anaconda27
styczniówka2006
Ja się oddalam trochę posprzątać i zrobić zakupy

sunday_ gratulujemy szwagierce i witamy nowego bąbelka na tym świecie

sunday_ gratulujemy szwagierce i witamy nowego bąbelka na tym świecie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beata mój też jeździ jak wariat i ciągle mu muszę przypominać że jak jedzie z nami to ma jechać wolno, nieraz to już nawet mi się nie chce tego powtarzać, ale skoro mój M ma zakuty łeb to trzeba to wałkować wiecznie![]()
gratulacje dla szwagierki:-)a z ta moja szwagierka już nie aktualne, o 3 w nocy urodzila corke. nic wiwcej nie wiem czy naturalnie jaka duza itp.:-):-):-)
oj skąd ja to znam. Mój M też jak jeździ to sobie nie żałuje. Tu się w korek wcisnąć, tak zobaczyć jak samochód się zachowa jak szybciej zbierze zakręŧ. Już nie raz się na niego darłam, ale to nic nie dajewięc już się do tego przyzwyczaiłam. Ale przynajmniej wiem, że wie co robi i wie kiedy może sobie pokombinować. Gorzej by było jakby nie wiedział.
![]()
Koń trojański to najgorsze co może byc chyba. JAk pisałam prace magisterska to mi sie wpierniczył -ledwo prace odzyskałamKurcze niby mam dobrego antywirusa ktory co jakis czas mi przeskanowuje wszystko
Wirusy czesto mialam nawet trojany ale albo je blokowal albo poddawal kwarantannie
A co to jest ten kon trojanski???
Ja jakos w maju:-)
Moje dziewczynki powyciagaly sobie chusteczki pampersa i myja mi lawe,tv i komody![]()
Agnes ze mną i tak już gorzej być nie może![]()
Zobaczymy o której ten pacan przyjedzie i co załatwił bo z tatusiem pojechałale mi się chłop trafił że wszystko za niego trzeba załatwiać bo on nie wie
jeny zaraz wybuchnę
mam większe napięcie niż elektrownia jądrowa
![]()
a z ta moja szwagierka już nie aktualne, o 3 w nocy urodzila corke. nic wiwcej nie wiem czy naturalnie jaka duza itp.:-):-):-)
ojjj kochana jak bym tylko wiedziala ze pranie robisz to zara bym i z moim bylaKochana gratuluje ja juz 2 prania zrobilam trzeba bylo gdac to twoje tez bym wlaczyla
Kuruj sie tak co Emily nie zarazisz