reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem tylko pogrywam sobie,M śpi,Olek ogląda Scooby Doo a Julu właśnie z wanny wyszedł:tak:.Lubi się pochlapać:tak::-D:-D.
Straszne Tragiczny finał przyjęcia urodzinowego- Onet.pl - Wiadomości -11.11.2009

1-serdeczne-i-goracezy-5487.gif

reklama
DOWIKLŚ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TWOJEGO MĘŻOWEGO W DNI IMIENIN
2456_2007-0120-blooming-fruit-tree.jpg
MALINKA Z FERAJNĄ
Dziekuje bardzo:-):-)

MY ZARAZ BĘDZIEMY MIEĆ obiadek dziś kaczka nadziewana + ziemniaczki +buraczki na ciepło (jak dobrze mieć teściową;-))
a potem antoni pójdzie z pietruszka na drzemkę(bo musi mieć pietruszka siłę na noc) bo potem rano wyjeżdża:-:)-:)-(do do poniedziałku:-:)-:)-:)-( no a po drzemce torcik antoniego niby urodzinowy ale przedurodzinowy:tak:
Ale macie pyszniutki obiadek:tak::tak::tak:Mniam,mniam

Kochaniutka szybciutko Wam zleci ten czas do poneidzialku-zobaczysz:tak::tak::tak:W razie czego masz nas-oczywiscie nie od tych spraw co jest P;-):-D no ale pamietaj ze jakby co to jestesmy:tak::tak::tak:

Jestem tylko pogrywam sobie,M śpi,Olek ogląda Scooby Doo a Julu właśnie z wanny wyszedł:tak:.Lubi się pochlapać:tak::-D:-D.
Straszne Tragiczny finał przyjęcia urodzinowego- Onet.pl - Wiadomości -11.11.2009

1-serdeczne-i-goracezy-5487.gif

Dziekuje bardzo:-)

A z tym balonem to jestem w mega szoku:szok::szok::szok:Jak to jest mozliwe:no::no::no:

Moje wylegi wkoncu spia:tak:Ciezko bylo ale dalam rade:no:kludia caly czas wyla az sie wkurzylam i poszlam do Nich,wzielam Ja do mojego łozka chwilek z Nia polezalam i usnela:no:Ale juz byla taka padnieta ze nawet nie miała sily wyc:no::no::no:
Oby teraz jak najdluzej pospaly:tak::tak::tak:
A Dominik z nudow zamienil swoja twarz w kota:szok::szok::szok::-D:-DNamolowal sobie wasy,jakies piegi,popisal oczy i czolo:-D:-D:-D

MALINKA Z FERAJNĄ
dołaczam sie do zyczeń i tobie zycze abys sie nim wiecznie cieszyła ;-);-);-);-):tak::tak::tak::tak::tak:

ja spadam do mamusi na obiadek, dzis juz sobie posprzatalam jeszcze naczynia mi zostały wstawic drugie pranie i łazienke umyc, i bede obrobiona :tak::tak::tak::tak:
mamitko dzieki za rade, dywan juz wyprany, bede wiedziala na przyszłość :*

witam :-) chyba jestem [pierwsza choc raz :-D odwiozlam męża do pracy coraz mnie jsie boję jezdzić :tak:
deszczowo smutno mnie boli gardlo zaczynam kaszlec juz nie mowiąc o poceniu sie :-( choróbsko mnie dopadło jakieś
wczoraj spędizliśmy 2 godziny na komisariacie jutro wybiore sie do dyrektora zapytam jakie juz podjął kroki nie odpuszczę :no:
Miłego dnia i odpoczynku ;-)
I masz rację nie odpuszczaj :tak::tak:
A ja druga :tak::tak::tak::-):-):-):-)

my pobudka o 7.00:tak::tak::tak::tak:

pogoda beznadziejna,deszcz pada,okropnie.

Oliwka je sniadanko a ja zajrzałam ale widzę ze wszystkie jeszcze chyba spią:-D:-D:-D:-D:-D:-D śpiochy jedne :tak::tak::tak:

M pojechał na zastrzyk a jak wróci to zawozi Oliwkę do dziadków.

Asia dziś jest święto.Twój M poszedł do pracy????:szok::szok::szok::szok: to gdzie on pracuje że musi dziś pracować????:sorry:
Fajnie że w pracy idzie Ci dobrze :-D dziecka się pozbyła z domu i do kina i jeszcze za darmola ale Ci dobrze :tak:
Witam sie mega niewyspana
Tak jak wczoraj polozylam mlode to wlaczylam sobie tv na Kryminalne zagadki miami:tak:Film sie zaczal to przyszla do mnie Klaudia,a na drugi odcinek przyszla Wiktoria:szok::szok::szok::no:I tak siedzialy ze mna do konca,czyli do godziny 00;30-normalnie masakra:no:
No a rano zafundowaly mi niezbyt mila pobudke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz jem sobie platki i niedlugo ide sie wykapac:tak:A popoludniu mam gosci-powinni byc do M a ze Go nie ma to przyjada do mnie na kawke;-):-)
No to dały Ci małe popalic :sorry: nie raz tak dzieci mają i to najbardziej denerwuje człowieka :sorry:
to teraz się przywitam witam lasencje:happy::happy::happy:
pietrszka wrócił z balu o 2 więc ok mówi że było fajnie grał lady pank więc się wybawili nie tańcował ale posiedział z chłopakami z działu pośmiali się mówi ze było ok a o 8 go z łóżka zwaliłam no nie ma przebacz;-)
ja wczoraj w pracy zaliczyłam mega wkurwiozę wczoraj 10 więc dzien wypłaty przychodzę o 18 szefowej nie ma i nie było pytam chłopaków czy dostali pensję nieeeeeeeeeeee:no::no::no:wściekli jak cholera ja też bo w portfel podszewka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w lodówce psto o 19 dzwonię do niej małpa nie odbiera o 19.40 oddzwoniła do mnie i takkkk o co chodzi??????no więc jej mówię o której bedzie z wypłata a ona ze dzis to juz nie bo nie da rady:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja jej mówie że mnie to nie obchodzi ja mam zobowwiązaia które muszę zapłcić do 10 a dziś 10 i ona ma zobowiazanie wobec mnie że do 10 mam mieć pensję......a ona no tak ale nie dam rady bo wyjechałam bedę CHYBA 12:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no wściekłam się jak cholera z nerwów się poryczałam:-:)-:)-:)-:)-:)-(
Ale baba :wściekła/y: ja bym ją chyba przez ten telefon zabiła :crazy:
MALINKA Z FERAJNĄ
I ja się dołączam do życzeń :-D:-D:-D:-D:-D
MY ZARAZ BĘDZIEMY MIEĆ obiadek dziś kaczka nadziewana + ziemniaczki +buraczki na ciepło (jak dobrze mieć teściową;-))
a potem antoni pójdzie z pietruszka na drzemkę(bo musi mieć pietruszka siłę na noc) bo potem rano wyjeżdża:-:)-:)-(do do poniedziałku:-:)-:)-:)-( no a po drzemce torcik antoniego niby urodzinowy ale przedurodzinowy:tak:
U lala nigdy nie jadłam kaczki :sorry: poproszę kawałek kurierem :-D
Moje wylegi wkoncu spia:tak:Ciezko bylo ale dalam rade:no:kludia caly czas wyla az sie wkurzylam i poszlam do Nich,wzielam Ja do mojego łozka chwilek z Nia polezalam i usnela:no:Ale juz byla taka padnieta ze nawet nie miała sily wyc:no::no::no:
Oby teraz jak najdluzej pospaly:tak::tak::tak:
A Dominik z nudow zamienil swoja twarz w kota:szok::szok::szok::-D:-DNamolowal sobie wasy,jakies piegi,popisal oczy i czolo:-D:-D:-D
Dobrze że zasnęły :tak: no to synek mam fajne pomysły hehe :tak:
Dobra,to ja zmykam na rosołek a i M chce trochę na kompa zasiąć.
Czy Wam też się wydaje,że dzisiaj niedziela:eek::eek:?
Też mam takie wrażenie :sorry:

Witam "niedzielnie" :-D:-D:-D
Kubek śpi bo taki marudny był że szok :no: 30 minut dopiero to go o 18 obudzę i będzie ok :tak: M na cateringu w berlinie, jak dla mnie może nie wracać bo już mnie wkurza z tą robotą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dobrze że dzisiaj brzydula :tak: bo do jutra to bym nie wytrzymała :tak: Widać że wolne bo nikogo nie ma i malutko napisane :sorry: jak nigdy hehe :-D przynajmniej od wczoraj nie miałam dużo do nadrobienia :tak: to się przywitałam, jak Kubek mi da to wieczorem zajrzę :tak:
Agnes chce relację z filmu :-D:-D:-D

reklama
Do góry