reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Pati no naprawde mieliscie pechowy dzien i to bardzo
Moja krzyczy: mamo chodz Ula![]()
moja tez podobnie woła.mamo Brzydula !!!!!!!

a potem jest Ula i marek

uwielbia ten film jak sie zaczyna siada na kanapie i siedzi i oglada jak zaczarowana.żadne zabawki się w tedy nie liczą

Ide Laurze kolacje zrobic bo jakas spiaca jest i boje sie ze do 20 nie wytrzyma Akurat bajka na 1 leci to zje w trakcie bajki
niedlugo wracam![]()
Oliwka właśnie też je kolację na bajce

Witam wieczorową pora Martynka bajke ogląda a Kamil płacze nie wiem o co no trzeba go na rece wziąść
kolejne dziecie przy bajce

Moi tez niby ogladaja bajke;-):-)Zrobili mi taki rozpizdizaj w pokoju ze nie bede wiedziala za co sie najpierw zabracCholera maja swoje pokoje a jak maja sie "bawic"i robic syf to zawsze u mnie
a to zawsze tak jest ,najlepiej jest robić bałagan u kogoś

a my dzisiaj z m mamy jakis pechowy dzien...
najpierw pojechalismy do banku wplacic pieniadze ale co sie okazalo zapomnialam wziac portfela od m no i jego dowodu wiec musialam isc ja...
ale to nie wszystko...
pojechalismy do sklepu (obi) po kompakt wc + deska ale deske kupowalismy inna i do tego lampe ale przy kasie sie okazalo ze m nie ma portfela a tam jest karta...
tyle dobrze ze mialam 150 zl w portfelu zeby zaplacic przynajmniej za kibel a reszte musielismy oddac....
wracamy do domu glodni....
idziemy do gory na 4 pietro ale co sie okazalo obydwoje zapomnielismy kluczy z domu... a nikogo nie ma - tesciu w pracy a tesciowa w centrum...
wiec mielismy jechac do mamy ale zadzwonilam do tescia gdzie pracuje no i pojechalismy do niego po klucz....
wrocilismy do domu a ze maly zasnal w aucie m palil papierosa obok auta to ja mowie ze ide juz do domu obaid robic...
poszlam i czekam na nich a ci przychodza za 15 minut... moj m z Sewkiem spiacym mu na rekach...
i przysazedl polozyl malego i mowi co to dzisiaj za koszmarny dzien...
stoi pod oknem bo domofon nie dziala a z mlodym na rekach... dzwoni po sasiadach ale nikt nie odbiera
wkoncu sasiadki sie doczekal bo wchodzila do domu... wiec mu otworzyla...
masakra....
fajny pomysl super
hehe no widzisz :-)
hehe moj gin ma okolo 30-stkii przystojny jest ;-)
no kochana moja ja to chyb a Cie przyciaglam na BB
super ze bedziesz juz z nami
witaj
ale Wam zazdroszcze
nie szkodzi, dziekuje
hehe w ten sam dzien ??
haha ale fajnie
dziewcyzny jeszcze raz dziekuje wszystkim za zyczenia!!!!!!!!
pati rzeczywiście mieliście pecha,ale dobrze że ten dzień juz sie kończy

No a wogole to Sewek dopiero wstal po 18
kurczeja nie wiem co my bedziemy robic bo pewnie spac szybko nie pojdzie...
co innego jakby jeszcze m byl w domu a on idzie do pracy... :--
-(
oj to coś czuje pójdzie bardzo późno spać ,współczuje pati

a oliwka je kanapki na kolacje.zrobiłam jej z szyneczką i ogórkiem,jej ulubione

zawsze łądnie sama jadła a od jakiś 3 dni je dziwacznie,zjada najpierw ogórka potem zabiera sie za szynkę a na koniec je chlebek z masełkiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anka26_x_07
Mama Laury :)
Patrysia w ten sam dzien
a Wy dzis mieliscie pecha
Agnes Laura juz gotowa zjadla i zeby umyte oglada bajke ale jakos trze oczka wiec pewnie zaraz pojdzie sie polozyc
Dowikla co do tego artykulu to nawet nie wypowiem sie ale daje sie matkom patrzec na poroniony plod np tu w Niemczech

Agnes Laura juz gotowa zjadla i zeby umyte oglada bajke ale jakos trze oczka wiec pewnie zaraz pojdzie sie polozyc

Dowikla co do tego artykulu to nawet nie wypowiem sie ale daje sie matkom patrzec na poroniony plod np tu w Niemczech
wiktoria12
Mama i żona :)
Pewnie tak jej najwygodniej a ja po bajeczce zabki dziecia umyje gasze swiatło tv i po 5 minutach dzieci spia a ja pójde sobie kanepke zrobic i włosy umyc bo jutro ide z Martynka na Jarmaka oliwka je kanapki na kolacje.zrobiłam jej z szyneczką i ogórkiem,jej ulubione
zawsze łądnie sama jadła a od jakiś 3 dni je dziwacznie,zjada najpierw ogórka potem zabiera sie za szynkę a na koniec je chlebek z masełkiemjakby nie mogła gryźć normalnie
![]()

Kochana najwazniejsze ze zjada wszystkoa oliwka je kanapki na kolacje.zrobiłam jej z szyneczką i ogórkiem,jej ulubione
zawsze łądnie sama jadła a od jakiś 3 dni je dziwacznie,zjada najpierw ogórka potem zabiera sie za szynkę a na koniec je chlebek z masełkiemjakby nie mogła gryźć normalnie
![]()

Moje jak maja chleb z dzemem to tez najpierw zlizuja dzem a pozniej siuja sie z chlebem:-);-)
Ale mnie plecy napierniczaja
anka26_x_07
Mama Laury :)
jakies zakupkiPewnie tak jej najwygodniej a ja po bajeczce zabki dziecia umyje gasze swiatło tv i po 5 minutach dzieci spia a ja pójde sobie kanepke zrobic i włosy umyc bo jutro ide z Martynka na Jarmak![]()

Kochana najwazniejsze ze zjada wszystkoGorzej jakby zjadla ogorka i szynke a chleb wyrzucila
Moje jak maja chleb z dzemem to tez najpierw zlizuja dzem a pozniej siuja sie z chlebem:-);-)
Ale mnie plecy napierniczaja
a plecy to z czego? przewialas??
Laura z dzemem to lubi omleta

reklama
no konczy sie choc dla mnie nie bardzo bo cos czuje ze sobie jeszcze posiedzepati rzeczywiście mieliście pecha,ale dobrze że ten dzień juz sie kończy
oj to coś czuje pójdzie bardzo późno spać ,współczuje pati![]()

no i nie dziekuje

hehe ?Sewek kiedys tezs duzo rzeczy lepiej robil np jezeli chodzi o przezegnanie sie...a oliwka je kanapki na kolacje.zrobiłam jej z szyneczką i ogórkiem,jej ulubione
![]()
robil to lepiej kiedys niz teraz

anka to zloz jej najlepsze zyczenia... chyba ze wejde na nk i sama to zrobie... :-)
Podziel się: