wiktoria12
Mama i żona :)
Malinuś nie chce tylko tak jakos sie czułam
tylko nie bij

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam was wczoraj mnie nie było bo miałam zabardzo kiedy wejść ale porobiłam sobie troche w domku pomyłam okna firanki zawiesiłam bo tesciowa mi uszyła no i tak zeszłoChociasz ostatnio czuje sie natym watk nie za uważana:-
-
-
-
zawstydzona/y:
![]()
Czesc dziewczynki
Oliwka jeszcze spi wiec pisze do was i postaram sie cos poczytac
Nocka u nas ciezka Na szczescie choc szybko usnela bo o 20 Ale o 23 obudzila sie z wielkim placzem Chyba brzuszek ja bolal:-( Ona juz co 2 noc urzadza nam takie hece G nawet wczoraj powiedzial czy ona juz tego spacjalnie nie robi bo bierzemy ja do siebie do lozka Jeszcze do niedawna spalismy z G osobno Ja z Oli w pokoju Ona u siebie w lozeczku Tylko w tym pokoju jest bardzo zimno Wiec teraz robimy tak ze ja przyszlam do pokoju G spac I jak ja juz ide spac to przenosimy Oliwki lozeczko (turystyczne ) na srodek pokoju G bo inaczej tam na niego nie ma miejsca I tak spimy Ale to co urzadza Oliwka ostatnio to juz jest przesada Ja sie ciesze ze do pracy przestalam chodzic bo inaczej bylaby masakra
Jesli chodzi o moja prace to zaraz po macierznskim poszlam do pracy na staji paliw pracowalam po 12 godzin od 6 do 18 i od 18 do 6
Wtedy mielismy dla Oliwki nianke Mieszkamy z moja mama i jej facetem (moim rodzicie sa po rozwodzie ) ale moja mama ma 49 lat wiec sama pracuje jeszcze .
W lipcu zminilam prace na kauflan w zorach Wiecie sieta wolne i po mniej godzin Bo na stacji robi sie nawet w swieta.Teraz ze wzgledu na choroby Oliwki z tego ze ona non stop chora zdecydowalismy sie ze ja bede siadzila w domu
Od 5 pazdziernika jestem z Oliwka bo 5 trafilysmy do szpitala
Wiec od 5 do 18 pazdziernika mialam chorobowe a od wczoraj 19 jestem oficjalnie na Wychowawczym Niestety wychowawczy mam tylko do konca stycznia 2010 roku bo tak mam umowe w pracy Watpie aby przedluzyli mi umowe po to abym ja przedluzyla sobie wychowawczy Wiec od lutego planuje isc na Zasilek dla bezrobotnych Mam nadzieje ze go dostane bo ciaglosc pracy mam i dlugo pracowalamNo a po zasilku napewno jeszcze w domu jakies 2-3 miesiace albo i dluzej Bo to zalezy od Oliwki No ale zobaczymy jak sie zycie ulozy Tylko ze po zasilku to juz tylko z jednej wyplaty bedziemy zyli My wynajmujemy mieszkanie wiec troche kasy idzie i jeszcze sa inne dlugi Wiec jak liczylam to przyjdzie nam z G i Oliwka przezyc za 400 zl W tym jest nasze jedzenie i Oliwki i jej pampersy mleko itp
Ale sie rozpisalamNo ale przynajmniej wszystko juz wiecie
![]()
Witam
A co tu takie pustki w ten deszczowy poranek
Ja już Maję do przedszkola zaprowadziłam, nawet dzisiaj nie płakała, chyba pomału się przyzwyczaja.
Wczoraj tak o wizycie u gina pisałyśmy że dzisiaj zadzwoniłam i się zapisałam na wizytę na godz.10.30 ale ponieważ moja pani ginekolog jest na urlopie to do jakiegoś faceta muszę iść, ale już sobie tak wykombinowałam,że powiem mu że ja tylko po receptę na tabsy przyszłam
, mam nadzieję że nie zechce mnie badać
![]()
anaconda ja od samego początku chodzę do gina do facetajuż się przyzwyczaiłąm
![]()
Zadzwonie do szpitala tam gdzie krew pobieraja i zapytam czy dziecku na te badania pobiora krew Tylko wczesniej kase musze skombinowac Bo splukana jestem A za tydzien jeszcze urodzinki Oliwki
Oliwka ma gruby glos od urodzenia Ale od jakiegos czasu skrzeczy czasem jak srokaRaczki i nozki dokladnie tak jak u was Non stop zimne od urodzenia I dokladnie ilebym jej nie nalozyla tak nadal sa zimne Lub ciut ciut cieplejsze
Jesli chodzi o zaparcie to to wsio zalezy Bo czasem ma klopot a czasem robi fajnie kupke A liczy sie to ze wlasnie czasem podczas kupki bardzo placze? Juz nieraz pomagalismy jej czopkiem lub niestety termometrem :-(Od wczoraj kupki nie zrobila W nocy darla sie i pierdziala ale kupki niet :-(
Temperatura z tego co zauwazylam jest zazwyczaj nizsza niz 36,6 A jaka powinna byc? Wlasnie Oliwki cisnie kupke hihihi Gruczoly mlekowe na szczescie nie sa powiekszone A co to sa za szwy na czaszce? Ja nic takiego nie wiem WIEM TEPA JESTEM
Sora i wloski raczej sa ok Ale nie musi miec przeciesz tego wszystkiego co wymienilas Z tym tetnem to zaraz sprawdze Dzieki za wszystkie wiadomosci Tylko do Ciebie moge sie czegos dowiedziec
Kurcze jak przeskoczyc ten odlegly termin do endokrynologa i dostac sie wczesniej ??????
Jesli chodzi o przezycie za 400 zl To z tego co liczylam to moze tak byc od wrzesnia za rok I najprawdopodonije tak bedzie bo zaraz po zasilku do pracy nie pojde Zreszta bede musiala ja znalesc Ale G w lato robi wiecej i wiecej kasy zarobi To postaram sie cos odlozyc Na pozniej jak wlasnie ja juz kasy nie dostane Lece przebrac Oliwke Wstala wlasnie i kupke zrobila Zaraz kaszke bedziemy jadly![]()
kochana prezent świetnyjak ty mu to wynagrodzisz?????????????????????????????????no proszę cię!!!!!!!!!!kochana a kto mu urodził syna/??? kto mu urodzi córkę?????kto znosi jego fochy wyskoki???kto pierze ??kto prasuje???kto gotuje??kto dba o dom????jeszcze masz pytane jak mu wynagrodzisz??????
![]()
złośliwa malinkaPatrzcie co znalazłam
![]()
Patrzcie co znalazłam
![]()
A tu cos dla tych co mają dużą wanne i chca romantyczny wieczór spędzić
![]()
kochana prezent świetnyjak ty mu to wynagrodzisz?????????????????????????????????no proszę cię!!!!!!!!!!kochana a kto mu urodził syna/??? kto mu urodzi córkę?????kto znosi jego fochy wyskoki???kto pierze ??kto prasuje???kto gotuje??kto dba o dom????jeszcze masz pytane jak mu wynagrodzisz??????
![]()
Ale piekny wiersz sama ułożyłaś
ANACONDA
Ty za bardzo nie kombinuj z tym ginem:-);-)Lepiej daj sie zbadacA poza tym u nas przed wypisaniem recepty zawsze badaja i robia usg zeby sprawdzic czy wszystko jest dobrze i czy czasami nie jest sie w ciazy:-)
![]()
anaconda ja od samego początku chodzę do gina do facetajuż się przyzwyczaiłąm
![]()
Patrzcie co znalazłam
![]()
Witam
Helence się bardzo malinka spodobała
A do gina ja tylko do faceta chodzęPierwsza moja wizyta była u kobitki i mam złe wspomnienia, może dlatego
Jeszcze się wam pochwalę ze spałam dzisiaj do 9![]()
złośliwa malinkato powinien być mój awatar
słuchajcie mój adam wczoraj doprowadził mnie po raz kolejny do szewskiej pasji
zamknął julkę w łazience zgasił jej światło ta się wystraszyła krzyczała a piotrek usypiał właśnie antośkazadzwoniła, do niego powiedziałam że ma przed spaniem sprzątnąć pokój i spakować się do szkoły ...wracam burdel syf książki na biurku płyty rozwalone zabawki szklanki
obudziłam go wył i sprzątał prawie godzinę aaa i jeszcze musiał iść się umyć
powiedzcie mi jek do niego dotrzeć kary nie działają rozmowy nie nawet lanie dostał i nic:-
-
-
-(uczyć mu się nie chce
jest pyskaty złośliwy ma głupie odzywki
już mi ręce opadają:-
-
-
-(
antek noc miał ok obudził się tylko raz za to u mojej złośliwej sąsiadki włączał sie chyba z 10 razy alarm w domu i jak jej dziś zapytałam czemu to burkneła a bo coś się przestawiło i jak kot chodził to się włączał nosz cholera postawiła na nogi pół osiedla i nawet przepraszamn nie powiedziała tylko burkneła że ma [rzez to migrenę
za oknem nie najgorzej słońca brak ale już 6 stopni na plusiea rano było minus 3
![]()
Jeszcze się wam pochwalę ze spałam dzisiaj do 9![]()
wczoraj nic nie gotowalam tylko nasmazylam plackow ziemnaczanych:-)
tzn robilam fasolke po bretonsku i czesc od razu w sloiki,ale dziewczyny tego nie jedza