reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
lena3004 pisze:Obawiam się że niedługo zostanę łysa. Mi zawsze włosy mocno wypadały i akurat przez całą ciąże miałam super włosy, aż do teraz.Nawet fryzjerzy nigdy nie umieli mi pomóc, bo o dziwo mam bardzo mocne paznokcie i tylko włosy jakieś dziwne. Owoców jem na tyle na ile mi pozwala mała przy karmieniu piersią, w sumie dużo.![]()
lena Ty sie nie martw kochana, kazda babeczka tak ma...............no prawie kazda, wlosy przez ciaze malo wypadaja a teraz musza nadrobic troche!!!! zobaczysz ze powoli same przestana wypadac!!!!
moze tez wzmocni je podciecie koncowek, pomysl tez nad tym..................no i przede wszystkim sie nie martw!!!!
Izabelka
Oski i Wercia
mi w pewnym momencie też zaczeły wypadać, ale witaminki brałam, odżywkę na włoski i się szybko unormowało 
mały już śpi
kupiliśmy mu ochraniacze na szczebelki i mam nadzieję, że już się nie będzie tak często budził od pukania w główkę ;D
miłego wieczorku
mały już śpi
miłego wieczorku
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
Witam wszystkie Mamusie
mam prosbe wybieramy sie cala rodzinka nad morze moze ktoras zna fajne i tanie miejsce
Z gory dziekuje za udzielenie informacji
mam prosbe wybieramy sie cala rodzinka nad morze moze ktoras zna fajne i tanie miejsce
Joaska
Lipcowe mamy '05
syl1982wia pisze:Witam wszystkie Mamusie
ja wlasnie 3 dni temu wrocilam z Darlowa, polecam....................nie jest drogo bo to niezbyt znany kurort, ze go tak nazwe, nie lezy nad samym morzem ale do moerza jest jakies 5 min autem, Darlowko, polozone obok nadaje charakter takiej letniskowej miejscowosci, wiec moze tak.............jest aquapark, mozna sie wybrac z Maluchem, ja bylam i bardzo sobie chwale!!!!
poza tym duuzo zieleni, pare zapytkow i malo uczeszczane plaze!!!!!
polecam poszukac w necie jakis kwater prywatnych, wahaja sie w granicy 20-40 zl, a takie Maluszki wcale nie placa!!!
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
DziekiJoaska a masz moze jakies zdjecia z Darlowa i namiar tam gzdie bylas
Joaska
Lipcowe mamy '05
syl1982wia pisze:DziekiJoaska a masz moze jakies zdjecia z Darlowa i namiar tam gzdie bylas
chodzi Ci o namiar na kwatere???
a fotki to okolicy czy czego???
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Joanna@ pisze:dziewczyny ja zupelnie nie na temat....zgubilam adres stronki do zmniejszania zdiec....prosze czy ktos ma? dzieki
Joaska...fajnie ze juz wrocilas
http://www.imageshack.us/
dzieki asia i mi tez milo, ze juz mam swojego kompika hrehr
Podziel się: