reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Beata mój też jeździ jak wariat i ciągle mu muszę przypominać że jak jedzie z nami to ma jechać wolno, nieraz to już nawet mi się nie chce tego powtarzać, ale skoro mój M ma zakuty łeb to trzeba to wałkować wiecznie:-p:-p:-p

oj skąd ja to znam. Mój M też jak jeździ to sobie nie żałuje. Tu się w korek wcisnąć, tak zobaczyć jak samochód się zachowa jak szybciej zbierze zakręŧ. Już nie raz się na niego darłam, ale to nic nie daje:no: więc już się do tego przyzwyczaiłam. Ale przynajmniej wiem, że wie co robi i wie kiedy może sobie pokombinować. Gorzej by było jakby nie wiedział.:tak:

a z ta moja szwagierka już nie aktualne, o 3 w nocy urodzila corke. nic wiwcej nie wiem czy naturalnie jaka duza itp.:-):-):-)
gratulacje dla szwagierki:-)
sundey wysłałam Ci PW

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj skąd ja to znam. Mój M też jak jeździ to sobie nie żałuje. Tu się w korek wcisnąć, tak zobaczyć jak samochód się zachowa jak szybciej zbierze zakręŧ. Już nie raz się na niego darłam, ale to nic nie daje:no: więc już się do tego przyzwyczaiłam. Ale przynajmniej wiem, że wie co robi i wie kiedy może sobie pokombinować. Gorzej by było jakby nie wiedział.:tak:

Mój mąż też nie jest lepszy!!!! Właśnie dzwonił do mnie że zrobili mu zdjęcie jak jechał służbowym samochodem, coś tam kumple z roboty wykombinowali bo to straż miejska to foto zrobiła i nie dostarczyli jeszcze do drogówki i trza dać im flaszke, lepsze to niż 6pkt i 300zl!!!

Dzieki dostałam na PW!:):-):-)

Witam! U nas pogoda fatalna rano było-1 i samochód oszroniały. A miało byc od dzisiaj cieplej. Zuzia spi więc trza cosik sprzatnąć:sorry:
Kurcze niby mam dobrego antywirusa ktory co jakis czas mi przeskanowuje wszystko:confused2::confused2::confused2:
Wirusy czesto mialam nawet trojany ale albo je blokowal albo poddawal kwarantannie
A co to jest ten kon trojanski???
Koń trojański to najgorsze co może byc chyba. JAk pisałam prace magisterska to mi sie wpierniczył -ledwo prace odzyskałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja jakos w maju:-):tak:
Moje dziewczynki powyciagaly sobie chusteczki pampersa i myja mi lawe,tv i komody:szok::szok::szok:

Mamusia odpocznie-dzieci posprzataja;-);-)

Agnes ze mną i tak już gorzej być nie może :sorry:

nie dramatyzuj :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zobaczymy o której ten pacan przyjedzie i co załatwił bo z tatusiem pojechał :tak: ale mi się chłop trafił że wszystko za niego trzeba załatwiać bo on nie wie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeny zaraz wybuchnę :wściekła/y::wściekła/y: mam większe napięcie niż elektrownia jądrowa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no to mnie rozbawiłaś tą elektrownią atomową :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a z ta moja szwagierka już nie aktualne, o 3 w nocy urodzila corke. nic wiwcej nie wiem czy naturalnie jaka duza itp.:-):-):-)

gratulacje dla szwagierki :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

witam sie i ja

U nas od wczoraj zimno czekam az przywioza olej do pieca bo nie mamy cieplej wody:-D:-D
Zreszta jakos zimno mi sie zrobilo w domku:crazy:Okna otwarte bo wietrzyc trzeba a nie ma czym zagrzac na chwilke bo kaloryfery nie grzeja:wściekła/y:

My wstalysmy standardowo o 10:-)
Sniadanko ja rozebralam lozeczko i wynioslam do piwnicy MOj przyjedzie to podjedziemy do Ikea:rofl2:
Dzis Laura bedzie spala z mamusia
Nie wiem czy wam pisalam ale lozeczko za male i Lali mi w nocy spadala i non stop ja podnosilam z podlogi:-(

Sunday gratki dla szagierki

Beata chlop jak chlop glupi i tyle:laugh2:

Dowikla buziole dla Klaudi

Anaconda mojemu nawet to ze z nim jedziemy nie przeszkadza w jezdzie i 240 pojedzie:crazy:

Agnes pamietasz jak pisalam ze laura nawet lizaka nie umie zjesc no to teraz juz zjada heheheh i kinder kanpki potrafi dwie zjesc a miala problem z jedna:rofl2:

MH fajna pobudka o 6 skoro przed klatka to szybko ktos nie jechal i pewnie nic powaznego sie nie stalo:sorry:

Witam i ja:tak::tak::tak:
Nadrabialam chyba z godzine ale wybaczcie mam brak weny na odpisywanie:wściekła/y::wściekła/y:
u nas pogoda taka sobie nie pada ale jest zimno rano wstalam z zawalonym nosem bolem gardla itd :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szybko nalykalam sie tabletek i proszkow na przeziebienie i juz czuje sie lepiej:tak::tak::tak: musze wziasc sie za pranie i sprzatanie bo dzisiaj jeszcze nic nie zrobilam siedze do tej pory w pizanmie i nic mi sie nie chce jakos mega lenia dzisiaj mam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Kochana gratuluje ja juz 2 prania zrobilam trzeba bylo gdac to twoje tez bym wlaczyla
Kuruj sie tak co Emily nie zarazisz
ojjj kochana jak bym tylko wiedziala ze pranie robisz to zara bym i z moim byla:-D:-D:-D:-D i przy okazji bys mogla mi tez poprasowac:-D:-D:-D:-D mi sie naprawde jakos nic nie chce nawet jeszcze nic nie jadlam bo mi sie robic nie chce:eek::eek::eek: chyba dzis bedzie glodowka:-):-)

Do góry