reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziekuje za mile komentarze do zdjec

Dowikla ja kwitne bo jak zajde to znow bede jak potwor wygladac:-D

Partysia samczenego

Maltanka oj jest co czytac:tak:

Moj wlasnie dzonil z drogi biedaczek najezdzi sie do domku jeszcze daleko a spiacy:-(

reklama
agnes moje dziecko pierwszy raz zasnie pozniej niz Twoja... :szok::szok::szok:

kiedyś musiał byc ten pierwszy raz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

smutne to bylo juz kiedys w wiadomosciach bylo o tym Olafie
no masakra jakas :-:)-:)-:)-:)-(

aż mi się łeska zakręciła,ta fundacja to jedno wielkie oszustwo,zamiast pomagać to ona kurczę tylko przeszkadza,a najbardziej to mnie wkurzył list fundacji do matki ze jesli da im zaświadczenie ze Olaf jest umierający to oni mu kupia ten kosztowny wózek inwalidzki który jest mu potrzebny.straszne jak sie nie ma pieniędzy na leczenie dziecka :no::no::no::no::no::no::no::no:

o nieeeeeeeeee
teraz o porodzie i jeszcze dali imie Nikoa - tego ogladac nie bede bo zaraz mam czarne mysli :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

też straszna historia,jak przez błędy lekarzy potem może cierpieć dziecko,straszne.ja bym tym kekarzom nie wiem ale krzywde zrobiła za coś takiego.zaniedbali swoje obowiązki i tyle a teraz chcą się wybielić standart :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dowikla a co tak Klaudia przychodzi do ciebie do wyrka????????????

i czekam na fotki bo już dawno nie dawałas aktualnych fotek szczypiorków a ja uwielbiam na nie patrzec bo są boskie :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dobra ja dziewczyny zmykam spac
ale najpierw musze sie okapac
a juz pozna godzina
pewnie jutro codzienny rytulal Ola odprawi budzac nas z samego rana :wściekła/y:
wiec nie wiele czasu na wyspanie mi sie pozostalo :sorry:

dobranoc lasencje :-):-):-):-):-):-)

ANKA
A Wy juz teraz sie staracie???Ale superowo:tak::tak::tak:Trzymam kciuki zeby jak najszybciej sie Wam udalo:-):tak:
A z tym potworem to juz nie przesadzaj okej:-);-)

Ja zmykam na moje serialiki:tak::tak::tak:Jak nie usne przed tv to jeszcze zajrze-ale raczej usne:-p:-p:-p
Dobranoc:-)

dowikla a co tak Klaudia przychodzi do ciebie do wyrka????????????

i czekam na fotki bo już dawno nie dawałas aktualnych fotek szczypiorków a ja uwielbiam na nie patrzec bo są boskie :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)
Nie wiem :no:Cos Jej sie chyba pomylilo;-):-D:-D:-D
Juz spi,wiec moge Ja przelozyc do lozeczka:tak::tak::tak:

Dobra teraz to jzu na serio wybywam
papatki:-)

Agnes ani nie gadaj... nie ogladalam tego ale nawet i dobrze....
no a co do spania to wlasnie ten pierwszy raz nastapil i mysle ze ostatni :-p:-p:-p

anka no to kiedy nastepne :laugh2:

Agnes ani nie gadaj... nie ogladalam tego ale nawet i dobrze....
no a co do spania to wlasnie ten pierwszy raz nastapil i mysle ze ostatni :-p:-p:-p

anka no to kiedy nastepne :laugh2:

w nastepnym roku jak kupimy dom:-)

Dobranoc Dowikla i Agnes wyspijcie sie bo jutro nowy dzien i nowe wzmagania :-)

Edit:
hmmmm nie ma nikogo:szok:
Ja szukalam kremu na moje plamy na buzi i znalazlam:-)
Bede w Polsce to trzeba zakupic:sorry:
Odrazu wybiore sie do jakiegos porzadnego kosmetycznego

Skoro nie ma nikogo
Dobranoc:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry