dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Histeria w sklepie, może nie będe oryginalna, ale jestem za metodą super niani, zlewka. Usadłabym sobie i patrzyła, albo odeszla kawałek i sie czyms zajela, np czytaniem ulotek na produktach. U mnie juz wiem, ze ta druga metoda bylaby bardziej skuteczna( oczywiscie kątem oka sprawdzasz, czy dziecina słodka nie wali głową o półę )
Dobre sposoby Jestem ciekawa jak ja kiedys zareaguje Chyba ze ten moj "ANIOLEK"Dorota moja koleżanka miała takąsytuację w sklepie, że synek coś chciał i położył się na podłodzę i zaczął wrzeszczeć w niebogłosy. ona sobie spokojnie zrobiła zakupy nie zwracając na niego uwagi, zapłaciła i do drzwi wychodzić. mały wstał grzecznie poszedł za nią i więcej takich akcji nie było. najlepiej zlewka i tyle.

Powodzenia u lekarza I zdrowka dla MalegoMoje dziecko to ostatnio w nocy daje popali, jakis katarek go meczy i chyba zeby. Dzisiaj ide z nim do lekarz niech go osłucha na wszelki wypadek. I tez pobudka o 6.15!

Witam laski
jestem dzisiaj mega złaantek wczoraj dorwał mój telefon i zepsuł mi mikrofon ja słyszę mnie nie
cholera wyszłam tylko na chwilkę piotrkowi obiad odgrzać
jestem zła bo kasy na naprawę nie mam a jest po gwarancji a zostało mi jeszcze w mix plusie 6 doładowań dzisiaj piotrek ma podejść do plusa i zapytać czy mogę sobie wziąść nowy telefon i zsumować doładowania
nocka taka sobieantek budził się chyba z 3 razy więc nie najgorzej ale wstał o 5.15 i był już wyspany na maxa a do tego mam @ więc jakiegoś mega nerwa ma na świat dookoła
za oknem optymistyczny deszcz . Julka nadal w domu chyba ją do końca tygodnia potrzymam![]()
mlenka ale M jest teraz z wami??????
macie jakies mieszkanie na oku?????
bo jednak na swoim to na swoim
dzwoniłam dzisiaj rano z pietruszki telefonu do gina chciałam się zarejestrować na 3-4 listopada do gina a babka w rejestracji że tylko osobiście można się zarejestrować i to terminy grudniowe i styczniowe są![]()
Oj mamuska to sie tobie dzis nazbieralo Serio pechowo zaczal sie dzien :-(Z tym telefonem Nie doradze bo nie wiem Bezsensu brac nowy abonament Bo twedy przez jakis czas 2 trzeba placiclunka to jak ja mam funkcjonować bez fonu przez tyle czasu<beczy>

I co jak ci idzie?A ja właśnie opracowuje "instrukcje obsługi Maksa" dla niani!![]()
Jejku teraz oduczac smoka?I niejedzenia w nocy i smoka?Chyba bym nie dala rady

Umylam okno I chcialam Oliwke wyciagnac z wozka i dac do lozeczka ale mi sie przebudzila I wlozylam ja spowrotem do wozka Pojezdzilam chwilke i spi A w lozeczku juz mi wstawala