reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
korzystam, z reklamy:-D
Laura moja Perełka

kolejna laska :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

No sliczna perełeczka i Kolejna córeczka podobna do mamusi czemu moja jest podobna do Tatusia:zawstydzona/y::eek::-D:-D:-D:-D

co narzekasz masz śliczną córę :tak::tak::tak::tak:

no proszę jakie dwie sliczne kobitki :tak::tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny oglądacie na TVP2 Ekspres reporter jak nie to oglądajcie

właśnie oglądam,lubię to oglądać,ciekawe rzeczy pokazują :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

OLiwka usnęła niedawno,dopiero 21.30 ,a się wierciła nie mogła usnąć.aż wreszcie padła :tak::tak::tak::tak::tak:

wiki juz ogladam...

hehe diewczyny no to zapowiadaja sie ciekawe wieczory :-D:-D:-D

agnes moje dziecko pierwszy raz zasnie pozniej niz Twoja... :szok::szok::szok:

smutne to bylo juz kiedys w wiadomosciach bylo o tym Olafie
no masakra jakas :-:)-:)-:)-:)-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o nieeeeeeeeee
teraz o porodzie i jeszcze dali imie Nikoa - tego ogladac nie bede bo zaraz mam czarne mysli :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

ja ide zrobic m snaidanie...na jutro rano
zaraz wracam ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
korzystam, z reklamy:-D
Laura moja Perełka
Jejku jaka Ona jest sliczna:tak::tak::tak:

Kochana,wygladacie przecudnie:-):tak:A Ty mamuska coraz bardziej kwitniesz:tak::tak::tak:

AGNES
Twoje focie tez ogladalam ale jakos mi sie nie zaznaczylo:no::confused2:
Oliwka jak zwykle szalowa:tak::tak::tak:

Ja moze jutro popstrykam jakies foteczki bo nie mam zadnych nowych:no:
Wiktoria i Dominik spia,a Klaudia oczywiscie przylazla mi do wyrka:-);-)Jak usnie to zmykam na MIAMI:-):tak::tak::tak:

reklama
Ja juz jestem po kolacji:tak::tak::tak:Zjadlam sobie w wyrku:-p:-);-)Cholercia ale sie dzisiaj nawpierniczalam,a chyba jeszcze mi burczy w brzuchu:szok::szok::szok:
Jak mi sie uda zrobic fotki i nie zapomne to napewno Wam pokaze:tak::tak::tak:

Do góry