmowego i lagodnych zaburzen neurowegetatywnych nie powodujacych koniecznosci odstawienia leku.W przypadku wystapienia jakichkolwiek dzialan niepozadanych lub watpliwosci nalezy niezwlocznie powiadomic lekarza

ANABUBKA
To dla Ciebie

dzieki
spadam bo mala wstala
dzis juz pewnie nie zjarze dopeir juro wieczorem
milego weekendu
papap

witam juz jestesmy w domku :tak: w srode w nocy o 2 mąz uslyszal ze z Gabi cos sie dzieje Przynisło ja do nas cała rozpaloną i dusznością scisnęło ej krtań bardzo Zdzwonilismy na pogotowie ipojechalam zn ia do szpitalika Dostala kropłowke leki i dzis juz mogla wyjsc i leczymy sie w domku :tak:Diagnoza ;ostre zapaleni krtani

reklama
witam juz jestesmy w domku :tak: w srode w nocy o 2 mąz uslyszal ze z Gabi cos sie dzieje Przynisło ja do nas cała rozpaloną i dusznością scisnęło ej krtań bardzo Zdzwonilismy na pogotowie ipojechalam zn ia do szpitalika Dostala kropłowke leki i dzis juz mogla wyjsc i leczymy sie w domku :tak:Diagnoza ;ostre zapaleni krtani
biedna Gabi,dużo zdrówka dla niej i niech szybko dochodzi do siebie :tak::tak::tak::tak::tak:

My już wykapane,zjadłyśmy kolacyjkę i Oliwka już w łóżeczku a ja czekam na "Mam Talent"

A tak w ogóle to wreszcie wyszła Oliwce górna trójka prawa ,mamy cały komplet 16 zęboli :tak::tak::tak::tak::tak:

ale za niedługo będzie 18 bo dziś przy myciu zębów wieczorem zobaczyłam ze przebijają się 2 dolne piątki na raz,dziąsła całe spuchnięte i widać małe kiełki po bokach :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jak długo zębów nie było tak teraz wszystko idzie ekspresowo ,dlatego wczoraj w nocy Oliwcia popłakiwała bo ja bolało,ale juz niedługo i wyjdą całe :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

medea jak Maksiu?jak sobie radzicie????grzeczny?dużo śpi???????:-):-):-):-):-):-):-)

Edit:
hello hello gdzie Was wcięło???? :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Oliwka juz spi :tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry