reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja wlosy mam lepsze niz przed ciaza, a paznokcie rosna jeszcze szybciej....no ale ja nie karmilam piersia

reklama
lena3004 pisze:
Obawiam się że niedługo zostanę łysa. Mi zawsze włosy mocno wypadały i akurat przez całą ciąże miałam super włosy, aż do teraz.Nawet fryzjerzy nigdy nie umieli mi pomóc, bo o dziwo mam bardzo mocne paznokcie i tylko włosy jakieś dziwne. Owoców jem na tyle na ile mi pozwala mała przy karmieniu piersią, w sumie dużo. :(

lena Ty sie nie martw kochana, kazda babeczka tak ma...............no prawie kazda, wlosy przez ciaze malo wypadaja a teraz musza nadrobic troche!!!! zobaczysz ze powoli same przestana wypadac!!!!
moze tez wzmocni je podciecie koncowek, pomysl tez nad tym..................no i przede wszystkim sie nie martw!!!!

mi w pewnym momencie też zaczeły wypadać, ale witaminki brałam, odżywkę na włoski i się szybko unormowało ;)
mały już śpi :) kupiliśmy mu ochraniacze na szczebelki i mam nadzieję, że już się nie będzie tak często budził od pukania w główkę ;D

miłego wieczorku :)

Izabelka ja mialam dla Alana taki ochraniacz ale go zdjelam bo nie wazne jak byl zalozony Alan zawsze walil w szczebelki glowka, wiec spasowalam.....ochraniacz zdjelam i teraz chlopina moze przynajmniej sobie rece i nogi wsytawic :))

syl1982wia pisze:
Witam wszystkie Mamusie
mam prosbe wybieramy sie cala rodzinka nad morze moze ktoras zna fajne i tanie miejsce
Z gory dziekuje za udzielenie informacji

ja wlasnie 3 dni temu wrocilam z Darlowa, polecam....................nie jest drogo bo to niezbyt znany kurort, ze go tak nazwe, nie lezy nad samym morzem ale do moerza jest jakies 5 min autem, Darlowko, polozone obok nadaje charakter takiej letniskowej miejscowosci, wiec moze tak.............jest aquapark, mozna sie wybrac z Maluchem, ja bylam i bardzo sobie chwale!!!!

poza tym duuzo zieleni, pare zapytkow i malo uczeszczane plaze!!!!!

polecam poszukac w necie jakis kwater prywatnych, wahaja sie w granicy 20-40 zl, a takie Maluszki wcale nie placa!!!

dziewczyny ja zupelnie nie na temat....zgubilam adres stronki do zmniejszania zdiec....prosze czy ktos ma? dzieki

Joaska...fajnie ze juz wrocilas

reklama
Do góry