Marta1981
Rodzyneczka
Dowikla,ja(czyt. M ) spec od okien.A jakie masz plastiki czy drewniane?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Drewniane,ale te noweDowikla,ja(czyt. M ) spec od okien.A jakie masz plastiki czy drewniane?
o i nawet ja jestemNo chyba musze się a to wziąć
Dobra, kilka dodałam
Marta, Dorota, Mamita nie wiem skąd jesteścieJeśli macie ochotę trafić na naszą mapkę to zapraszam
Która jeszcze chętna
BB Mamy siedzące w domach z dziećmi- Mapy Google
witamy cie serdecznie opowiedz cos wiecej o sobieHej
Mogę się przyłączyć![]()
od ponad miesiąca znowu siedzę w domku, z pracą w mojej mieścinie ciężko a do tego wszystkiego moja mała ciągle coś w przedszkolu łapie i wiecznie siedzimy w domku chore.
Jestem więc taką mamą w domku siedzącą raczej z przymusu ale zawsze to coś![]()
laski odwaliłam numeranabubka przysłała mi w paczce maseczkę taką co się nakłada a potem ściąga jak skórę.....nałożyłam zaschła zaczełam ściągać i obudził się antek nakarmiłam go ubrałam i poszliśmy tak na pocztę
wszyscy mi się przyglądali a ja nie załapałam
na poczcie pani doprowadziła mnie do furii wysyła fax wraca i ona wszystkiego nie przefaxujepytanie czemu bo jej nie wychodzi
ja to proszę próbować....pani -nie widzi pani jaka kolejka!!!!!!!!!!!!! ja no widzę przecież w niej stałam !!!!!! pani próbuje no poszło pytam z dwóch stron??pani a co pani jeszcze wymyśla?!!!!!!!!!!
no i poszło!!!!!!!!!!!zrobiła jak należy wezwałam naczelnika zapakowałam wszystko jeszcze do koperty poleconym puściłam
dodam że spędziłam na poczcie 50 minut antek się darł musiałam go trzymać na ręku wypełniać druki !!!!1
no nerwa mam
mam nadzieję że wszystko zapakowałam jak trzeba bo mi tak wymieszała te dokumenty a ja antka miałam drącego się na rękach
![]()
dobrze ze dyrektorka za wami murem stoi i rozumie, juz ona ichh tam poustawiaAnia mnie wcale nie chodzi o te szlaczki,bo z tym jako tako Kuba daje radę,ale o ilośc szlaczków.
On ma średnio zadawane 3-4 strony tego ,a dla niego to ogrom pracy !!!!!.
Byłam dziś u dyrektorki pokazać ten zeszyt do kaligrafii.
Pierwszy raz widziałam ją w takim stanie,wkurzyła się na maxa.Wezwała pedagog i obie tyko głowami kręciły z niedowierzania
.
Najpierw mi go kazała do śmieci wyrzucić ,ale potem oprzytomniała i powiedziała,że zatrzyma go do poniedziałku do rozmowy z wychowawcą.
Pokazałam też Kubusia sprawdzian ,gdzie jedynym błędem było to,że pomylił linijki.
Jednak wcale to nie dziwne,skoro w książkach piszą litery w liniaturze żółto -czarnej a na sprawdzianie wsio na szaro.
Ocena oczywiście dostosowana do reszty klasy i cały stopień w dół :-( za to dostał.:--(
Dyrektorka powiedziała też,że mały będzie miał zmieniony program na indywidualny i ona tego dopilnujea jak wychowawca się do tego nie dostosuje to od września zmiana wychowawcy i tyle.
Jak ja kocham naszą panią dyrektor .
Malinka powiem szczerze,żo to jedne z najmniej starannie napisanych szlaczków przez Kubusia i dlatego za te szlaczki dostał niższą ocenę.
Biedaczek tyle się namęczył ,bo taka strona to bita godzina pracy dla niego i wcale to nie zostało zauważone.
Witam.:--(
Dziś też się wkurzyłam do granic możliwości.
Odbieram małego i podchodzi do mnie Julka chwaląc się Wzorowym uczniem.
Pochwaliłam dzieciaka ,bo to kolezanki córka a ona mi wypaliła.
Kuba nie dostał i nie dostanie nigdy takiego znaczka,bo on jest niegrzeczny i nie zasłużył .....
Mnie jakby ktoś w mordę dałzaniemówiłam w szoku .Mały dostał lekkiego szału,ale mu szybko przeszło.
Traf chciał,że słyszała to owa dyrektor.
Pokręciła głową i powiedziała.
O nietak to nie będzie.
Dziewczyny przegięły i to totalnie
Po czym odeszła jeszcze bardziej wkurzona.
A ja też mam nerwa totalnego.Chodzi we mnie wszystko w środku a na dodatek dwoje dzieci odwołanych ,bo są chore.
chyba czegos nie doczytalam z jakiego powodu macie te badaniaCzesc dziewczyny ja na momencik Pisze z swietlicy szpitalnej Ktora zaraz zamykaja
Oliwka wlasnie usnela Bo spala dzis 30 minut
Jakos od wczoraj nie spi w dzien
Ja zjem i tez sie klade bo w nocy spalam ze 3 godziny A jeszcze dzis o 24 beda Oliwce pobierac krew na hormon STRESU wiec jak ja obudza o 24 to nie wiem o ktorej zasniemy :-(
O 14 odlaczyli nas od cewnika Ale Oliwka ma wenflon w stopie Wiec chodzic za raczke zabardzo nie moze :-(
Caly dzien dzis na rekach Caly dzien jestem sama Plecy strasznie mnie bola Jutro mozemy wyjsc na przepustke W poniedzialke do 8 rao mamy byc spowrotem
Czeka nas jesczze LARYNGOLOG,NEUROLOG,KARDIOLOG,OKULISTA,I GENETYK takze zbadaja ja na calego Nie wiem ile bedziemy tutaj od poniedzialku
Odezwe sie jutro w domu POZDRAWIAM
no to musi sie zapisac na plywalnie i cwiczycOliwka jeszcze nie śpi.usnęła by ale niestety nie mogłam jej połozyc bo czekaliśmy 2h na pogotowie.aż wreszcie raczyli przyjechać.
Pogotowie przyjechało do mojego M bo coś mu strzeliło w kręgosłupie i nie mógł się parwie ruszyć , a o chodzeniu nie było mowy.
dałam mu ketonal 100mg bo miałam w domu i nasmarowałam ketonalem w żelu.kurcze i to nie usmierzyło bólu.
pogotowie za bardzo nie pomogło,praktycznie w ogóle dali mu tylko zastrzyk z peralginy i tak go boli nadal.
jutro raczej nie będzie w satnie iść do pracy.
az ma nerwa bo jego szef jest pier......zaraz będzie wojna że niby wymysla chorobę, ale i tak mam papier że było pogotowie to niech sie pocałują w du.......
no zobaczymy.
w poniedziałek migiem ma iśc do lekarza,ma zrobić pzreswietlenie kręgosłupa i ortopeda go chyba czeka.
Ci z pogotowia móia ze ma chodzić obowiązkowo na basen i przydałaby się siłownia aby wzmocnic mięście przy kręgosłupie.
a wszystko dlatego ze jest za wysokii co jakiś zcas cos mu tam wyskakujecos strzela,no masakra jakaś
juz mam dość normalnie dzisiejszego dnia![]()
to super ze z remontem do przodu ale ty sie tam oszczedzajWitajcie
Nie jestem na biezaco wiec nie odpisze :-(
u nas remonty pelna paraco mnie bardzo cieszy
moj m teraz w tym tygodniu robil rano wiec to ja od rana z Sewkiem chodzilismy na mieszkanie i remontowalismy co sie dalo a potem dochodzil do mnie moj brat no i m o 15 i robilismy az do wieczora czyli do 20....
przyjezdzalismy na kapanie malego i od razu sami sie kapalismy i szlismy spac...
rece mam tak obszypane z tego tynku, wody ze normlanie nie moge dojsc do siebie ale dajemy rade
jestem dumna z mojego brata ze moze nam pomagac bo napardwe dzieki niemu duzo zrobilismy bo moj m pracuje wiec ja sama nie dalabym rady...
dzisiaj tata ze znajomym robili nam gaz... wiec kuchenke mam juz podlaczona i moge robic tam obiady, jutro przyjezdza elektryk przerabiac nam gniazdka i takie tam.... a w przyszlym tygodniui znowu tata robic hydraulike i wujek klasc kafelki....
potem to juz mysle ze tapetowanie malowanie itd...
moze wrzuce troche fotek jak jeszcze dam rade
pozdrawiam Was wszystkie.... szkoda ze teraz nie mam jak siedziec z Wami bo tesknie :-(
ja to sie chyba nigdy nie doczekam swojego remontudobra wrzucam troche poczatkowych zdjec
z nastepnych dni nie wrzuce bo cos imageshack mi sie buntuje
pierwszy dzien... Sewek dzielnie pomagal - szufelka
![]()
a to jest nasz pokoj... tapety jeszcze nie wydrapane ale juz teraz sa :-)
![]()
a to widok z kuchni na okna i moj brat - mlodszy
![]()
Seweryn w skutej lazience w gruzach sie bawil
![]()
a to widok calej naszej kuchni
![]()
Masz za szczelne okna i musisz trochę uszczelki na górze wyciąć,żeby lepsza wentylacja byłaDrewniane,ale te nowe
Wiem,ze musze je rozszczelnic bo mi facet powiedzial,ale ne wiem jakMasz za szczelne okna i musisz trochę uszczelki na górze wyciąć,żeby lepsza wentylacja była,albo rozszczelniać okno to nie będą zachodzić parą a jeśli woda stoi na dole(między szybą a ramą) to jest normalne.
W sumie to budynek nie jest taki stary bo ma 7 lat,a wentylacje to mam kiepskaDowikla moja ta duzo nie choruje na poczatku roku miala antybiotyk na gardlo i tyle.tylko te chrypki ja mecza ;((
ja uzywam kosmetykow Oillan-nowa seria AA,tansza niz emoliumitp
Dowikla-ja nie mama tych problemow bo mam dobra wentylacje.a Ty jaka masz?moze za slaba?stary budynek?
widze ze skorpionicho jak ja:-):-):-):-):-):-):-)
w rzzie jakbym jutro nie zajrzala to najlepszego dla niego:-)
Jak uchylasz okno to klamkę masz do góry - robisz tak samo tylko,że nie odchylasz skrzydła okiennego tylko przyciskasz i klamkę cofasz o jakieś 5 cm.Wiem,ze musze je rozszczelnic bo mi facet powiedzial,ale ne wiem jak![]()
No to prawie skumalam,ale nie wiem tylko gdzie cofnac ta klamke i jak czesto mam to robicJak uchylasz okno to klamkę masz do góry - robisz tak samo tylko,że nie odchylasz skrzydła okiennego tylko przyciskasz i klamkę cofasz o jakieś 5 cm.![]()