reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc-dziewczyny-Oliwki-badania-krwi-wyszly-zle-ma-jakiegos-hormonu-za-duzo-a
podobno-dzieci-w-jej-wieku-nie-powinny-go-wcale-miec-Jestem-Podlamana-pol-dnia-plakalam-Bylismy-jeszcze-u-okulisty-lewe-oczko-lekko-zezuje-ale-nic-z-tym-nie-robimy-Nurologa-mielysmy-dzis-Usg-nie-dalo-sie-zrobic-bo sie wczesniej wysikalaKardiologa dzis mialysmy ijest ok Jutro zas ta krew bo musza powturzyc to co zle wyszlo Jutro dowiem sie tez kiedy dokladnie bedziemy mieli EEG-I-REZONANS-GLOWKI-troche-tu-chyba-jeszcze-polezymy-ale-jakby-jakies-badania-byly-po-weekendzie-to-ide-do-domu-na-weekend-
Ryczalam-dzis-pol-dnia-ale-juz-jest-lepiejPOZDRAWIAM

reklama
Mj po obiedzie padł jak długi, dostał dziś w kość a i jeszcze po tej nieszczęsnej nocce wykończony. Jutro powtórka z rozrywki.
Mała poszła na mini mini, ja wpadłam na kompa.

Jeszcze mam pytanie czy zetknela sie któraś z Was z sytuacją że niemowlak 3 miesieczny ma owsiki???
No nie , ale teoretycznie jest możliwe aby złapać. Bierze rączki do buzi:tak:

Dokupiłam dzisiaj Olkowi trzecią bojowniczkę,jakoś zebrało mu się żeby Panienki w końcu nazwać;-):tak:.Biała to Monika,szara - Weronika a ta nowa turkusowa to Dominika:tak::cool2::-D:-D:rofl2:.
Proszę jaki harem!
Ja tez tak poproszę tylko samców trzech!:-D:-D:-D
No bo jaj mam dużo słoików do otwierania i dywanów do trzepania!:-D:-D:-D

A to szkoda :-( A ja bardzo lubię łamigłówki :tak:
Ja również i ta w cale nie jest taka strasznie trudna:tak:

podobno-dzieci-w-jej-wieku-nie-powinny-go-wcale-miec-Jestem-Podlamana-pol-dnia-plakalam-Bylismy-jeszcze-u-okulisty-lewe-oczko-lekko-zezuje-ale-nic-z-tym-nie-robimy-Nurologa-mielysmy-dzis-Usg-nie-dalo-sie-zrobic-bo sie wczesniej wysikalaKardiologa dzis mialysmy ijest ok Jutro zas ta krew bo musza powturzyc to co zle wyszlo Jutro dowiem sie tez kiedy dokladnie bedziemy mieli EEG-I-REZONANS-GLOWKI-troche-tu-chyba-jeszcze-polezymy-ale-jakby-jakies-badania-byly-po-weekendzie-to-ide-do-domu-na-weekend-
Ojejku, niech szybko robia dodatkowe badania działają w tym kierunku. Trzymamy za Was kciuki, wracajcie szybko do domciu zdrowe ( no najbardziej to mała oczywiście:-D

Już podsyłam Lunka;-):tak::-D:-D
06.OtwieraczDoSloikow_1.jpg
trzepaczka_do_dywanow.jpg
piotr_atleta_kulpa.jpg
p4.jpg

Już dotarłam na kompa :tak::tak::tak::tak: ale się stęskniłam za bb, a nie wyobrażacie sobie jak stęsknłąm się za swoim dzieckiem,normalnie szok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no i dziekuje wszystkim za trzymanie kciuków za mnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak: dzięki laski :tak::tak::tak::tak:

UDAŁO SIĘ!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

przecież ja nadworna wróżka BB pisałam że agnes znajdzie szybko pracę teraz wam wróżę że oni będą z niej zadowoleni a ona z tej pracy:tak::-D:-D:-D
a teraz mykam pietruszce kawe robić i ubrać się do pracy:tak::tak:
papatki:happy::happy::happy::happy:

i miałas racje ty wróżko jedna :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Trzymam mocno za Was kciuki.Trzymajcie się:tak::tak::tak::tak::tak:

A więc tak miałąm tam pójśc na pare godzin na próbę a szef od razu rzucił mnie na pastwę klientów :-D:-D:-D:-D i musiałąm sobie radzić :tak::tak::tak::tak:

no i zamiast być pare godzin to byłam do 19.00:tak::tak::tak:

No i facet jest ze mnie zadowolony,ja tez jestem zadowolona bo praca nie jest ciężka,musze tylko trzymac porządek w sklepie,sprzedawać towar i wystawiac przywieziony towar i wsio.

był dzi spory ruch i wsimie to chyba z przejęcia nic nie jadłąm przez cały dzień,rano przed wyjściem 2 kanapki na śniadanie i dopiero jak wróciłam o 20.00 przegryzłam banana :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

trochę sie bje juta bo chce mnie zostawić całkiem samiutka na sklepie:sorry:już mi dorobił klucze,niby wszystko wytłumaczył no ale mam obiekcje,to dopiero będzie mój drugi dzień.
wyprosiłąm go aby przyjechał na otwarcie bo tez chciał abym otwierała,ale dał się wybłagać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no co jeszcze steskniłam sie starsznie za Oliwką,w sumie posiedzielismy z 2 godzinki i ona spac już wołąłą i tyle sie nią nacieszyłam :sorry:
już lezy włóżeczku,teraz widze dopiero jak dużo mi umknie rzeczy z jej życia bo tyle czasu mnie nie będzie jedynie półtora weekendu nasze,ale trudno się mówi.

rodzice mówili że była bardzo grzeczna,super jadła,o mnie dopiero pod wieczór się zapytała :-:)-:)-:)-( a tak to sie wysmienicie bawiła :tak::tak::tak::tak:

jutro M się nią będzie zajmował jak ja będę w pracy :tak::tak::tak:
był dziś u lekarza i dostał zwolnienie na tydzień,ma brac jakieś zastrzyki,oby pomogły :tak::tak::tak::tak:

Oliwcia włąśnie usnęła :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja tez się zaraz kłąde bo padam.
jednak Wam powiem mimo wszystko fajnie się siedziało w domciu,teraz dopiero to doceniam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A może dziecko ma skazę białkową i stąd białe paseczki w kupce:eek:?

Dokupiłam dzisiaj Olkowi trzecią bojowniczkę,jakoś zebrało mu się żeby Panienki w końcu nazwać;-):tak:.Biała to Monika,szara - Weronika a ta nowa turkusowa to Dominika:tak::cool2::-D:-D:rofl2:.
To chyba jednak owsiki bo dzwoniłam i mała zrobiła kupę akurat i te białe kreseczki się ruszały...:no:

Owsik nie wybiera wieku :eek:
Może lekarka dała coś na odrobaczenie :eek:

A może to pasma śluzu i maleństwo ma problemy z trawieniem :confused:
Ciągle przelewa jej się w brzuszku płacze non stop zwłaszcza po jedzeniu i jak puszcza bączki, jest blada jakby miała anemię. No i zrobiła kupke po podaniu leku i to białe 'cos" sie rusza:eek:
ale fajniusi moze i ja sie na takie cos skuszę :eek::eek::eek::eek::eek:

mnie niestety ta przyjemnosc ominęła bo weszlam na strone gdzie zaraz pod pytaniem byla odpowiedz wiec to juz zadna zabawa znajac odpowiedz:sorry::sorry::sorry::sorry:

wiec wywróż mi coś ;-);-);-);-):tak::tak::tak::tak::tak:

no to choinka zagrozona bedzie tak jak u nas :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jak juz dostaniesz papiery z fundacji podaj nr konta, 1 % napewno bedzie wasz :tak::tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-);-)

no przebrnełam witam was wreszcie kochane moje, ja dzis mialam na rano i szczerze mowiac przed chwila przysnelo mi sie na foteliku :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p dzis w pracy luz, chcieli mnie znow na pokowanie wywalic, ale tasmowa mi obiecala ze jak w poniedzialek znow bedzie pakowanie bombonier to ja na pewno tam nie trafie, wiec jej sugestywnie takową obietnice przypomnialam :sorry2::sorry2::sorry2:;-);-);-);-);-)
jak z fundacją sie uda to na pewno dam znac:tak::tak:

nie jestem w temacie bo dawno mnie nie było ale zdaje sie że jestes w szpitalu-wiem co to znaczy bo ja z Zuza non stop po szpitalach na badania jezdze. Mam nadzieje ze będzie dobrze-trzymaj sie i zdrówka:tak::tak::tak:

Mj po obiedzie padł jak długi, dostał dziś w kość a i jeszcze po tej nieszczęsnej nocce wykończony. Jutro powtórka z rozrywki.
Mała poszła na mini mini, ja wpadłam na kompa.

No nie , ale teoretycznie jest możliwe aby złapać. Bierze rączki do buzi:tak:

Proszę jaki harem!
Ja tez tak poproszę tylko samców trzech!:-D:-D:-D
No bo jaj mam dużo słoików do otwierania i dywanów do trzepania!:-D:-D:-D

Ja również i ta w cale nie jest taka strasznie trudna:tak:

Ojejku, niech szybko robia dodatkowe badania działają w tym kierunku. Trzymamy za Was kciuki, wracajcie szybko do domciu zdrowe ( no najbardziej to mała oczywiście:-D
Mała bierze rączki do buzi. tak sobie mysle że te owsiki to przez to ze smoczek spadnie na podłoge i np sie go nie umyje, albo gryzak ktos złapie a ona potem go do buzi weźmie. Juz sama nie wiem. Ale żal mi dzieciaczka bo ona ciagle płacze i nic nie pomaga aż sie zanosi, a lekarz sie smiał że owsiki w tym wieku to niemożliwe, zamiast dac skierowanie na badania to nic:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agnes wcieło mi Twój cytat-gratulacje super że sie udało. Może to dobrze że szef rzucił Cię na głeboka wode. Pierwsze koty za płoty;-):tak::tak::tak:

reklama
wiecie co jak ja przyszłam stęskniona to nie ma zadnej :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

jem jabłko sobie,jak zjem i żadna nie przyjdzie to ide sobie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
Jestem już i gratuluję nowej pracy:tak:.
Chłopaki się bajkują,Olek już 4 wieczór Pramolan bierze i o dziwo mniej chrząka:tak: i skończyło się nocne zgrzytanie zębami:szok::tak:.Jednak to na tle nerwowym było:confused2:.

Do góry