reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam porannie Lenka znów chora:-( ma taki katar że bidulka nie może oddychać przez nosek zasnęła przed 4 rano obudziła się o 7 a ja nie spałam całą noc kolejna zarwana :no:
mam nadzieję ,że zaśnie jeszcze na chwile chociaż żebym mogła się zdrzemnać odciągnęłam jej z noska ale krzyczy przy tym okropnie :no:
mlena współczuj nocki i kataru.wiem ze jak dziecko m katar to masakra na całej lini.

weź jej posmaruj pod noskiem maścia majerankową ,będzie jej się lepiej oddychać a na noc wysmaruj ją Pulmex Baby-rozgrzewa i będzie jej sie super oddychać,na Oliwkę to działa :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

no i dobry jest Olejek Olbas do inhalacji,mozna też skropić pare kropel chusteczkę i dać powąchać,odtyka nosek.:tak::tak::tak::tak::tak:

u nas nocka super,wyspana jestem.:tak::tak::tak::tak::-):-):-)

reklama
Jak wyłączyć śledzika na nk.pl - Spryciarze.pl
dziewczyny tutaj macie stronke gdzie facet w filmie tlumaczy jak mozna usunac bez problemu sledzika na NK :tak::tak:
zaraz to sprawdze bo jest naprawde fajnie wszystko tlumaczone co i jak tylko ciekawe czy dziala:eek::eek::eek:
Mi tam w sumie ten sledzik nawet nie przeszkadza:no:Poprostu nie zwracam na Niego uwagi i tyle

witam porannie Lenka znów chora:-( ma taki katar że bidulka nie może oddychać przez nosek zasnęła przed 4 rano obudziła się o 7 a ja nie spałam całą noc kolejna zarwana :no:
mam nadzieję ,że zaśnie jeszcze na chwile chociaż żebym mogła się zdrzemnać odciągnęłam jej z noska ale krzyczy przy tym okropnie :no:
Wspolczuje Tobie Kochana:no::no::no:Zdrowka dla malej:tak::tak::tak:

Moje mlode juz nie spia ,ale jeszcze leza sobie w lozeczkach:-);-)Dominik juz w szkole:tak:Mila w nocy ten suchy,wstretny kaszel i rano troszke tez ale On sobie szkoly nie odpusci:confused2:W sumie to oprocz kaszlu nic Jemu nie jest
Ja jestem jakas niewyspana:no:Szlam sac okolo 1 ale kilka razu obudzilam sie w nocy

Witam, :tak::tak::tak:

znowu deszczowo :eek:

Moje lalki pięknie spały w nocy :tak: Ale oczywiście rano wszyscy w jednym łóżku dosypialiśmy :-D Lubie takie wspólne poranki jak M sie do pracy nie spieszy :tak:

witam porannie
deszczowo i paskudnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mala zjadlao 7 kasze i spi.p pojecal do pracy

a mialo juz wieczorem wczoraj ie padac.poki co lipa z praniem dywanow bo nie maich gdzie powiesic zeby wyschly.
a podloga juz taaaaaaakaaaaaaaaaa brudnaaaaaaaaaaaaaaaa:eek:
chyba ja koncu dzis umyje......

reklama
Do góry